נסיעה מפוקט לאו נאנג
-
מתכנן נסיעה מפוקט לאו נאנג רציתי לדעת האם מישהו עשה זאת עם קטנוע או עם אוטובוס האם כדאי ?
-
נסיעה מפוקט לאו נאנגהנסיעה אורכת כ3-4 שעות וניתן לסגור אותה בכל סוכנות מקומית בפוקט בלי בעיה
-
נסיעה מפוקט לאו נאנגמה המחיר והאם אוספים מהמלון או שזה אוטובוס ציבורי? האם מישהו רכב על קטנוע לשם האם זה אפשרי סתם בשביל החוויה?
-
נסיעה מפוקט לאו נאנגאם מתאים לך לנסוע על קטנוע 3 שעות אז למה לא,אני שכרתי רכב ב-1200 בהאט ונסעתי לשם הדרך די נחמדה...
-
נסיעה מפוקט לאו נאנגבניגוד למקומות אחרים בתאילנד, הדרך שמקיפה את מפרץ פאנג נגה היא נוחה, יפה מאד ומשולטת היטב. מדובר על כ-160 ק"מ לאורכם יש מקומות מקסימים לעצור.
עשיתי את הדרך הזו מספר רב של פעמים ברכב אך לא באופנוע.
-
נסיעה מפוקט לאו נאנגבדרך עצרתי במפרץ פאנג נגה ולקחתי סיור בלונג טיל שהיה נחמד אם כי קצת מתיש.
-
נסיעה מפוקט לאו נאנגאני אבדוק לגבי הרכב נשמע נהדר חשבתי על קטנוע נחמד עכשיו שאני חושב על זה קצת קשה מה עם אוטובוס כמה ואיך?
-
לא יודע -
נסיעה מפוקט לאו נאנגהיי...
דרך אגב לאו ננג אפשר להגיע גם במעבורת מקופיפי...

-
נסיעה מפוקט לאו נאנגנכון מפוקט לקראבי במעבורת 700 בהאט 3 שעות.
-
נסיעה מפוקט לאו נאנגנסיעה באוטובוס כדאית זה אוטובוס נוח ?
-
נסיעה מפוקט לאו נאנגאפשר מעבורת מפוקט ,אפשר הסעה עם איסוף מבית המלון,אפשר עם אוטובוס ,ולדעתי המנצח זה אופנוע עשיתי זאת כמה פעמים.
-
נסיעה מפוקט לאו נאנגמתי יצא לך לעשות את זה ועל איזה קטנוע? אני דיברתי עם שי והיא אמרה לי שבאמת חברים שלה עשו את זה והיה מדהים.
-
נסיעה מפוקט לאו נאנגנהגתי את הדרך מאוננג לקאו לאק ומשם לפוקט ברכב (4 גלגלים) והיה נהדר! נופים נהדרים וטבע יפה לאורך הדרך.
בנוסף, נהגתי את הדרך מחוף פאטונג שבפוקט ועד למפרץ פאנג נגה (מזח Tha Dan) באופנוע. הדרך ארכה כשעתיים והיה לי מאוד קשה ומאוד לא נעים. בראייה לאחור, הצטערתי שהחזרתי את הרכב השכור יום לפני כן. -
נסיעה מפוקט לאו נאנגהיי,אשמח לדעת שעות ומחירים של מעבורות מפוקט לאו-נאנג.