רק זה היה חסר
-
-
רק זה היה חסרואם זה לא מספיק, אז משרד החוץ פרסם אזהרת מסע כללית למדינות אירופה מערבית (קרי צרפת, בלגיה, בריטניה, הולנד, שבדיה). העולם משתגע מיום ליום

-
רק זה היה חסראין בעיה.
סגרו פה על טייוואן, לא?
-
רק זה היה חסרהם אפילו את הלונלי על טאיוואן לא שולחים בינתיים….
מזל שהקטע עם הבובות בנתב"ג הוא על רקע פלילי ועוד יותר מזל שהצליחו לגלות את זה.
אזהרות המסע למערב אירופה באמת הזויות...
מה יהיה?!?!
-
רק זה היה חסראחרי הקיץ הקשה
לא יהיה לנו קצת שקט?....
ואם לא די בכך, עוד תזכורת לאנטישמיות בחו"ל
בהודעה של איתמר למעלה
"ראש המטה למלחמה בטרור פרסם הערב אזהרת מסע הגורסת כי ארגוני טרור ודאע"ש ינסו לפגוע בישראלים ויהודים במדינות מערב אירופה. ישראל ביקשה מהמטה להגביר את האבטחה ביוון ובאיים, אחד היעדים המועדפים על הנופשים הישראלים בחגים"
בקשר לצעצועים שמילאו במחסניות וסמים...
מה שמדאיג, שלא גילו את ניסיון ההברחה במזוודה של האישה, שכנראה הועלתה למטוס.
רק אחרי שהבחור סיפר שהיא ביקשה טובה, שיעביר בשבילה... בדקו שוב ומצאו.
-
רק זה היה חסראין אזהרת מסע למערב אירופה. זה לא שאסור לנסוע. פשוט צריך להיות עירוניים כמו תמיד ואולי אף יותר מהרגיל. איך שזה פורסם אתמול התקשרתי למטה ללוחמה בטרור לקבל הבהרות כי גם אני צפויה להיות בטיול בחגים בצרפת. הם אמרו חד משמעית שאין אזהרת מסע אבל זה בהחלט מפחיד ביותר. כמעט כל הטיול שלי שולם...אם הייתי יכולה הייתי מבטלת
-
רק זה היה חסרחייבת להצטרף, אכן המצב לא פשוט. היינו בסקוטלנד בקיץ שם יותר מנותקים, אבל לונדון סיפור אחד. פתאום הבנתי על מה מדברים בחדשות ומה עובר על אירופה. לא כתבתי על כך אבל בכל מקום ראית מוסלמים אדוקים כלומר- נשים וילדות עם רעלות לפעמים והגברים עם גלביות וכיפה וזקן.
גם בטרופ פארק היינו ממש מיעוט (הלא מוסלמים). הטור לחנות החלל בפארק הייתה ארוכה. נכון שכנראה נפלנו על אידל פיטר. אבל זה בדיוק מראה את המצב.
אני בדקתי כתכננתי מתי ללכת לטרופ פארק את התאריכים של החגים הנוצריים שלא ניפול על חופש יוחד, לא חשבתי לבדוק לוח חגים מוסלמים, אבל כנראה שזה מה שרלוונטי כיום בלונדון.
-
רק זה היה חסרכולם לצאת מההיסטריה

אין חדש תחת השמש,כבר שנים שצריך להיזהר.
סעו ותהנו ותזהרו כמו תמיד

-
רק זה היה חסראנשים יקרים,
בשנות ה 70, בילדותי, משפחתי גרה 3 שנים בלונדון. התרעות לפיגועים ופיגועים נגד ישראלים תמיד היו. להיזהר ולהיות עירניים - תמיד היה צריך. זוכרת איך ההורים הזכירו לנו שוב ושוב איפה מוחבא צופר האזעקה (בארון הבגדים של אבא..). הגענו לשליחות ללונדון כשנה וחצי אחרי שמעטפת נפץ הרגה את ד"ר עמי שחורי ז"ל ופצעה שליח אחר שהיה עמו בחדר בשגרירות ישראל בלונדון (1972). הטראומה הייתה טרייה וכואבת. כל נציג ישראל היה מודע לסכנה.
אבל אחרי כל זה - לא כל מוסלמי הוא אוייב או מחבל. לא כל דובר ערבית שונא ישראלים ומוכן מייד לפגוע בכל ישראלי שיפגוש. נכון, צריך להיזהר ונכון עוד יותר בסביבה של מוסלמים - אבל לא להגזים. ההוראות לילדים (ולעצמינו) בחו"ל לא משתנות - לא לובשים בגדים עם כיתוב בעברית, לא צועקים בעברית במקומות ציבוריים, לא מתבלטים, לא מתנדבים להגיד שאנחנו מישראל.. ואנחנו המבוגרים - תמיד "פוקחים עיניים".
מעדיפים טיולים פרטיים ולא במאסות של ישראלים, לא "מלונות של ישראלים" ועוד.
אבל האם זה ימנע מאיתנו ללכת לבית הכנסת בבודפשט בערב ראש השנה? לא! האם תעלה מחשבה לבטל טיול למערב אירופה? לא ולא!
אז צריך לקחת הכל בפרופורציה ולהיות ערניים.
לעניות דעתי, זו הכוונה של האזהרה.
-
רק זה היה חסרלגמרי מסכימה עם family5.
אזהרת המסע לגבי אירופה ותיקה מאד. ההמלצות רשומות בעמ' 6, במסמך המפרט את אזהרות המסע הטריות לקראת חגי תשרי.
לא נראה לי שיש הרבה חדש תחת השמש (באמת בלי לזלזל חלילה בדעא"ש והפעילים שיחזרו או לא לאירופה...). גם אני קיבלתי את האזהרות האלו במשלחת הראשונה שיצאתי איתה לפני יותר מ30 שנה....