ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עצות להתחלת הדרך

פורום צפון אמריקה
    4
    5
    2344
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • molan
      molan נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אז הנסיעה שלנו מתקרבת וכך גם עולה ההתרגשות.

בעוד שבוע בשעה 12:30 ננחת בניו יורק ונצא לכיוון אלבני.

המסלול שלנו בנוי בצורה כללית על בסיס ההמלצות של חברי פורום זה ומוני, רציתי לשאול איפה הכי נכון להיכנס למרכז מבקרים? איפה ניתן לקנות מפות AAA ולקבל המלצות נסיעה.

האם לחפש משרד כזה כבר ביום הנחיתה או לצאת מהשדה לנסוע לאלבני ויום לאחר מכן לחפש פתרון? (ביום השני אנחנו נוסעים לליק פלסיד)

תודה

רוני

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • israelimom
        israelimom נערך לאחרונה על ידי

עצות להתחלת הדרך

בהנחה שהמסלול שלך כבר מגובש ושיש לך GPS אין שום הכרח לעצור במרכז מבקרים ו/או לקנות מפות. אנחנו אף פעם לא קנינו מפות והסתמכנו רק על GPS. בטיול הראשון הבאנו איתנו מהבית מפה של ארה"ב והיא נשארה מקופלת ולא בשימוש כל הנסיעה.

• עודד
          עודד נערך לאחרונה על ידי

עצות להתחלת הדרך

יש משרד של AAA איפשהו באמצע הדרך מאולבני לאגם ג'ורג'. לצערי אני לא זוכר את המקום המדויק אבל זה ממש על אם הדרך. אגב למה לקנות כאשר אתה יכול לעשות חברות ב- AAA ולקבל שם מפות כמה שאתה רוצה? לפני שנתיים היינו שם וקיבלנו הכל בחינם.

• dhz
            dhz נערך לאחרונה על ידי

עצות להתחלת הדרך

לפני הכל, אני מניח שעשית חברות בממס"י על מנת שתוכל להנות משירותי AAA ומתעריפי AAA במלונות ובאתרים מסוימים.  אם זה לא המצב, אז אין לך מה להכנס לסניפי AAA, ומפות תוכל לרכוש בחנויות נוחות לאורך הדרך.

סניף ה- AAA בעיר ניו יורק נמצא ב:

1881 Broadway

at west 62-nd street

הם פתוחים בימים שני עד שישי מ- 8:45 עד 17:00 וביום שבת מ- 9:00 עד 14:00

באיזור אולבני יש להם משרד ב- Latham, ליד שדה התעופה של אולבני:

AAA Hudson Valley

595 New Loudon Road

הם פתוחים בימים שלישי עד שישי מ- 10 עד 19:00, ביום שני מ- 10:00 עד 18:00 ובשבת מ- 10:00 עד 17:00

יש גם סניף באולבני עצמה, שכתובתו:

618 Delaware Ave

הם פתוחים מ 8:30 עד 18:30 בימים שני עד שישי מ- 9:00 עד 13:00 בשבתות.

יש עוד סניפים גם בדרך.  אני מניח שתוכל למצוא את הכתובות באינטרנט.

המדיניות הרשמית של ה- AAA השתנתה ב- 2012.  עד אז, המדיניות היתה לתת לכל חבר ממס"י (או ארגון מכוניות אחר שיש לו הסכם עם ה- AAA) מפות וספרי תיור (מין מדריך תירים של ה- AAA, שאני משתמש בו כמשאב מרכזי בטיולים שלי בצפון אמריקה לגבי אתרים) ככל שהוא נזקק להם על פי בקשתו.  המדיניות היום קובעת כי החומר הזה ימכר בסניפים לתירים במקום להנתן.  למרות זאת, המדיניות החדשה איננה מחייבת וכל ארגון מכוניות (ה- AAA מאגד ארגוני מכוניות שחלקם הם של מדינה מסוימת, כמו ניו יורק, וחלקם של מספר מדינות) מחליט עבור עצמו.  גם לא בטוח שבסניף מכירים את המדיניות החדשה.  לכן, גם אם בסניף של העיר ניו יורק לא מוכנים לתת לך בחינם מפות וספרי תיור, יש עדין אפשרות שב- Latham, למשל, כן יתנו לך.

מנסיוני ב- 2012 והשנה, קיבלתי מה שביקשתי ללא תשלום, הן בסיאטל והן בקולומביה הבריטית (סניף CAA, המקבילה הקנדית של ה- AAA).

בנוסף לכך, תוכל לקבל ב- AAA גם שירותי יעוץ מסלול, הזמנת חדרי מלון ועוד.

את מיקום מרכזי התירות של מדינת ניו יורק אתה יכול למצוא בקישור הבא:

מרכזי תירות של מדינת ניו יורק

בחלק מהמדינות מחלקים חינם מפות כבישים של המדינה במרכזי התירות הללו (שנקראים פעמים רבות Welcome Centers).  בדרך כלל, מפות אלו טובות לא פחות ממפות AAA עם מספר הבדלים:

1) במפות AAA  יש סימון לדרכים נופיות.  במפות של המדינות אין בהכרח סימון כזה.

2) במפות AAA יש אינדיקציה של ישובים בהם יש בתי מלון המפוקחים על ידי ה- AAA (שם הישוב מסומן באדום).  במפות של המדינות כמובן שאין אינדיקציות כאלו.

3) מפות AAA יכולות לכלול גם קטעים קטנים במדינות שכנות.

אני נוהג להגיע למשרד AAA ביום לאחר הנחיתה או בסמוך לכך על מנת להצטייד במפות וספרי תיור שאני זקוק להם להמשך הטיול.  אינני יודע מתי אתה נוחת ומה התכניות שלך מבחינת ימים.  מציע שתלך לסניף שנוח לך להגיע אליו.  אם אתה שוהה בעיר ניו יורק, הייתי מתחיל בסניף שבעיר, היות והוא זה שיהיה לך הכי קל להגיע אליו.  אם אינך מתחיל מביקור בעיר ניו יורק, לא הייתי נכנס לעיר רק בשביל ביקור ב- AAA.

• dhz
              dhz נערך לאחרונה על ידי

עצות להתחלת הדרך

אני חושב שגם מי  שמתכוון להשתמש ב- GPS לצרכי נווט ולא במפות עדין כדאי יחזיק מפות כגיבוי ל- GPS, וכן על מנת לראות לאן הוא נוסע, את הסביבה וכו'.  נכון שיש Google Maps, אזל לפעמים מפות מודפסות נוחות יותר, ולפעמים יש שם פרטים שאין ב- Google Maps.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון