ויזה עם הערה
-
היי
קיבלתי ויזה לשנה עם הערה traveling with parents, עכשיו עד פה הכל בסדר כי ההורים שלי באמת נכנסים איתי לארה״ב.
השאלה שלי היא אם אני אצטרך גם לצאת איתם או שאוכל לצאת לבד?
תודה רבה.
-
ויזה עם הערהאני לא משפטנית ולא יודעת את התשובה, אבל רק רציתי לאמר שיתכן וזה רלבנטי גם למהלך הטיול כולו. עקרונית, רשויות ההגירה או גורמים רשמיים יכולים לעצור אותך בכל נקודה והויזה שלך לא תהיה בתוקף אם אינך עם ההורים. זאת לפחות דעתי האישית, אז מציעה בחום לבדוק עם השגרירות האמריקאית.
-
ויזה עם הערה1. ברור שאת התשובה המוסמכת יכולים לתת רק הרשויות של ארה:ב (השגרירות).
2. הסיבה שהכניסו את הסעיף לויזה, שלא רוצים שתשאר בארה"ב. הם מניחים שההורים שלך יחזרו ואיתם גם אתה. לכן דבר אחד בטוח, לא תוכל להשאר שם אחרי שההורים יחזרו. השאלה רק אם אפשרי שתחזר לבד לפני ההורים.
-
ויזה עם הערהזה לא נשמע הגיוני בגלל שאין להם סיבה לבדוק ויזות למטיילים שיוצאים מהמדינה, מה גם שבכלל לא עוברים בהגירה ביציאה מארה״ב, תיעוד היציאה נמסר להם מחברות התעופה.
במקרה הכי גרוע אני אוכל לומר שההורים חזרו ואני רציתי להמשיך לטייל עוד כמה שבועות. במילא הויזה שלי היא לשנה, אבל לכניסה חד פעמית במהלך השנה הזאת אז זה שיבטלו לי את הויזה לא כ״כ מרתיע.
-
ויזה עם הערהשלום מתן,
כדאי שירתיע- כי כשתרצה בעתיד לקבל ויזה שוב (ותרצה.....), יהיה לך קשה עד בלתי אפשרי למחוק את ה'כתם'.
אין שום סיבה לבדוק ויזה למטיילים.....עד שיש סיבה-מעבירת תנועה ועד קטטה במועדון. הדרכון הוא תעודת הזהות שלך בחו"ל.
אם ההערה היא 'טיול עם ההורים' אני לא רואה דרך אחרת לפרש אותה-משמעה כניסה ויציאה עם ההורים. אין דבר כזה 'רציתי להמשיך לטייל עוד כמה שבועות' כי אז אתה לא מטייל עם ההורים.
ארה"ב אינה ישראל (מכל בחינה שהיא, בעיקר לא מבחינת היחס לחוק) ולא כדאי לעשות שירקעס במקום שבו אתה אורח.
בהצלחה
-
ויזה עם הערההבעיה שלך תהיה כשתרצה להוציא עוד הפעם ויזה לארצות הברית.
לא סתם הקונסול נתן לך כניסה חד פעמית עם ההורים, הוא רוצה לראות אם תעמוד בחוקים שלהם.
-
ויזה עם הערהסתם, 2 הסנט שלי, לא יעוץ על סמך ידע.
רוב הסיכויים הם שגם אם תשאר לאחר יציאת הוריך לא יקרה לך דבר, משום שהסיכוי שתצטרך להציג את דרכונך לפני עליה על מטוס (או מעבר גבול יבשתי) הוא קטן. אפילו אם אתה נוהג ושוטר עוצר אותך, הוא יבדוק את רשיון הנהיגה שלך וסביר שלא יבקש לראות את הדרכון. גם אם יראה את הדרכון, יש הסתברות גבוהה שנושא הויזה שלך לא יענין אותו (בהנחה שלא מדובר בשוטר CBP, אלא בשוטר "רגיל").
מצד שני, יש סיכונים שהכותבים האחרים הצביעו עליהם. אתה בעצם מפר את הרשאות הכניסה שניתנו לך ולכן, אם כן תיתפס, אתה עלול להענש. סביר מאד שתגורש ותשב במעצר עד הגרוש. אם ממילא אתה בדרך לעלות לטיסה לארץ, יתכן ויסתפקו בהכנסתך לרשימה שחורה של מי ששהה בארה"ב בצורה לא חוקית ובעתיד לא יתנו לך ויזה. יתכן גם שלא יעשו דבר. לשימחתי אין לי נסיון בתחום זה.
עשה את החשבון שלך ונהג בהתאם. אני חושב שעדיף לנהוג על פי ההרשאות שניתנו לך ולא להסתכן.
-
ויזה עם הערהסעי לשלום.
את עומדת יפה מאוד בתנאי הויזה.
הכניסה עם ההורים זה מה שחשוב.
הרי תמיד יש הפתעות בחיים. נניח ופתאום יש מצב כלשהוא שההורים צריכים לחזור מיידית. אז מה ? את צריכה לארוז הפקלאות ולעוף ?
לא נראה לי.
מה שחשוב להם זה שאת נוסעת עם ההורים.
ההערה שהם כותבים עם לקצין ההגירה בכניסה .
מכאן והלאה, גם אם עוצר שוטר לבדיקה, הוא מסתכל על חותמת התוקף את השיהות. לא מעניין אותו והוא גם לא מבין בחוקי ההגירה.
-
ויזה עם הערהמיי איסט, זה מניסיון אישי, או בתור יועץ משפטי לענייני ויזות?

לי אישית, היכולת לבקר בארה"ב בהמשך החיים נראית משהו מאד חשוב. לא הייתי מסתמכת על עצות בפורום אם הדבר הזה חשוב גם לך. פנה לשגרירות וקבל תשובה מוסמכת, רצוי באימייל שיהיה לך את זה בכתב.
-
ויזה עם הערההשאלה אם פקיד ההגירה לא ירצה לראות כרטיסי טיסה חזרה לאותו תאריך שלך ושל ההורים
-
ויזה עם הערהמנסיון אישי.
ההנחיה על הויזה זה לפקיד ההגירה בכניסה.