המלצה על מלון בבנגקוק
-
הדרך הצהובה...סוקהומויטמסכים עם אמיר...

חשוב לנצל את הרכבת העילית והתחתית כאלטרנטיבה לפקק...הסוקומוויט עדיף במקרה הזה...
-
הדרך הצהובה...סוקהומויטאוקי השתכנעתי

אז יש מלונות מומלצים ברחוב זה ?
-
הדרך הצהובה...סוקהומויטמה התקציב שאתם מחפשים ללילה??
-
הדרך הצהובה...סוקהומויט200 ש"ח~
-
הדרך הצהובה...סוקהומויטבדקו את המלונות הבאים
MERCURE SIAM
http://www.accorhotels.com/gb/hotel-8015-mercure-bangkok-sia m/index.shtml
HOLIDAY INN EXPRESS
http://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/bangkok/bk krb/hoteldetail
-
הדרך הצהובה...סוקהומויטלדעתי המלונות שהמרכז למטייל הציע קצת חורגים מהתקציב. אנחנו היינו במרקיור והיה סבבה אבל כאמור זה עלה יותר מ 200 ש"ח ללילה (לא זוכרת בדיוק אבל משהו כמו 260-280 ש"ח).
יש גם את מלון איביז סיאם שלמעשה הוא באותו בנין של המרקיור, הקומות הנמוכות זה איביז והקומות הגבוהות זה מרקיור. לא הייתי בו אבל לפחות מבחינת המיקום הוא בסדר ועולה פחות.
-
הדרך הצהובה...סוקהומויטמצאתי אותו בבוקינג ב2060 באט (לתאריכים שאני חוזר לבנגקוק בסוף הטיול).
אבל אני רואה שהמלון ממוקם בסיאם ולא ברחוב הסוקומוויט כמו שהומלץ לי פה .
-
הדרך הצהובה...סוקהומויטאיזור סיאם מעולה זה לב איזור הקניונים והעסקים , המלון טוב וממוקם נהדר אני הייתי לוקח אותו .
המוניות בבנגקוק כל כך זולות שאין בעייה לקפוץ לכל מקום ביום או בלילה כולל לסוקומוויט , פאט פונג , קאו סאן וכו'
-
הדרך הצהובה...סוקהומויט"-the kee hotelבסמוך לטרמינל 21. מלון נחמד שנקרא the kee סמוך לקניון המפואר טרמינל 21.ממול קניון רובינזון. 200 מטר מה bts ומהמטרו.קרוב מאד למרכזי הבילויים. אם כי הייתי ממליץ לכם מעבר למועדונים בסוי 11 ללכת לרובע RCA ולהכנס ל slim.לגבי אסיטיק תצטרכו מונית.או רכבת עילית לסיאם ומשם לספאן טאקסין וחציית הנהר בשאטל.נראה חי מתאים לתקציב שלכם...תהנו
-
הדרך הצהובה...סוקהומויט"-the kee hotelמלון The Key הוא מלון קטן מאד ונחמד בסוי 19.
לדעתי ממוקם טוב יותר - גם קרוב יותר לתחנת הרכבת עצמה (אסוק) וגם יש לזכור שהקניונים נסגרים בין בסביבות 9 בערב ואז אזור סיאם הופך להיות "ריק" יחסית.
לעומת זאת, האזור סביב סוי 11, מרחק הליכה מסוי 19, נותר פעיל בכל שעות היום והלילה
יש לזכור שכיכר סיאם נמצאת בהמשכו של רחוב סוקהומויט, ותוך מספר דקות ניתן להגיע לשם וממש לא חובה לגור מעל הקניונים כדי לקנות בהם.
-
לגבי מלון keyדרך אגב זה לא KEE, אלא KEY.
kee בתאילנד זה קקי.

מלון נחמד, נקי, הבעיה היחידה זה החוסר בידוד מרעשים אם זה אנשים שהולכים במסדרון, אנשים שעושים XXX ובקיצור לא מבודד כמו שצריך בכלל.
כמו כן אני אישית לעולם לא אחזור אליו לאחר שנגנב לי מהחדר הדרכון שלי.
-
לגבי מלון keyלגבי המלון, החדרים בו קטנים יחסית.
maninblack אתה צודק חלקית...לגבי הגייה של kee בטון הגבוה, זה הפירוש שנתת.
Kee בטון בינוני פרושו "לרכב" לדוגמה Kee Ma (שניהם בטון גבוה) - ... של סוס לעומת הטון בינוני שפרושו - לרכב על סוס.
ובהקשר גם Kee Lang (גב = Lang) זה כמו לעשות "שק קמח"...

שנה טובה
-
ממלון הגענו לקקי ואז לשק קמחחחחחח אבל זה נחמד, כולנו לומדים. חג שמח.
-
הדרך הצהובה...סוקהומויט"-the kee hotelאמיר, היו קצת שינויים באזור סוי 11 לאחרונה שאתה כנראה לא מודע אליהם.
הוציאו את כל הברים שפעלו על המדרכות בסוי 11, המועדונים סוגרים ב 2, המסעדות תמיד נסגרו עד 1 מקסימום, בין 2 בלילה ל 9 בבוקר סוי 11 שומם אם כי פועלים בו 3 דוכני רחוב מסכנים.
בסוקומוויט עצמו כל דוכני הרחוב למעט אוכל לא רשאים לפעול לפני 18:00 כך שגם שם לא נשאר הרבה מה לעשות בשעות היום. התוכנית היא לסגור גם את הברים שפועלים על המדרכות בסוקומוויט עצמו בחודש הבא, לא בטוח שיצא לפועל.
-
סוקהומויטראשית, היות ואני מתגורר לא הרחק, יוצא לי לעבור באזור כמעט בכל יום ובשעות שונות.
אבל אין לי כל כוונה להגרר לדיון כזה או אחר ברמת השוק או הדוכן.
אולם ברמת העיקרון, המיקום סביב סמטאות 9-19 הוא לדעתי הטוב ביותר מכל הבחינות -
הפעילות מסביב, המסעדות הטובות, חלקן פתוח 24 שעות ביממה ובמיוחד עניין נגישות לרכבת העילית - כל אלו הם פרמטרים חשובים ביותר ואפילו קריטיים בשיקולים בבחירת מלון בבנגקוק.
מבחר המלונות באזור זה הוא הגדול ביותר בתאילנד כולה ומיום ליום ממשיכים להבנות שם מלונות חדשים ולא בכדי. כך שניתן למצוא שם מלון בכל רמה ובכל קשת טווח המחירים.
בנגקוק היא עיר עצומה שפנים רבות לה, ושכל אחד יבחר לו את האזור ואת המלון המתאים לו בהתאם לשיקוליו.
שנה טובה

-
המלצה על מלון בבנגקוקהיי,
אלה המלצות של האתר...
http://www.lametayel.co.il/%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7 %AA+%D7%91%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9C%D7%A0%D7%93+2
הם נראים ממש טוב וניתן לעשות השוואת מחירים.
-
סוקהומויטאם כך אנחנו שכנים. נחמד.

לא התייחסתי בכלל לאטרקטיביות האזור שבזה אני דווקא מסכים איתך, ציינתי רק שרמת הפעילות בו ירדה די משמעותית בשלוש החודשים האחרונים.
-
אין כמו הקאווסן ביחוד לצעיריםשנים אני מכיר את המקום וכל פעם מופתע מחדש מעוצמת האטרף שיש שם בייחוד לחברה צעירים כולל גם למשפחות .בבוקר כל בנקוק נראית ג'פה כך שה לא קריטריון
אבל מי שרוצה לפגוש ובילויים עם חברה צעירים ותוססים זה המקום
פקקים ? תיסעו בשעות נוחות שלבו עם סירות הנהר כמה דקות הליכה מהקואסן ואין פקקים
ממליץ בחום !!!
-
סילום-סוראוונגאני דווקא מעדיף את איזור סילום-סוראוונג קרוב לפטפונג וקרוב לסיאם סקוואר יש מבחר רציני של בתי מלון טובים ברמות מחירים סבירות .
-
סילום-סוראוונגעוד שאלה .
יש אפשרות לקבל החזר על המס על מוצרי אלקטרוניקה שקניתי שם ?
כמו שעושים בארה"ב.