תאילנד
-
שלום,
אנחנו מתכננות לטוס שתי בנות לתאילנד, רציתי לשאול באיזה אי אתם ממליצים יותר לעשות אומגות?
בנוסף האם לקנצבורי כדאי לקחת טיול מאורגן או שלנסוע לשם לבד? ואיך אפשר להגיע לשם לבד? האם יש רכבת?
תודה מראש.
-
תאילנדאני לא חושב שיש אתרי גלישת אומגות בכל אי כך שזה לא עיניין של בחירה. יש מספר אתרי גלישת אומגות ידועים בצפון תאילנד ואחד לא רחוק מבנגקוק לאיים מגיעים לא בשביל האומגות אך אולי בקוסמוי יש אפשרות כזו אני לא בטוח. בכל אופן האתרים בצפון או זה שליד בבנגקוק בטוח יותר אטרקטיביים. לקנצנבורי אפשר להגיע הן על ידי רכבת וכן על ידי אוטובוס. וכמובן יש טיולים מאורגנים שיוצאים מבנגקוק של יומיים שמשלבים בהם גם את השוק הצף ומקומות נוספים. הגעה עצמית לקנצנבורי והגעה באופן עצמאי לאתרים כמו השוק הצף או מפיל ארוואן שהם האטרקציות העיקריות בטיולים מאורגנים אלו אולי יצא לכם יותר זול אבל הדרך הפשוטה יותר היא לקחת את הטיול המאורגן.
-
תאילנדבפוקט יש אומגות.
אבל בכ"מ גם אני חושבת שבצפון או ליד בנגקוק יהיה יותר אטרקטיבי.
-
תאילנדלטיול המאורגן לקנצבורי צריך להזמין מקומות מראש או שמספיק כשמגיעים לבנקוק ללכת לסוכנות ולהזמין?
-
תאילנדאין צורך בהזמנת מקומות מראש. יום לפני שאתם מעונינים לצאת לקנצנבורי תרשמו אצל אחת מהסוכנויות המקומיות ותסגרו את זה.
-
תאילנדלגבי אומגות- הכי מומלץ בצפון לטעמי ,אני באופן אישי אוהבת מאד את הגיבון.
קנצ'נבורי- את יכולה בהחלט לקחת טיול מאורגן אבל זאת ישראליידה
זה לא אומר שזה רע אבל השאלה אם זה מה שאת מחפשת.
אם יש לך מספיק זמן-סעי באופן עצמאי למס' ימים קנצ'נבורי לגמרי שווה את זה גם מבחינת טיולים וגם מבחינת אוירה...
(ואם אתן מגיעות בסופ"ש אז גם אמפוואה מומלצת יש אפילו טיול מאורגן שיוצא מקנצנבורי בשש בבוקר לשם אבל רק בסופש )
-
תאילנדהיי...

לגביי האומגות-יש את הגיבון גם בפאטייה..(לייד פאטייה)...

-
תאילנדיודעת עשיתי גם שם אומגות ופחות אהבתי
גם מבחינת אוירה ולמרות גן החיות הפתוח לאחר מכן
לכן כתבתי את דעתי, שהצפון בעיניי עדיף.
(ד"א כשסיימתי את המסלול באומגות ליד פטאיה פגשתי את הבעלים האוסטרלי של הגיבון .וגם הוא הודה בפניי שהמטיילים מעדיפים לרוב את האומגות בצפון...זאת אוירה אחרת )
-
תאילנדמחזק את פקאנית
יש אפשרות לעשות את המסלול של הגיבון גם בצפון וגם ביציאה מפאטיה או בנגקוק
במידה ויש אפשרות עדיף לעשות את המסלול בצפון
-
גם אני מחזק את פקאנית -
אומגות גיבון - טיול צהרייםשלום רב.
הבנתי שישנה אפשרות לצאת לטיול האומגות בצ'אנג מאי בשעה 12:30 בצהריים.
האם בטיול הצהריים מספיקים גם כן את טיול האומגות המלא? (כל התחנות וכו').
אנחנו נוחתים בצ'אנג מאי באיזור 9 בבוקר (באמצע הטיול, לא מישראל). ומעוניינים ביום זה לעשות את טיול האומגות באיסוף צהריים.
תודה.
-
אומגות גיבון - טיול צהרייםיש מסלול זהה לאומגות של הבוקר שיוצא בין השעות 12:30 - 13:00
הוא בדיוק כמו מסלול הבוקר ולא מפסידים דבר
-
אומגות גיבון - טיול צהרייםהאם גם מחירו זהה?
קראתי פה שכשמגיעים בצהריים התורים למסלולים הרבה יותר ארוכים. האם יש בזה מן האמת?
-
אומגות גיבון - טיול צהרייםהמחיר הוא זהה בכל שעה.
בנוגע לתורים, הכל תלוי בתקופה שאתם מגיעים, במידה ואתם מגיעים בתקופה שיש הרבה אנשים, תאלצו לחכות בתור.
-
אומגות גיבון - טיול צהרייםהתורים עצמם פחות מפריעים,
כוונתי הייתה שהאם ייתכן ובגלל תורים ארוכים, לא נספיק במסגרת הטיול המאורגן לעשות את כל התחנות, או שבכל מקרה ממתינים עד שכולם יסיימו.
-
אומגות גיבון - טיול צהרייםאתם תספיקו לעשות את כל התחנות. יש להם הקצבה של מספר קבוצות ליום, בנוסף לכך אם אתם מתחילים את המסלול, אתם נמצאים על העצים בגובה ואי אפשר לרדת ולהפסיק ככה פתאום באמצע.
תהנו!
-
אומגות גיבון - טיול צהרייםמסכים עם אורית...

כשייש עומס אז סביר להניח שההמתנה במסלולים הארוכים ארוכה יותר כי לוקח הרבה יותר זמן לעבור את המסלול...
-
גם אני מחזק את פקאניתמחזק את פקאנית, המרכז למטייל, זיקו ואורית. אם יש תורים תתקעו ואי אפשר לרדת באמצע
-
מגניב..אוקיי תודה

-
גם אני מחזק את פקאניתאל תפחיד אותם
האומגות מחולקות לפי קבוצות, קבוצה אחת יוצאת נניח 7 איש לאחר מספר תחנות יוצאת הקבוצה הבאה, כל קבוצה עושה את המסלול כך שאחד עשה תחנה ממתין לכל שטר חברי הקבוצה שיגיעו וכך ממשיכים לתחנה הבאה.
תירגעו, תרשמו לאומגות ותהנו!
בסביבות השעה 19:00 כבר תהיו במלון.