ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הסעות / מלון בברצלונה

פורום טיולי משפחות
    9
    29
    7984
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • קיפודה
      קיפודה נערך לאחרונה על ידי

אנחנו מינימליסטים עם מזוודות- שתיים וזהו.

היי נירית,

המון תודהsurprise

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • zivit17
        zivit17 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו מינימליסטים עם מזוודות- שתיים וזהו.

איריס,

יש מטרו קרוב.

הזמנתי במייל ישירות במלון.

כשרציתי לראות מחירים לתקופה שתכננו עוד אי אפשר היה לראות באתר שלהם.

שלחתי מייל ושאלתי מתי יתאפשר וענו לי שניתן להזמין במייל ונתנו לי את המחירים לדירות השונות.

• איריס ס.
          איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

מלון בברצלונה

אורן וזיוית תודה רבה

אכן הופתעתי מהמחירים.  קיוויתי להוצאה יותר קטנה על שני לילות שמותירים לנו יום וחצי טיול.

טניה - הדירה שלכם לא מושכרת לצערי לשניים או שלשה לילות.  מינימום ארבעה.

זיוית - האם הדירה מתאימה לדעתך ל4 מבוגרים ושתי ילדות ?  אני רואה 2 חדרי שינה  בלבד.  אחד עם מיטה זוגית לא גדולה והשני עם שתי מיטות יחיד.  יש אופציות הלנה נוספות ?

אורן - נראה נפלא אבל דורש תשלום מקדמה , אז כרגע לא מתאים לי.  אבל שומרת ואולי בהמשך.

נירית - בינתיים שריינתי בסילבר לתאריך משוער, שיהיה.  מבחינת עלות כרגע היא הסבירה ביותר.  גם הביטול חינם.  חדרים נראים נחמדים .  המינוס היחידי הוא המרחק הטיפה גדול ממה שקיוויתי וגם העובדה שהילדה תצטרך לישון על מיטה נפתחת / ספה כי כבר לא היו חדרים גדולים.

אם יש עוד הצעות  - אפילו למלונות צנועים בתקציב סביר  שממוקמים טוב , אשמח מאד

תודה לכולם

• yaffabe
            yaffabe נערך לאחרונה על ידי

מלון בברצלונה

הי איריס

אנחנו היינו במלון Catalonia Plaza Catalunya והגענו אליו בקלות באוטובוס מהשדה למרכז העיר

• נירית
              נירית נערך לאחרונה על ידי

מלון בברצלונה

המלון באמת טיפה מרוחק מהמרכז, אבל מדובר בסך הכל בדקה וחצי מתחנת המטרו ומשם ממש מספר דקות נוספות  נסיעה לכל מקום. זה לא נורא בעיני ואני מעדיפה את השקט היחסי לעומת אזורים סואנים יותר. הם היו גם ממש בסדר איתנו, הגענו כמה שעות לפני הצ'ק אין הרשמי ובכל זאת נתנו לנו להיכנס לחדר בלי תשלום ובלי בעיות. יש לידו מסעדדונת מקומית חביבה וגם סופר . אנחנו בהחלט אהבנו.

הכי חשוב שיהיה בכיף!

• zivit17
                zivit17 נערך לאחרונה על ידי

מלון בברצלונה

הי איריס,

הדירה שאנחנו היינו בה לא נראית לי מתאימה לששה.

יכול להיות שהספה בסלון נפתחת, אבל הסלון לא גדול וזה יגרום למעבר לחדר השינה להיות צפוף מדי לטעמי.

הסתכלתי באתר של המלון ולא ראיתי שיש דירות גדולות יותר.

בטוחה שתמצאי משהו נחמד אחרsurprise

• איריס ס.

מלון בברצלונה

תודה לכן יפה , נירית וזיוית. 

שריינתי בינתיים שני חדרים במלון בו היתה נירית ונראה בהמשך.  באמת יש זמן... wink

• vovka
                    vovka נערך לאחרונה על ידי

הסעות / מלון בברצלונה

אז ככה,

ברצלונה מול רומא-ההחלטה הראשונה צריכה להיות באיזו עיר רוצים לבקר. לא היינו באף אחת מהערים קודם והדרישה אצל הבנים היתה ברצלונה. גם אם כרגע אין הבדל במחיר הכרטיסים, אי אפשר לדעת מה יהיה בהמשך. לכן, ברגע שמחליטים ומבצעים כרטוס אתם בעצם 'שבויים' מבחינת ההחלטה על נמל היציאה, שלא כמו בפלורידה-שם המרחקים קצרים ויש אפשרויות משחק בין מיאמי, פורט לודרדייל ופורט קנאברל ואז אפשר להמתין עם ההחלטה על הזמנת הקרוז.

נקודה שניה, מברצלונה יוצאות גם הנורביג'יאן וגם הקריביאן. מרומא יוצאת רק הנורביג'יאן. בהנחה ששתי האוניות מוצאות חן בעיניכם, ליציאה מברצלונה יש יתרון כי אפשר לכרטס טיסות ואז לעקוב אחרי מחירי הקרוזים.

נקודה שלישית, הנמל של רומא (צ'יביטבקיה) אכן רחוק מהעיר/נמל התעופה ומחירי ההסעה (לארבעה) הם 150-200 אירו, כולל מטען. הסכום הזה צריך להתקזז עם הפרשים במחירי הטיסות, אם יש כאלה.

