נסיעה ממיאמי לאורלנדו
-
התוכנית המקורית שלנו הייתה לטוס מניו יורק למיאמי, ללון שם שלושה לילות , לעלות על קרוז לקריביים , לחזור מהקרוז ולישון במיאמי יומיים נוספים ולאחר מכן לעלות על טיסה ללאס וגאס. בתי בת ה17 מאוד רצתה ללכת ל"העולם של הארי פוטר" ביוניברסל סטודיאוס באורלנדו, אז ברגע האחרון השתנו התוכניות . לאחר הירידה מהקרוז חשבנו לקחת רכב ולנסוע לאורלנדו (4.10) ללון שם לילה אחד ובבוקר למחרת(5.10) להיות עד הערב ביוניברסל סטודיאוס ולאחר מכן להתחיל לנסוע לכיוון מיאמי. ההעדפה היא לחזור למיאמי בשעות הלילה אבל עם היכרות עם הנפשות הפועלות נראה לי שנסיעה כה ארוכה אחרי יום גדוש פארק יוניברסל תהיה מתישה. לכן חשבתי שנלון במלון שנמצא באמצע הדרך, ובבוקר להמשיך את הנסיעה למיאמי, ולסתובב בעיר עד שנצטרך לזוז לשדה תעופה.
מה דעתכם על התוכנית הזו? יש מכשולים שאני לא מודעת אליהם? לקחתי בחשבון שייקח לנו 5 שעות או יותר לכל נסיעה (מיאמי אורלנדו, אורלנדו מיאמי)
-
נסיעה ממיאמי לאורלנדואני מניח שהטיסות כבר הוזמנו? אם לא ניתן לנחות באורלנדו ואז את הימים הראשונים לבלות באורלנדו ואת האחרונים במיאמי.
באם כבר הוזמנו - כמובן שהתכנון אפשרי - אבל לא יהיה קל. מתי הטיסה ממיאמי יוצאת - אתם צריכים לקחת מרווח ביטחון מספק.
-
נסיעה ממיאמי לאורלנדונכון, הטיסות כבר הוזמנו מראש. גם אנחנו חשבנו בדיעבד שכך היה יותר נוח, אבל אנחנו זורמים עם ההחלטה שהטיסות לא ניתנות לשינוי ושנעשה את הכי טוב שאנחנו יכולים במתכונת הנוכחית .. אכן יהיה קשה כל כך הרבה נסיעות.. אך ממה שהבנתי זה עדיף מלהשאר כל הזמן במיאמי , כך אפשר להוסיף עוד חוויה לאוסף . הטיסה ממיאמי ב18:40 , נהיה בערך ב16:00 בשדה . נשתדל להגיע כמה שיותר מוקדם למיאמי (סביבות 11,12)
-
נסיעה ממיאמי לאורלנדולא רואה בעיה מיוחדת. הנסיעה צפויה לקחת פחות מ-5 שעות (אם כי לא הרבה פחות).
ברור שזה לא תענוג, אבל לא נראה לי סוף העולם.
הפארק פתוח עד 8 בערב, אז אפשר לכאורה להרביץ שעה לפחות של נסיעה בלילה, אבל אני הייתי שוקל בחום לישון את שני הלילות באותו מלון קרוב ליוניברסל ולא מנסה לנסוע בערב חזרה.
כמובן שצריך גם לזכור את עלות הכרטיסים ליוניברסל (קרוב ל-100 דולר לאדם), עלות הדלק והאגרה (50-70 דולר לנסיעה הלוך ושוב), ועלות החניה ביוניברסל (חושב ש 15 דולר אבל לא בטוח).
רוצה לספר מה ההרכב והמסלול הכולל?
-
נסיעה ממיאמי לאורלנדוכתלות בעלות, הייתי משנה הטיסות.
אולי לטוס מניו יורק לאורלנדו, לעשות את יוניברסל ואז להמשיך למיאמי לקרוז !
לחילופין לשנות את הטיסה לוגאס שתצא מאורלנדו.
לעיתים יש אובדן כספי , לעיתים אפשר לקבל זיכוי חלקי.. אבל זה חוסך יום שלך של טיול שהולך לכם לפח על נסיעות ולינה במלון בדרך ודלק ו TOLL וכו.
כדאי לבדוק
-
נסיעה ממיאמי לאורלנדוכבר קנינו כרטיסים ליוניברסל , אנחנו מודעים לעלויות הדלק . אני מעדיפה לא להתחיל להתעסק עם הטיסות, ואני כן רוצה לבלות עוד יום במיאמי לפני הטיסה לכן להשאר באורלנדו נשמע נוח אבל אני מפספסת כמה שעות במיאמי..
-
נסיעה ממיאמי לאורלנדוהמסלול הכולל הוא 4 לילות בניו יורק, טיסה למיאמי 3 לילות , לאחר מכן קרוז של שבוע, (פה נכנס האורלנדו) אחרי כל הסיבוב בפלורידה שישה לילות בוגאס ולאחר מכן טיסה ללוס אנג׳לס ששם נלון תשעה לילות (בחרנו טיסה מוגאס ללוס אנג׳לס כדי לחסוך זמן שבדיעבד לא יודעת אם ייחסך )