Timmeisjoch passorombo
-
שלום .נוחתים במינכן תחילת אוקטובר כאשר השאיפה לטייל בצפון איטליה , באזור הדולומיטים הקרובים לגבול האוסטרי.מעבר כביש זה לפי האתר שלו פתוח עד סוף אוקטובר .האם הנסיעה בו בתקופה זו מאפשרת נסיעה עם גלגלי קיץ . האם מגיעה לסולדן ומשם היציאה למעבר? תודה לעונים.
-
timmeisjoch passoromboשלום למטיילים
אני ש"שוחה" באוסטריה ובמעברי ההרים קשה לי להבין את המסלול שלכם ומשום כך כנראה לא קיבלתם עזרה (תקראו שוב את ההודעה שלכם)
א. מהעיירה סלודן עולים למעבר ההרים Rombo/Timmelsjoch
ב. הדולומיטים נמצאים ליד העיירה Cortina d'Ampezzo באיטליה מול העיר לינץ באוסטריה
ג. עברנו את המעבר בדיוק באוקטובר לפני שנה אחרי שפינו אותו משלג של שבוע קודם
אז כדאי מאד לפני שרצים ממינכן לכיוון סלודן והמעבר לבדוק אם הוא בכלל פתוח !!
ד. פרטו את כל המסלול שלכם ותקבלו יותר עזרה עבור שאלות ממוקדות
ה. רצ"ב מסלול שעשינו לפני שנה בדרום בוואריה וטירול המסלול שלנו
ב ה צ ל ח ה
-
timmeisjoch passoromboהדרך הקצרה והמהירה לדולומיטים היא דרך מעבר ברנר.
אפשר להגיע גם דרך עמק אוץ לצפון איטליה ולדולומיטים אבל זו דרך הרבה יותר ארוכה וקשה. אי אפשר לדעת בוודאות עכשיו אם ירד שלג במעבר בתחילת אוקטובר. צריך לבדוק האם המעבר פתוח ביום שבו אתם רוצים לעבור דרכו. בד"כ בתחילת אוקטובר אין המון שלג, אם בכלל, בגבהים האלה, ולא צריכה להיות בעיה לעבור דרכו.
-
timmeisjoch passoromboשלום,
אם יש לכם מספיק זמן ומזג האוויר יפה מומלץ לנסוע דרך מעבר טימל>>מראנו>>בולזאנו>>דרך הדולומיטים >>קורטינה או סביבתה. ה timmelsjoch הוא אחד ממעברי ההרים היפים באזור, לדעתי, ואם ממילא יוצאים מסולדן אז זה כדאי.
באתר-במדור החדשות יש מידע על מצב הכביש ואיך ניתן לנסוע בו.
אישית, הייתי נוסעת בכביש הזה באחד מכיווני הנסיעה (ממינכן או בחזרה).
-
timmeisjoch passoromboתודה לעזרה המרובה עדין לא גיבשתי מסלול .ברגע שיולד המסלול אני יעלה ואשמח לעזרתכם .תודה שוב