ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דוח חניה ( כנראה) מגרמניה

פורום אירופה
    6
    6
    4009
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • lvitsa
      lvitsa נערך לאחרונה על ידי

לפני שנה וחצי היינו בגרמניה ושכרנו רכב. כעבור כ- חצי שנה קיבלנו בדואר ( רגיל!) מכתב מעיריית פרייבורג בגרמנית.  איכשהו הבנו שזה דוח חניה. חשוב לציין שעל הרכב לא היה שום דוח ביום וברגע העבירה וגם כאשר החזרנו את הרכב לא נאמר לנו שיש לנו עבירת תנועה כלשהי .חנינו ליד איזה סופר בשעה מאוחרת  ( סביב 9.30 בערב)ועל פניו בחניה שחנינו לא ראינו משהו חריג. לא קיבלנו דואר רשום וככה אי אפשר להוכיח שקיבלנו את הדוח בכלל. לא שילמנו- גם כי לא ידענו איך וגם כי לא הבנו את המכתב. רק ראינו שם רחוב וסכום . בקיצור- כרגע אנחנו נוסעים שוב לגרמניה והתחלתי קצת להילחץ מהעניין.....

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • myny
        myny נערך לאחרונה על ידי

דוח חניה הוא בדרך כלל של הרשות המקומית  ואת הדוח מקבלת חברת ההשכרה והיא מעבירה אליכם סביר להניח שאם לא שלחו אליכם דוח תזכורת אז לא יקרה כלום .

היחידים שיכולים לעצור אותכם זה בביקורת הדרכונים בשדה התעופה וסביר להניח שזה לא יקרה או המשטרה בביקורת  פתע יבדקו אתכם ויגלו שיש חוב סביר להניח שזה גם לא יקרה.

לי קרה מקרה דומה בשוויץ קיבלתי דוח חניה מציריך לפני 10 שנים  ולא היה איך לשלם ולמי (אפילו שבדקתי  ושאלתי בשגרירות )מאז יצא לי להיות בשוייץ עוד מספר פעמים .

לדעתי אין לכם ממה לחשוש

• שמוליק ל
          שמוליק ל נערך לאחרונה על ידי

אני מציע לך לדאוג לתרגם את המכתב. 

אנחנו בזמנו קיבלנו מכתב כזה מהעיריה וזה היה דוח מהירות דווקא - של מכמונת בירידה מכביש מהיר. 

אנחנו שילמנו אותו כך שלא יודע לענות בעניין החששות. 

• yo533
            yo533 נערך לאחרונה על ידי

דו"ח בארופה זה לא כמו בארץ. מציע לך שבאם נעשתה עברה תשלם. אתה יכול לפנות אלהים במייל ולבקש מספר חשבון בנק ולהעביר להם את הקנס.

אם לא משלמים יתכן שאם תגיע שוב לגרמניה  תהיה לך בעיה במשטרת הגבולות.

בהצלחה

• vthomeo
              vthomeo נערך לאחרונה על ידי

אנחנו קיבלנו דו"ח מהירות ממצלמת מהירות (זה היה די משעשע לראות. הם מצלמים את הרכב מקדימה, כך שבתמונה נראים בברור הפנים של הנהג).
              נתתי למישהו לתרגם לי, כי זה היה בגרמנית.

לא הייתה אפשרות לשלם לא באשראי ולא בהעברה בנקאית. אחרי התכתבויות במייל הם רצו שאשלח את הכסף במזומן, במעטפה.

שלחתי, ואז הם הודיעו לי שהמעטפה הגיע, אבל היא נפתחה בדרך והכסף נגנב...

בכל מקרה, הם מחקו את החוב.

גרמניה, נו.

• Natalia_3397333
                Natalia_3397333 נערך לאחרונה על ידי

חזרנו בשלום מגרמניה ללא בעיה. כנראה שיש להפריד בין דוחות משטרה לדוחות עירייה שכאמור אין שום הוכחה שקיבלנו את המכתב. לא נעצרנו לא בביקורת גבולות ולא בחברת ההשכרה.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון