המלצה על מלון בבנגקוק
-
שלום לכולם ,
בנחיתה שלי בתאילנד יש לי 24 שעות בבנגקוק לפני טיסת ההמשך לצ'אנג מאי.
אשמח לקבל המלצה על מלון\אזור לישון בוא ועל הדרך הטובה ביותר להגיע אליו משדה התעופה (BKK).
בנוסף אשמח לקבל גם קצת המלצות על מה כדאי לעשות שם ב24 שעות הראשונות שלי בתאילנד .
ודבר אחרון אני חוזר לבנגקוק בסוף הטיול לעוד שני לילות אשמח לדעת גם שם איפה מומלץ לישון .
תודה מראש לכל העוזרים
.שבוע וחצי לטיסה

-
המלצה על מלון בבנגקוקקחו לילה במלון האיסטין מקאסאן הוא לא יקר וברמה טובה
בנוסף הוא מחובר לקו הרכבת AIRPORT LINK שיוצא ישירות משדה התעופה
יש לרדת בתחנת הRATCHAPAROP
http://www.eastinhotelsresidences.com/eastinmakkasanbangkok/ ?utm_source=Google&utm_medium=Local&utm_campaign=Goo gle
-
המלצה על מלון בבנגקוקב24 השעות הראשונות שלך, תישן באיזור הקוואסאן , לא צריך משהו יוקרתי יותר מידי, משו פשוט ללילה הראשון עד הטיסה, וביומיים האחרונים תישן באיזור הקניונים ככה יהיה לך יותר נוח. מה התקציב שלך ללילה בערך ככה שנוכל להמליץ לך על מלון?
בכל אופן הנה כמה מלונות 3 כוכבים בקרבת הקניונים.
Twin Towers
http://www.thetwintowershotel.com/
Asia Hotel
-
המלצה על מלון בבנגקוקתודה לשניכם אני אבדוק על שלושתם.
שני שאלות נוספות:
1) איך משתמשים בairport link מאיפה ? ותעריפים ?
2) כדאי לסגור תמלון מראש ? אני נוחת שם ב7 וחצי בבוקר ?
ומה מומלץ לעשות שם ב24 שעות הראשונות ? להתחיל קניות או לברר לגבי המשך המסלול שלי בתאילנד ? לעשות איזה טיול ?
תודה
-
המלצה על מלון בבנגקוקלא רשמת באיזה שעה הטיסה למחרת.
אם הטיסה למחרת בבוקר, אני הייתי הולכת לאזור שיש בו חיי לילה, נחה בצהריים אחרי הטיסה לתאילנד ובערב יוצאת להסתובב.
אם למחרת יש לך יום שלם פנוי, אתה יכול להתחיל להסתובב בבנגקוק. אני לא יודעת מה תכננת לעשות, אבל אתה יכול להתחיל בקניות, לבקר באטרקציה כלשהי, לא חסר..
-
המלצה על מלון בבנגקוקאני נוחת בבנגקוק ב7 וחצי בבוקר והטיסה לצ'אנג מאי היא למחרת ב12:50 בצהריים.
התקציב שלי הוא בערך 200 שקל ממוצע ללילה.
-
לכל מי שמעוניין לדעתהכי טוב לקחת מלון ברחוב הקוואסן, יש שם מלונות סבירים וזולים וגם אם אין לכם הרבה תקציב תמנעו ממוניות וסעו באוטובוסים זה עולה שקל כל נסיעה ולפעמים זה בחינם, למשל מהקוואסן יש אוטובוס קו 15 שמגיע לקניונים המרכזיים כמו MBK וסיאם סנטר והוא גם מגיע לפאט פונג למי שמעוניין.
-
לכל מי שמעוניין לדעתהמליצו לי על ה D&D שם .
