תכנון לקיץ 2015 עם ילדים
-
בוקר טוב
אנחנו שוקלים לטוס לתאילנד קיץ הבא עם שני ילדים שיהיו בני 6 ו-3 לשבועיים
במקור התכנון היה שבוע פוקט שבוע קוסמוי אך נראה שהטיסות מאוד מיקרות את הענין ועל כן כרגע שוקלים קראבי+בנגקוק
אשמח לשמוע האם שני המקומות מתאימים לטיול ראשון בתאילנד או שהייתם ממליצים לא לוותר על פוקט
כמו כן, מתי מפורסמות טיסות לאוגוט והיכן כדאי לחפש? האם טיסות פנים ובינלאומיות בנפרד?
תודה
נעמה
-
תכנון לקיץ 2015 עם ילדיםלדעתי בפוקט יהיה לכם הרבה יותר מה לעשות מבחינת האטרקציות עם הילדים
הייתי מתכנן פוקט ובנגקוק לטיול ב2 היעדים אתם תמצאו מה לעשות והילדים יהנו בטוח
-
תכנון לקיץ 2015 עם ילדיםתודה
למרות שראיתי מלון מדהים בפאטאיה ובא לי עליו...
מה לגבי טיסות?
-
תכנון לקיץ 2015 עם ילדיםעם ילדים לא הייתי הולכת לקראבי דווקא לפוקט - שם יהיה לכם הרבה יותר מה לעשות וגם לילדים.
הייתי עושה מסלול כזה:
נחיתה בבנגקוק וטיסה ישר לפוקט ל-6 לילות.
טיסה חזרה לבנגקוק ומשם לוקחת מונית לפאטייה למלון שאת רוצה - 4 לילות
חזרה לבנגקוק לעוד 4 לילות
-
תכנון לקיץ 2015 עם ילדיםאני מניח שראית את הסנטרה גרנד מיראג'
http://www.centarahotelsresorts.com/centaragrand/cmbr/
אם זה בא בחשבון התקציב שלכם אז מומלץ מאוד לבקר שם
-
תכנון לקיץ 2015 עם ילדיםתודה לכל המשיבים
אכן המלון "תפס את עיני"
אני פשוט תוהה עד כמה טיסות הפנים מייקרות את כל הנסיעה עבור 4 נפשות
נעמה
-
תכנון לקיץ 2015 עם ילדיםהטיסות פנים לקוסמוי הן היקרות ביותר.יש שם איזה "מונופול" או משהו כזה.
לפוקט ניתן לטוס בסביבות 2000 באט לאדם לכיוון.
לפעמים יש מבצעים של air asia ממש ממש בזול!צריך לעקוב אחריהם
בפטאיה יש גם שדה תעופה,עדיף להגיע אליו מאשר להגיע לבנגקוק ואז לנסוע לפטאיה
שם השדה בפטאיה: U TAPAO
-
תכנון לקיץ 2015 עם ילדיםהמסלול שאמליה הציעה לא מצריך הרבה טיסות פנים מעבר לטיסות לפוקט הלוך חזור. לפאטאיה אפשר להגיע במונית בנסיעה מבנגקוק. באם סוגרים טיסות לפוקט בחברות המוזלות זמן רב מראש זה יכול להוזיל באופן ניכר את העלות אני מעריך יעלה כ700ש"ח לכיוון. המלון בפאטאיה מומלץ מאוד למשפחות אני הולך לשהות בו בדצמבר הקרוב ואוכל לחוות דיעה עליו מניסיון אישי. ההערכות לטיול שנה מראש יכולה לעזור לכם להוזיל את עלויות הטיול כמו למצוא טיסות מוזלות עם האוזבקים אם לא מתעקשים על אל על.
-
תכנון לקיץ 2015 עם ילדיםהי
איתן - מאחר ואני מגיעה מהארץ וכדי להוזיל עלויות פיצלתי טיסת פנים ובינלאומית, נוחתים בבנגקוק.
שרון - לגבי טיסות בינלאומיןת, הטיסה עם האוזבקים לוקחת 7 שעות+ 7 שעות עם המתנה באמצע של כמה שעות ועם ילדים צעירים זה נראה לי סבל.
