השכרת רכב
-
הי,
היכן כדאי לשכור רכב בבוסטון למשך 5 ימים ?
יש למישהו מכם אולי המלצה ? רצוי זולה

תודה רבה !!
-
השכרת רכבכדאי לכם לשכור רכב דרך סוכנות בארץ ולא ישירות דרך החברה בארה"ב, כי ככה לא תסתבכו עם הביטוחים וגם כנראה שיהיה יותר זול. תתקשרו לרשימה שלמטה ולעוד מקומות ותשוו מחירים וטיפ קטן, תמיד תתמקחו ותבקשו הנחה. כמעט אף פעם לא משלמים את המחיר הראשוני שרשום באינטרנט ובהצעה הראשונית שמקבלים בטלפון.
דברים שכדאי לשאול את הסוכנות:
* שער הדולר שהם לוקחים - תשאלו מה השער בזמן השיחה.
* עלות נהג נוסף.
* עלות מיכל דלק מלא - עדיף לשלם על מיכל דלק מלא בקבלת הרכב ולהחזיר אותו ריק בסיום.
* עלויות החזרה שלא במקום הלקיחה.
אנחנו לקחנו פעמיים פעם אחת מאופרן ופעם מאלומה בשני המקרים קיבלנו את הרכב מאלאמו. אין עם זה שום בעיה פשוט תבואו עם הדף שתקבלו מהסוכנות הישראלית ויתנו לכם רכב.
תתקשרו לכל הסוכנויות שרשומות למטה ותשאלו את הכל ותבקשו הנחה! על המחיר הראשוני שנותנים לכם:
OFRAN.CO.IL
ALAMO.CO.IL
AUTOEUROPE.CO.IL
RENTALCARS.COM -
השכרת רכבהיי שירן,
אשמח לעזור לך בכל דרך אפשרית,
יש לי המון ניסיון בנושא השכרות הרכב בחו"ל,
אם תרצי לשמוע עוד אנא צרי עמי קשר בפרטי.
תודה,
-
השכרת רכבנסה את מרק מאוטו שי תבקש אותו,
כל מחיר שהראתי לו באינטרנט הוא השווה לי את המחיר שלו והשירות שלו מצויין כולל כל הביטוחים הנדרשים, נהג נוסף וכו'.
מומלץ מאוד 03-5418426 לבקש את מרק
-
השכרת רכבAlamo מאוד מומלצת.
יש להם שירות לקוחות מצויין בארה"ב ומחירים טובים.
-
השכרת רכבשלום שירן,
בדרך כלל המחיר ל-5 ימים או שבוע יהיה אותו הדבר כך שכדאי להשכיר לשבוע.
אני עכשיו סגרתי עם אוטו יורופ.
לוקח ב JFK ומחזיר בבוסטון, רכב מסוג שברולט אימפלה ב 315$ - כולל ביטוחים, ללא הגבלת ק"מ וללא עמלת החזרה במקום אחר.
זה המחיר הכי זול שמצאתי וחיפשתי הרבה מאוד.
כדאי לשאול לגבי הנחות (לאומי קארד, חבר או כל מועדון חברים אחר שעולה בראש).
בלי קשר, אם זה להסתובב רק בבוסטון אז הבנתי שלא כדאי לשכור רכב בגלל בעיות חניה בעיר.
-
השכרת רכבמבדיקה שערכתי במספר חברות השכרה (אני שוכר רכב למשך 11 ימים באוקטובר) המחיר הכי אטרקטיבי שקיבלתי (משמעותית) זה במ.מ.ס.י (דרך almo)
ברגע שעושים אצלם כרטיס חבר (בחינם דרך האשראי) המחיר הופך לממש אטרקטיבי.
המחיר דרכם זול יותר מאשר מalmo כאשר ההשכרה היא מalmo.
שווה בדיקה.
עמית.
-
השכרת רכברק תיקון קטן - החברות במועדון ממס"י של לאומי קארד היא חינם רק לשנה הראשונה. לאחר מכן יש תשלום שנתי, שהוא נמוך משמעותית ממחיר החברות הרגיל. כמו כן, יש גם הנחות בשכירת רכב דרך ממס"י למי שהוא חבר מועדון ממס"י לאומי קארד בלבד (למיטב ידיעתי).
מובן שאם הנסיעה היא חד פעמית, ואין כוונה לנסוע לצפון אמריקה או רצון להשתמש בשירותי ממס"יתור האחרים לאחר החזרה מהטיול, אז ניתן לבטל את המועדון (ואולי גם את כרטיס האשראי) ולהמנע מתשלום חידוש החברות.
אינני יודע אם ניתן להנות משנת החברות החינמית במועדון פעם נוספת, ואם כן, אז לאחר כמה זמן בו לא הייתם חברים במועדון ממס"י.
-
השכרת רכבהשכרה דרך אופרן לשבועיים מסוף ספטמבר 460$ סביר שהמחיר לשבוע עד 250$ סוג הרכב פורד פיוג'ן ,כולל את כל הביטוחים הנדרשים.
-
השכרת רכבבבוסטון לפי מה שהתרשמנו אין בכלל בעיות חניה. בכל מקום יש חניונים בתשלום לא יקר.
במרכז העיר יש את הבוסטון קומון וגם בקיימברידג' יש כמה חניונים שרוצים. שמים את הרכב בחניון והולכים ברגל או ברכבת התחתית. זה עדיין יצא לנו נמוך משמעותית לגור בפרוור של בוסטון ולנסוע עם רכב מאשר לקחת מלון בבוסטון עצמה.
לגבי הכרטיסי חבר של ממסי, אני נמנע מלעשות כרטיסי חבר ותשלומים כשאומרים לי שרק בהתחלה זה בחינם או שאחרי זה המחיר משתנה, כי אף פעם אני לא זוכר אחרי שנה לבטל את זה והם לא שולחים התראה כי הם בונים על זה שבד"כ לא זוכרים לבטל.
גם הסוגי רכבים שאומרים זה לא הרכב שתקבלו בפועל, אלא רק דוגמה.
-
השכרת רכבגם אנחנו לנו בפרבר (ליד האוניברסיטאות) ונכנסו עם הרכב. לא היתה בעית חניה בחניונים, אבל זה לא תענוג זול.