נקודה רביעית, בתאריכי הקרוז שלנו היו הבדלי מחיר בין יציאה מרומא ליציאה מברצלונה (שהיתה יקרה יותר). ההפרש במחיר הקרוז התקזז, פחות או יותר, עם הפרשי ההעברות ברומא. ובכל מקרה, כבר כרטסנו לברצלונה, כך שלא היינו משנים את נמל היציאה.

נקודה חמישית, שלא כמו בקרוזים אחרים, כאן יש שני נמלי עליה. כך שגם מי שעולה מברצלונה מגיע לאוניה שכבר יש עליה נופשים (אלה שעלו מרומא) וההיפך. וכשעגנו ברומא ירדנו יחד עם העוזבים. לא הרגשנו שאנחנו עולים באמצע הקרוז. כל נקודות העניין פעלו. היתה הפסקת פעילות של כשעתיים (15:30-17:30) כדי להעביר לנו את הדרכת החירום. ביום העגינה ברומא יש שוב הדרכת חירום למצטרפים החדשים, אבל מי שמטייל בעיר חוזר אחרי שההדרכה מסתיימת ולא מרגיש את ההפסקה בפעילות.

הגענו לצ'ק אין ב-11:30 (וכבר היו נופשים שהגיעו לפנינו), מסרנו מזוודות (כבר עם התגיות שהדפסנו בבית) בכניסה לאולם ועם טפסי הצ'ק אין שהדפסנו מראש נכנסנו פנימה. בפנים, יעילות אמריקאית-הנציגים מכוונים את התור כדי שלא יווצר עומס וכך הופנינו לתור של הוי-אי-פי, שהיה ריק. ב12:00 כבר היינו על האוניה. הבנים רצו לכל הפינוקים ואני הלכתי לסדר עניינים טכניים-שינוי השמות על הכרטיסים, כך שהבנים יהיו בחדר אחד ואנחנו בחדר הסמוך ולא כמו שנרשמנו בצ'ק אין באתר (שכחתי לעשות את זה בטרמינל עצמו); קניית כרטיס סודה; הרשמה למופעים (היה שינוי באחד המופעים, יחסית למה שהופיע באתר האוניה מראש. לשאר המופעים נרשמתי עוד בבית).

טיסת צהריים או לילה- באופן עקרוני, אני מעדיפה לסיים את הקרוז ולא לחפש פעילויות אחרות, בעיקר בגלל ההסחבות עם המטען (בפורט לודרדייל פתרנו את עניין המטען ושעת הטיסה ע"י שכירת רכב ליום אחד וכך יכולנו להסתובב כמה שעות בעיר עצמה ובקניון הענק הסמוך ולמסור את הרכב לפני הטיסה, בעלות של שאטל/מונית מנמל הקרוז לשדה התעופה). לא אוהבת להתרחק, ביום הטיסה, מי יודע מתי מרפי יחליט לבוא לבקר... ולהשאר בברצלונה לא היה טעם שכן היינו בעיר חמישה לילות לפני הקרוז. הפעם גם היינו חייבים להגיע הביתה ביום הקרוז ולכן הטיסה כורטסה לצהריים. טיסת לילה, משמעה הגעה הביתה לפנות בוקר של יום המחרת-מה שאומר יום חופש נוסף, ולא היה לנו כזה- מאחר וחצי מאיתנו היו חייבים לחזור לצבא.

נשארנו על האוניה עד 11:00(את החדר פינינו בשמונה וחצי, כמו שמבקשים)-אין לחץ לרדת קודם מאחר וכאמור הנופשים שעלו ברומא ממשיכים לבלות בה. המוניות שמורידות את הנופשים החדשים אוספות את העוזבים והכל מאוד מסודר. לשדה התעופה הגענו לקראת 12:00, 40 אירו לארבעה+מטען+טיפ. שדה התעופה גדול, עם מבחר חנויות (לא יודעת לגבי מחירים), שוב 'נתקענו' בחנות של בארסה blush  וגם מספיק אופציות לאכול. כדאי לבדוק שעות פעילות של מתחם האוכל והחנויות, בצהריים כמובן לא היתה בעיה.

שבת שקטה.

• איריס ס.

קרוז מרומא או ברצלונה

טניה

תודה גדולה עשית לי סדר וגם חיזקת לי התחושה שלא ממש משנה איפה מצטרפים . 

לגבי העברות - אמנם יקרות , אבל אם ממילא גם משייט שיוצא מברצלונה נסע ליום טיול ברומא,  שגם יעלה ממון לא קטן.  אז זה מתקזז . 

הלינה ברומא  טיפה יותר יקרה אבל בהזמנה מוקדמת מאד ( בערך עכשיו , עוד יש מחירים סבירים )

אני חושבת לחכות עוד חודש עד שישתחררו טיסות איזי לרומא . אם יהיו מחירים זולים משמעותית זה יכריע את הכף . 

מבולבלים ? גם אני . 

אם למישהו יש עוד תובנות בנוגע לשייט רומא / ברצלונה או בכלל אשמח לשמוע . 

תודה בכל זאת על כל ההצעות הטובות והעזרה שקיבלתי כאן על ברצלונה . אולי עוד אפילו נממש. 

שבוע טוב שיהיה

איריס

• 1
                      • 2
                      • 2 / 2
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון