ויזה לבורמה באינטרנט
-
אהלן, ראיתי אפשרות לעשות ויזה לבורמה באינטרנט. האם מישהו פה עשה זאת? כמה זמן אורכת הפרוצדורה ודרך מי זה אמין ובטוח? תודה!
-
ויזה לבורמה באינטרנטעשינו ויזה למיאנמר לפני שבוע דרך השגרירות בארץ, חוץ מלהגיע לשם פיזית התהליך עצמו היה מהיר מאוד וללא בעיות, הפקידה נראית קצת משוגעת אבל זה בסדר. צריך להשאיר את הדרכונים בשגרירות לבערך שבוע או משהו כזה. התהליך עצמו עלה 85 שקלים לבן אדם, נראה לי שדרך האינטרנט זה עולה 50 דולר.
-
ויזה לבורמה באינטרנטגם אנחנו הוצאנו בשגרירות בתל אביב, אמרנו לפקידה שאנחנו מעיר אחרת ולכן קבלנו את הויזה באותו יום ולא לאחר שבוע.
-
ויזה לבורמה באינטרנטאני מצטרף לשאלה ומחדד משהו מבחינתי.יש לי שתי דרכונים ובגלל שהויזה אוןליין אני יכול להוציא גם עם האמריקאי למרות שאני כרגע מטייל עם הישראלי, השאלה אם שאגיע לבורמה זה בסדר שאחתים ביציאה מהמדינה הקודמת את הישראלי ואז בכניסה לבורמה את האמריקאי.
-
ויזה לבורמה באינטרנטאפשר לקבל את הטופס באינטרנט, אבל בכל מקרה יש להגיע לשגרירות בבית הטכסטיל בתל אביב. עולה 85 ש"ח לאחד. צריך תמונה, ברורה על רקע בהיר. לוקח 4-5 ימים. רצוי להצטייד בסכום המדויק.
-
ויזה לבורמה באינטרנטאנחנו מתכננים את בורמה לסוף הטיול כלומר אחרי 3.5 חודשים. מישהו יודע האם יש בכל זאת דרך לעשות ויזה? אני מבינה שהויזה לחודש והיא בתוקף לשלושה חודשים. או לחילופין משהו עשה ויזה לבורמה בהאנוי?
סליחה על ההשתלטות על השירשור...
-
ויזה לבורמה באינטרנטעשיתי ויזה לבורמה בבנגקוק. אם שם אפשר גם בהנוי אפשר בהנחה שיש שם שגרירות בורמה.
-
ויזה לבורמה באינטרנטאולי הייתי צריכה לחדד את ההודעה.. אנחנו כרגע לא בארץ אלא בויאטנם. לבסוף עשינו ויסה באינטרנט שעולה 50 דולר. הטיפול לוקח כשבוע ונשלחים טפסים באינטרנט אותם ממלאים ומביאים בשדה בבורמה. יש 43 מדינות שרשאיות לעשות כך, וישראל אחת מהן. נקווה שזה אכן יעבוד... בכל אופן ניתן גם לעשות בהאנוי או עיר אחרת, זה לוקח כשבוע ויש לאסוף אותה מאותה עיר או שישלחו למקום אחר וזה יקר יותר ויכול להגיע ל90 דולר.