אל על נורא יקר אבל איר ג'ורדניאן סבבה במחיר
טיסות פנים כדאי להמתין למבצע או להזמין כבר עכשיו? בדקתי בתאי, איר אסיה ובנגקוק אייר ואיר אסיה היו הכי זולים
ניסיתי לבדוק טיסה בינלאומית מהארץ לפוקט עם תאי אבל אין אפשרות להכניס את תל אביב כבסיס.
האם למישהו יש המלצה למלון ברמת פינוק כמו הסנטרה בפאטאיה, אבל בפוקט?
(אני יודעת שיש לרשת אותו מלון גם בפוקט אבל הוא גם יותר יקר וגם רציתי לגוון)
תודה
נעמה
-
תכנון לקיץ 2015 עם ילדים..אגב לגבי הטיסההיי.
לגבי האוזבקים.הטיסה לטשקנט 5 שעות.מטשקנט לבנגקוק 6 שעות ולא כמו שכתבת 7+7
לגבי השאר,אני מבין מה שכתבת.
רק ציינתי שבמידה ותרצי לטוס מפטאיה לפוקט,אין צורך לטוס לבנגקוק.
אפשר לטוס ישירות מפטאיה לפוקט.
בפוקט תבדקי את אלו:
http://www.agoda.com/he-il/phuket-graceland-resort-spa/hotel /phuket-th.html
http://www.agoda.com/he-il/thara-patong-beach-resort-spa/hot el/phuket-th.html
או את זה,קרוב מאוד למרכז העניינים,לקניון המרכזי ולחיי הלילה התוססים
http://www.agoda.com/he-il/millennium-resort-patong-phuket/h otel/phuket-th.html
-
תכנון לקיץ 2015 עם ילדיםלפי הטיסה שלי איתם בדצמבר הקרוב הטיסה היא 6 שעות לאוזבקיסטן המתנה של 2-2.5 שעות והמשך של טיסה של 5 שעות לתאילנד.
החברה הירדנית היא אופציה יותר טובה על פי רוב למעט בתקופה של מתיחות עם הפלשתינאים כמו שקרה בתקופת מבצע צוק איתן האחרון. נקווה שלא כמו בכל קיץ לא נקלע לעימות ואז יהיה בסדר.
-
תכנון לקיץ 2015 עם ילדים..אגב לגבי הטיסההי איתן
תודה, הבנתי
אני לא רואה את פאטאיה באייר אסיה
נעמה
-
תכנון לקיץ 2015 עם ילדים..אגב לגבי הטיסההטיסות הישירות בין פוקט לפאטיה מתבצעות ע"י חברת בנגקוק אייר
-
תכנון לקיץ 2015 עם ילדים..אגב לגבי הטיסהBangkok Air
יש שלוש טיסות ביום כשאחת מהם ישירה ב-13:00. -
תכנון לקיץ 2015 עם ילדים..אגב לגבי הטיסהתודה!
יש לכם מושג, לשם ההשוואה כמה עולה מונית מבנגקוק לפאטאיה?
נעמה
-
תכנון לקיץ 2015 עם ילדים..אגב לגבי הטיסה1300-1500 בהאט מהשדה החדש.
-
תכנון לקיץ 2015 עם ילדיםאתם תצטרכו "ואן" קטן מכיוון שבמונית לא יהיה מקום למזוודות.
זה יעלה לכם בסביבות 1800 באט.
-
מה מיוחד במלון הזה מלבד העובדה שהוא מפואר?האם יש בו פעילויות מיוחדות לילדים?
-
עם ילדים תוותרי על פטאיהפוקט או קראבי ( אונטנג )
-
עם ילדים תוותרי על פטאיה-לא נכון !ממש לא פאטייה מתאימה גם למשפחות ואין בעייה לצנזר את מה שהילדים לא צריכים לראות . רובע אורות אדומים יש גם בבנגקוק , צי'אנג מאי , פוקט ועוד אז זה אומר שלא צריך ליסוע לשם בגלל זה ???