ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מחפש המלצה לנעלי טיולים.

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    3
    4
    1429
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Hot Fire
      Hot Fire נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, בעוד כחודש אני נוסע לטיול ארוך למזרח. בטיול אני מתכנן לעשות לא מעט טרקים (בעיקר בנפאל, ויאטנם, לאוס, ואולי קצת בהודו) ואפילו חשבתי לעשות את הEverest base camp, ולכן אני צריך נעלי שטח חזקות, שיכולות לתמוך משקל רב. אני שוקל 78 קילו, 1.85 מטר, ואני סובל מעט מבעיות ברכיים (לא משהו רציני, אך מדי פעם יש לי כאבים.) אני לא מבין דבר וחצי דבר בנעלי הרים ולכן הייתי שמח מאוד לקבל המלצה מאנשים פה. חשוב לי שהנעליים יהיו אטומות למים.

בנוסף הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על נעלי הרים של חברת Merrell (יש לי הנחה על הנעליים האלה...)

תודה מראש Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דניאל רוזליס
        דניאל רוזליס נערך לאחרונה על ידי

מחפש המלצה לנעלי טיולים.

מרל נחשבת חברה טובה, יש לך מגוון רחב של נעליים- אז אם אתה מחפש משהו מאוד מאוד חזק ועמיד צריך ללכת לדגמים האלה שלהם כי הם ידועים בעיקר בנעליים קלות ועדינות (לא בטוח שצריך משהו הרבה יותר מתקדם מזה).

אני אישית ממליץ בחום ואוהב מאוד את הנעליים של Lowa מבחינתי הם רמה מעל, אני עם הrenegade ומאוד מרוצה.

חוץ מזה יש בישראל כל כך הרבה חברות, רובן טובות מאוד, אתה צריך בסך הכל משהו שיהיה אטום למים ונוח.

• Hot Fire
          Hot Fire נערך לאחרונה על ידי

מחפש המלצה לנעלי טיולים.

האמת שהנעליים של Lowa נראות לי טיפה יקרות מדי. חשבתי על נעליים בטווח המחירים של 500-800 ש"ח.

• amir_sapir
            amir_sapir נערך לאחרונה על ידי

מחפש המלצה לנעלי טיולים.

יש הרבה מאוד אפשרויות, אני ממליץ לך בתור התחלה ללכת לחנות ולהתרשם בעיניים.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון