מה לוקחים
-
הנסיעה המשפחתית ( זוג + 3) מתקרבת ואין לי מושג מה לארוז ל 25 יום.
יעצו לי
-
מה לוקחיםעוזי מתרגש...הא עוזי...

מתי אתם נוסעים?...תן תאריכים שנוכל להכווין אותך...

-
מה לוקחיםקודם כל רק בגדים קצרים, וכפכפים\סנדלים.
אם אתם מתכוונים לעשות קניות של בגדים - אז אל תקחו הרבה שיהיה איפה לשים את הקניות, גם בד"כ קונים בגדים ומשתמשים בהם.... מכבסות מאוד מאוד זולות ובהחלט משתלם לעשות כביסה (גם לפני החזרה הביתה).
דברים אחרים: ספריי נגד יתושים, ואני לא יודעת מה גיל הילדים אבל בהתאם לוקחים: עגלה\חיתולים\בקבוקים\משהוא להעסיק אותם בטיסה...
בגדול רוב האנשים לא לוקחים הרבה כי קונים שם מה שרוצים
-
מה לוקחיםנכון מאוד - מתרגש.
טסים ב 23/9
-
מה לוקחיםבתקופה האחרונה אני גם מתכונן לקראת הטיול שלי והשאלה הזאת עלתה לא פעם.
לגבי בגדים הייתי ממליץ לכם כמה שפחות ידוע שתאילנד זולה מאוד וחבל שבגדים יקרים מהארץ יצטרכו לתפוס מקום במזוודה במקום הבגדים החדשים.
לגבי ספריי נגד יתושים, או קרם הגנה לפי מה ששמעתי לא להביא מהארץ מהסיבה הפשוטה שזה לא מספיק טוב שם (אמרו לי שבכל סופר או בית מרקחת אפשר לקנות שם קרם הגנה שמתאים או ספריי נגד יתושים).
כמובן מצלמה ותיק עזרה ראשונה.
תהנו!
-
מה לוקחיםדבר ראשון לשים במזוודה קפה ונס קפה שאתם אוהבים
כי לא תמצאו את זה בתאילנד.+ מזלג חשמלי.
לגבי דוחה יתושים לא מסכים עם קודמי, סנו די מצויין לתאילנד.
-
מה לוקחיםקפה שחור ונס קפה, ניתן לקנות בבית חב״ד.
תביאו אתכם את המזלג.
בנוגע לבגדים תביאו אתכם בגדים למספר ימים, לא כל אחד שמגיע אוהב את האופנה בתאילנד, כך שאין זה מחייב שתגיעו ותקנו ישר בגדים ובמידה ולא תאהבו את הבגדים בתאילנד יהיה לכם קצת בגדים.
-
מה לוקחיםחשוב מאוד ספריי היתושים לילדים חוץ מזה מעט בגדים כנראה שתמצאו מה לקנות כבר שתגיעו
תעשו חיים !
-
שאלהגם אנחנו מתחילים לארוז, לא חשבתי על מזלג חשמלי, האם אין קומקומים בחדרים?
הזמנתי מלונות יחסית יוקרתיים
תודה
-
שאלהבכל המלונות שאני הייתי בהם יש קומקומים וקפה ותה .... בחיים לא לקחתי מזלג חשמלי.
הכי טוב להכנס לאתר של המלונות שהזמנת ולבדוק מה כתוב שיש בחדר
-
מה לוקחיםאז ככה..כמו שהקשבת לי עד היום... במלונות הטובים שבחרנו יש הכל.. לא הרבה בגדים...אתם גם תקנו שם. שיהי לך גם גינס לערב.אותו גינס שאתה טס שיהיה לך לביוק.קח את הקרם 34 שמחלקים בעבודה... בלי לחץ גם אם חסר משהו יש שם הכל מכל הכי חשוב לקחת זה כסף ויזה והרבה מצב רוח. אני בדרך כלל לוקח אקמול,נוסידקס,ונגד שלשול כמו כן צלם את הדרכונים שיהיה לך העתקים סע כבר ותהנה....
-
מה לוקחיםכבל מאריך רב שקע, לטעינת טלפונים, מצלמות וכו'.