דיסנילנד פריז
-
ראיתי המון פורומים על כך אבל ישנים יותר.
אשמח לדעת מה נכון לבחור היום כי האתר בצרפתית. אנו רוצים לקנות כרטיס לשני הפארקים לתאריך 29 לספטמבר-יום שני. אנחנו ננחת ב25 לחודש. מה המשולב פה וכמה עולה?
http://www.fnactickets.com/place-spectacle/Parks-Attractions -p1658619347742157416.htm -
דיסנילנד פריז -
דיסנילנד פריזטעיתי, המחיר 52€.
-
דיסנילנד פריזוהאם כדאי להזמין באתר ולהדפיס בבית או לקנות בחנות בשאנז אליזה?
כמו כן, כדאי להזמין שבועיים מראש? פשוט ייתכן ויירד גשם והתאריך יהיה לא רלוונטי והכרטיס הרי עבור יום מסוים.
-
דיסנילנד פריזוהאם כדאי להזמין באתר ולהדפיס בבית או לקנות בחנות בשאנז אליזה? המחיר זהה בשני המקרים.
כמו כן, כדאי להזמין שבועיים מראש? פשוט ייתכן ויירד גשם והתאריך יהיה לא רלוונטי והכרטיס הרי עבור יום מסוים.
יש אפשרות נוספת של הכרטיס השביעי ברשימה:
תקף לשנה, מחיר למבוגר 60€, לילד 54€.
-
דיסנילנד פריזאחלה תודה!
שלחתי לך עוד שאלה בפרטי
-
דיסנילנד פריז
אגב למה את ה3 ולא ה1?
מה ההבדל בין הMINI ל MAGIC?
הראשון עולה 54 וזה ששלחת 52 -
דיסנילנד פריזאגב למה את ה3 ולא ה1?
מה ההבדל בין הMINI ל MAGIC?
הראשון עולה 54 וזה ששלחת 52 -
דיסנילנד פריזכרטיס מג׳יק מתאים לסופי שבוע ולחופשות ילדים ולכן הוא יותר יקר.
כרטיס מיני מתאים לימי חול.
אגב, מחיר המבצע שקיים עכשיו באתר Fnac תקף לקניה רק עד 15/09. הכרטיס עצמו תקף עד אמצע נובמבר. כך שאם תשאירו את הקנייה לרגע האחרון, אני בספק שתוכלו לקנות כרטיסים מוזלים.
אני באותה דילמה, נוסעים בעוד שבועיים. נראה לי שאקנה כרטיסים ביום האחרון של המבצע, ליום הכי מתאים מבחינת מזג האוויר אחרי הבדיקה.
-
דיסנילנד פריזאנחנו גם נוסעים עוד שבועיים
ואם מוזל זה 52 וב60 יש לכל יום שנרצה לא עדיף?
גם כמה עולה מחיר רגיל?
-
דיסנילנד פריזמכיוון שאנחנו צריכים רק פארק אחד ליום אחד, וגם מזג האוויר, לפי התרשמותי, לא הולך להיות שמשי למדי, בעיניי לא משנה (לפחות לנו) באיזה יום יטפטף עלינו גשם בדיסנילנד.
כבר פעם אחד עברנו טבילת אש (מים) בפארק אירופה. עכשיו הכל קטן עלינו

-
דיסנילנד פריזתגידו...
האם אתם ממליצים לקנות כרטיס משולב ליום אחד בלבד לשני הפארקים? האם ניתן להספיק את שני הפארקים ביום אחד? ועל איזה יום אתם ממליצים ללכת לשם ללא קשר למזג האוויר? (שבת-ראשון עמוס מאד?)
תודה!
-
דיסנילנד פריזואגב בעצם גם באתר הזה עולה לפי מה שאני רואה 60 יורו לשני הפארקים ליום לאמצע השבוע ו70 ליום לשני הפארקים לסוף השבוע
http://www.classictravel.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%9 9%D7%9D-1374-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A0%D7%99%D7%9C%D7%A0%D7%9 3-%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%96.aspx?Days=1385
וגם באתר של fnac יכול להיות שאותו הדבר?
אני מדברת על הכרטיס שתקף למשך שנה...
-
דיסנילנד פריזגם באתר של fnac יכול להיות שאותו הדבר? ודאי שיכול להיות. גם באתר הרשמי של דיסני המחיר זהה. המדיניות של דיסני שאת המחירים (כולל מבצעים) הם קובעים לכולם.
-
דיסנילנד פריזאז אם בחנות וגם באתר עולה 60 לאמצש ו70 לסופש למשך שנה זה כבר לא משנה. רק ה62 וה54 זה מוזלים וזה ליום מסוים אם הבנתי נכון...(לשני הפארקים)
-
דיסנילנד פריזהבנת נכון.
-
דיסנילנד פריזאם הכרטיס הוא 52/54 וזו ההוזלה היחידה אז זה יכול להוזיל לזוג עד 16 דולר שזה נחמד. אבל קצת קשה מראש לדעת בדיוק איזה יום נבחר. תודה!!
-
דיסנילנד פריזאם אני מזמינה כרטיס שתקף לשנה ב60 יורו לאמצע השבוע וקרה והחלטנו להגיע לדיסני בסוף השבוע?
ניתן להוסיף את ההפרש? ואם כן זה משנה מאיפה אני קונה את הכרטיס(הכוונה אתר אינטרנט)?
תודה!