נסיעות בקוסטה ריקה
-
היי
אשמח להתייעצות בנושא הנסיעות
המסלול שלנו הוא:
נחיתה בסן חוזה- לה פרוטונה- מונטה ורדה - מנואל אנטוניו - פורטו וייחו
1. מבחינת הנסיעה של סן חוזה לה פורטונה- האם סביר לנוסע את זה באוטובוס?
האם האוטובוסים ממוזגים ומתאימים למזוודה.. יחסית גדולה.. ?
2. הבנו שהנסיעות של מונטה ורדה ממנואל אנטוניו ומנואל אנטוניו - פרוטו וייחו הם ארוכות מאוד (מעל 7 שעות ) ולכן עדיף רכב , האם נראה לכם שעדיף, האם ידוע מה מחיר ממוצע לרכב ליום ? כי אנחנו לא צריכות מעבר רק ליום נסיעה
-
נסיעות בקוסטה ריקההתחבורה בקוסטה ריקה די מסודרת. במיוחד אם את עולה על אוטובוס ישיר ( ז"א יש תחנות בדרך אבל את עולה בנקודת התחלה ויורדת בסוף). התיקים בד"כ יהיו בבטן האוטובוס כמו בישראל.
אני נסעתי את החלק של אלחואלה ( ליד שדה התעופה) לפורטונה בכיוון ההפוך עם החלפת אוטובוס בסיואדד קסדה והיה מאוד נוח.
שאר הנסיעות שלכן מצריכות החלפת אוטובוס בדרך. אני באופן אישי לא שוכר רכב ואין לי בעיה להחליף אוטובוס בטרמינל- או בסן חוזה את עשויה להזדקק למונית בין טרמינלים שונים, אבל סופו של דבר זו תהיה החלטה שלכן לפי הערכת יכולתכן להסתדר.
-
נסיעות בקוסטה ריקהתודה גדליהו,
מה לגבי המיזוג באטובוסים ? לצפות או בכלל אי מצב?
יכול להעריך לי את זמני הניסעות ?
-
נסיעות בקוסטה ריקהאני לא זוכר אם היה מיזוג- אולי כן אולי לא- אני עולה על מה שבא, אין לי ממש העדפות.
סן חוזה- פורטונה כ-4 שעות
ממונטה ורדה למנואל אנטוניו כ-6-7 שעות נסיעה- כולל החלפת אוטובוס בפונטה ארנס
ממנואל אנטוניו לפוארטו וייחו- תצטרכו להחליף בסן חוזה- זמו נסיעה כולל של כ- 8-9 שעות
-
נסיעות בקוסטה ריקהאני שכרתי רכב 4X4 ב-50 דולר ביום כולל טלפון ו-GSP זה לא היה מחברה מפורסמת אלא מחברה עצמיים. היה ממש מעולה. כי זה לא מגביל אותך מבחינת לוח זמנים. בחברה יותר מסודרת רצו בין 80 ל-90 דולר ליום הם מחייבים כמעט את כל הביטוחים. ראיתי את האוטונוסים שם ולדעתי הם מצויינים למרות שלא השתמשתי בהם בגלל שלא רציתי להיות מוגבל בזמנים ומסלולים. הדרך עם רכב שלך יותר קצרה לפי דעתי לכל מקום לקח לי כשעה פחות מהערכות שהיו על אוטובוסים אני מניח שזה בגלל עצירות בדרך כי לפי דעתי הם נוסעים די מהר ועקפו אותי לא פעם.
מקווה שעזרתי.
נתן
-
נסיעות בקוסטה ריקהעזרתם המון
תודה
-
נסיעות בקוסטה ריקהאני מתכננת מסלול דומה ורציתי לדעת לגבי התדירות של האוטובוסים ממנואל אנטוניו לסן חוזה ומשם לפורטו וייחו. האם זה אפשרי לעשות את הנסיעה ביום אחד? לפי המדריך של lonely planet יש מעט אוטובוסים ביום ולא תמיד הזמנים מתאימים. יש איזשהו אתר שאפשר לבדוק בו זמנים של האוטובוסים? תודה!
-
נסיעות בקוסטה ריקהמצורף לך פה קישור לאתר - יש מספר חברות. ככה שלא בטוח שזה כולל הכל ויש עוד אתרים, אבל זה לפחות יתן לך כיוון על האפשרויות
בגדול כדי לעשות את זה ביום, את חייבת לצאת מקאפוס לסן חוזה עם האוטובוס של 6 או 9:30 בבוקר כדי לתפוס אוטובוס מסן חוזה לפוארטו וייחו ב-2 או 4 אחה"צ. אני הייתי יוצא ב-6 בבוקר. של 9:30 זה להספיק רק לאוטובוס של 4, ואם הוא לא קיים או משהו- תצטרכי לנסוע ללימון ולהחליף שם שוב, או פשוט להישאר איפה שתגיעי הכי רחוק בדרך.
נסיעה טובה!