ניו יורק וקרוז ממיאמי בסביבות חנוכה
-
שלום לכולם,אני מעוניין לטוס לניו יורק בתקופת חנוכה כריסטמס, והמחירים ומזג באויר מרתיעים אותי.
לפני שנים שהיתי בניו יורק בחנוכה אך החג התקיים בסוף נובמבר ולא סוף דצמבר כמו השנה.
אשמח מאד לדעתכם בנושאים הבאים-
1- האם כדאי לחכות לראש השנה האזרחית לטקס עם הכדור בטיימס סקוור?
2-האם בל העלות הגבוהה ל מלונות בניו יורק באותה עונה- אולי כדאי לרדת לכיוון מיאמי ולשוט בקרוב לקריסיים? מהי העלות המשוערת לכך?
3-בפעם הקודמת לנתי באיזור רוקלפלר והטיימס סקור, וכן במלון פנסילבניה ב34st.
בדקתי עלויות של מלונות והעלות לגמרי לא סבירה. גבוהה ביותר.
היכן מומלץ ללון בניו יורק ועדיין יהיה מרתק?
לרשותי עד שבועיים- עשרה ימים.
המון תודה ורק טוב
-
ניו יורק וקרוז ממיאמי בסביבות חנוכהשבוע טוב!
מה כדאי ומה לא כדאי זה מאד תלוי בהעדפותיך וכמובן משתנה מאדם לאדם.
אם היית בניו יורק בחורף ייתכן ועדיף לנסוע לקרוז.
למעשה זו גם העונה הטובה של הקרוזים ,או לפחות תחילתה.
קרוז טוב צריך לעלות כ1000$ לשבוע באוניה טובה .
אפשר גם בפחות ,תלוי בטיב האוניה ,החדר והעונה.
ועל זה צריך להוסיף את מחיר הטיסה למיאמי.
-
ניו יורק וקרוז ממיאמי בסביבות חנוכהתודה לך ידידיה.
המחירים שמצאתי ל3 לילות הם בין 300-2000$ בספינות שונות. איך אפשר לדעת מה המתאים בינהן? זה רק פונקציה של מחיר?
שבוע טוב
-
ניו יורק וקרוז ממיאמי בסביבות חנוכהאם אתה מתכוון ללכת לשייט אני ממליץ לך על החברה royal caribbean תיכנס לאתר שלהם ותירא איזה תאריכים מתאימים לך. המחירים שם משתנים בהתאם לספינה ולחדר שאתה בוחר ,והשרות שלהם הוא מעולה!
-
ניו יורק וקרוז ממיאמי בסביבות חנוכהתודה לך דוד.
קיימים הבדלי יחרים בין הספינות השונות של החברה שהזכרת. האם ידוע לך על. ספינה מסוימת?
האם מספיקים שלושה לילות. ולאיזה איזור עדיף לשוט-קריביים? בהאמס?
המשך ערב טוב@
-
ניו יורק וקרוז ממיאמי בסביבות חנוכה -
ניו יורק וקרוז ממיאמי בסביבות חנוכה -
ניו יורק וקרוז ממיאמי בסביבות חנוכהכשהייתי בשייט שטנו בספינה "אואזיס" ונהנו אני והמשפחה שלי ממש .
המחירים הנמוכים בדרך כלל הם שמים על הספינות הישנות שלהם אבל הם שומרים אליהם וממה שראיתי על הספינה שהייתי בה שמשקיעים הרבה על התחזוקה של הספינות . לגבי הזמן הייתי מציא לך לקחת שייט של חמש לילות ומעלה תלוי איך זה מתאים לך כי עד שאתה מתארגן בחדר ,עושה סיור בספינה ומתחיל להבין איזה מופעים יש זה לוקח לך יום.
אני הייתי ממליץ לך ללכת על הספינות "אואזיס" ו"אלור" .לא חייב לקחת חדר מפואר אפשר להסתפק בחדר בינוני כי אתה לא תרצה לשבת כול היום יש לך הרבה פעילויות על הספינה כמו מופעים ,בריכה, אולמות קולנוע ועוד הרבה דברים.
בנוגע ליעד הטיול אני הייתי בקרבים: ג'מיקה ,האיטי ומקסיקו ונהנתי ממש אבל לדעתי כול מקום שהם עוגנים הוא מקום יפה, היעד זה רק בונוס .יש לי חברים שעשו שייט לבהאמס והם נהנו מאוד מהמקום .אז לדעתי זה לא כזה משנה. מקווה שעזרתי לך אם יש לך עוד שאלות אני תמיד שמח לעזור.
-
ניו יורק וקרוז ממיאמי בסביבות חנוכהנתתם לי חומר למחשבה ולבדיקה ואני מודה לכם מאד על כך;)
התחנה השניה היא ניו יורק:
האם יש מניעה להיות שם בתאריכי חג המולד 24-27/12 ,מבחינת עסקים שפתוחים/ סגורים, למרות שהיו יורק היא עיר ללא נפסקה, החג הזה הינו משפחתי. זה פוגע במשהו מחווית העיר?
והאם יש בית מלון ו/או איזור המומלץ לשנות בו בניו יורק בתקופה זו?
המון תודה לכולם מראש