ואיך כדאי להגיע מהשדה תעופה(BKK) לקאואסאן? (ומשם לDMK לצורך טיסת המשך לצ'אנג מאי)
-
לכל מי שמעוניין לדעתה D&D ברמה סבירה ומטה יש מבחר של חדרים : מחדרים סבירים בהחלט לחדרים קטנים ומכוערים ויש גם כאלה ללא חלון צריך לבקש לראות את החדר מראש לפני שמשלמים , לדעתי יש מקומות יותר טובים למעשה יש מבחר עצום שם של מגורים במרחק קצר זה מזה ואין בעייה לבחור במקום .
הטוב ביותר מ/אל שדה התעופה זה במונית תסגור מחיר מראש 300-500 בהאט בערך 35-60 ש"ח בהחלט לא נורא לנסיעה כזאת ארוכה ומורטת עצבים בפקקים של בנגקוק .
-
לכל מי שמעוניין לדעתאני גם חושבת שכדאי לך ללון בקוואסן.
תגיע לשם בצהריים אחרי הטיסה לבנגקוק, תנוח קצת, ובערב יש שם חיי לילה משגעים

גם לא חסר מקומות זולים לישון בהם שם.
תיקח מונית מהשדה תעופה, הדרך הכי נוחה.
-
המלצה על מלון בבנגקוקאני סבור דוקא שכדאי לכם להתמקם באזור סוקהומויט בין סמטאות 9 - 19.
סביב סמטה מספר 11 ישנו אזור תוסס ופעיל במשך כל שעות היום והלילה.
השהיה שם תאפשר לכם לטעום מחווית תאילנד הראשונה בצורה הנוחה ביותר - הרכבת העילית נעה לכל אורך הציר של סוקהומויט, ותאפשר לכם להתנייד בקלות לכל מקום בזמן הקצר שתשהו שם, כולל לכיכר סיאם הסמוכה והקניונים הגדולים בסביבה.
בשני המקומות האחרים שהוצעו אין רכבת עילית או תחתית - לא בפרטונאם (האזור של מלון איסטין) ולא בקאוסאן, ואתם תהיו די "תקועים" שם ותבזבזו את הזמן היקר שלכם על עמידה בפקקים.
נקודה נוספת, קחו בחשבון שהנסיעה ברכבת משדה התעופה טובה בעיקר למטייל הבודד וללא מזוודות. שום רכבת לא תביא אתכם לפתח המלון, וממילא תצטרכו לקחת מונית מתחנת הרכבת למלון - מדוע להגרר עם מזוודות כבדות לאחר טיסה ארוכה כשאתם עייפים ורצוצים, בצפיפות של הרכבת, בעליה ובירידה מהתחנות ולבסוף עוד לחפש מונית נוספת?
לדעתי, בשדה התעופה קחו מונית, שבו בנחת ותגיעו ישירות לפתח המלון שתזמינו
-
amirההסברים שלך מאוד נכונים ומדויקים אבל לפעמים יש אנשים שננעלים על מושגים ומותגים שחזקים יותר מכל הסבר כמו "קאוסן" או MBK ששום הסבר כבר לא ישכנע אותם.....לך תסביר להם שהקאוסן זה רחוב של 200 מטר והMBK היה הקניון הכי נחשב לפני 20 שנה....
-
amirלצערי אתה צודק, ואני הרבה פעמים מתאפק כמו עכשיו ולא עונה מייד,
בנגקוק היא עיר ענקית ומתחדשת כל הזמן. רק השבוע נפתחו עוד שני קניונים בנוסף לקניון החדש Central Embassy, וארבעה אחרים בהקמה לאורך סוקהומויט כמו Harrods ו- Emporium2... ואנשים ימשיכו לחפש "מציאות" ב-MBK, ב-Platinum ועוד.
כך גבי הקאוסאן, אין ספק שזהו מקום נחמד באוירה שלו בלילה, אבל ביום הוא די גי'פה...
קצת מזכיר את אזור פלורנטין בתל-אביב שבלילה מתעורר לחיים.
לא לחינם עיקר התיירות בבנגקוק מתרכזת לאורכו של רחוב סוקהומויט שבו בסמטה אחת קטנה יש יותר מלונות מאשר בכל איזור הקאוסאן כולו, ובכל רמות המחירים
-
amirהיי אמיר,
אשמח שתשתף אותנו במידע שלך לגבי הקניונים החדשים שכבר פתוחים
אשמח אפילו למידע נוסף עבור אסיה טיק.
תודה רבה
-
amirשני הקניונים החדשים שאני מתכוון אליהם הם:
- Central Embassy החדיש והמפואר
- Siam Plaza - קניון פתוח שנחנך לא מזמן, מול הפראגון, ממש מעבר לכביש
שני הקניונים הללו שונים במהותם ואופיים זה מזה, ה-Central Embassy הוא יוקרתי ונמצא בהמשכו של רחוב סוקהומויט, בצומת של Ploenchit/ Witthayu (יורדים בתחנת Ploenchit ברכבת העילית, שתי תחנות מסיאם) ומחובר לקניון ה-Central Chidlom.
מצרף לינק שכתבתי לגביו בעבר:
הסיאם פלאזה, הוא קניון פתוח ותוסס, כ-5 קומות פתוחות, בנוי במיוחד לצעירים ולצעירים ברוחם. נמצא כאמור ממול הסיאם פראגון (קומה M) וניתן לחצות משם ולעבור אליו ישירות בתחנת הרכבת סיאם. אפשר גם לקצר את הדרך משם רגלית ל-MBK, למעוניינים בכך.
לגבי האסיאטיק, מתחם באזר יפה הפתוח משעות אחר הצהרים ועד כ-22:00.
רצוי להגיע באמצעות הרכבת העילית עד לתחנת Sapan Taksin ומשם בסירת נהר חינם או במונית לנסיעה קצרה
-
amirהמלצות מעולות תודה .
אהבתי את האסיאטיק ניראה מדהים ....
לגבי המלון הראשון קיבלתי את ההמלצה לנסוע לקאואסאן במונית ולחפש שם איזה מלונית ללילה הראשון וכניראה לקפוץ גם לאסיאטיק .
לגבי ה2 לילות בסוף הטיול עוד לא החלטתי על מלון או אזור
חחחדרך אגב לגבי הרחוב שהמלצת ללון בו, אתה יכול לתת קישור לרחוב בגוגל מפות כי אני לא מוצא אותו.
אשמח גם למלונות מומלצים בו
-
הדרך הצהובה... -
הדרך הצהובה...מבודד מאזור הקאואסאן והMBK אני רואה
-
הדרך הצהובה...שלום,
מסכים עם ההמלצה של אמיר. משם ברכבת 3 תחנות ואתם ב mbk. אם תתמקמו בסקמוויט תחוו חיי לילה מיוחדים ושונים מהקאווסן .
נתי
-
הדרך הצהובה...סוקהומויטהשאלה מי הוא האזור המבודד? דוקא הקאוסאן, שהוא סמטה קטנה, רחוקה במהותה ומבודדת ובודאי שקשה להתנייד אליה וממנה בשעות מסוימות.
כאן המקום לציין שאנשים הבאים לבנגקוק לזמן קצר, ובוחרים להתמקם לא נכון - חווים את בנגקוק בצורה אחרת לגמרי, בדרך כלל זוכים להכיר אותה מבעד לחלון המונית הזוחלת לאיטה בפקקים האינסופיים ומבזבזים את זמנם היקר. כל זאת בגלל שאין להם אופציה תחבורתית אחרת...
חשוב מאד לדעת להתמקם נכון בבנגקוק. באזור שציינתי ב-Sukhumvit מרוכז מבחר המלונות הגדול ביותר בתאילנד, גם הרכבת העילית וגם התחתית עוברות בה - דבר המאפשר התניידות קלה בכל רגע נתון - וזה לרוב קריטי מאד במיוחד בשעות העומס