ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ראג'סטאן - גואה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    5
    2202
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Avigail_3393151
      Avigail_3393151 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו רוצים לרדת בשבועיים הקרובים מ-ראג'סטאן לגואה, מישהו עשה את זה? יש אפשרות לעשות את זה ישיר? כמה זמן זה לוקח? רכבת? אנחנו ממש צריכים טיפים. תודה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אריק הישן
        אריק הישן נערך לאחרונה על ידי

ראג'סטאן - גואה

אביגייל - עכשיו סוף ספטמבר וגואה עדיין די ריקה. לאן בדיוק תרצו להגיע???? העונה שם מתחילה לאיטה בסוף אוקטובר. 

בכל מקרה - מרג'סטאן הכי הגיוני להגיע לבומביי ומשם לגואה. הכי טוב ברכבות. כמה זמן?? ברכבות זה הרבה. תלוי ברכבת ותלוי במיקום שלכן (יציאה והגעה). בטיסה כמובן יותר מהיר וגם הרבה יותר יקר.

• רוני סופר
          רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

ראג'סטאן - גואה

אתר רכבות הודו 

• Avigail_3393151
            Avigail_3393151 נערך לאחרונה על ידי

ראג'סטאן - גואה

תודה רבה. אני רוצה להגיע ל-ארמבול הצפוני יותר או לפלולים הדרומי יותר. לפי מה שיותר הגיוני מבחינת הרכבת. יש לך מידע על הגעה לאזור ברכבת?

• אריק הישן
              אריק הישן נערך לאחרונה על ידי

ראג'סטאן - גואה

יש בכל בוקר בשעה 7 בערך רכבת מבומביי לדרום. כשאני מגיע אני משתדל "לתפוס" אותה. אני נוסע כל שנה לארמבול, והרכבת הזו (שעוצרת בהרבה תחנות בדרך) מגיעה גם לתחנת PERNIM שהיא התחנה הכי קרובה לארמבול. זה בערך 8-9 שעות נסיעה מבומביי. הרכבת עוצרת ל-2 דקות ואתם צריכים להיות זריזים בירידה ממנה. לרוב מחכות מוניות לרכבת כדי להסיע נוסעים. אם אין מוניות צריך לצאת רגלי לכביש הראשי ולתפוס אוטובוס לעיר הקרובה - MAPUSA - ומשם אוטובוס או מונית לארמבול. 

אשר לחוף פלולים - אינני יודע. פעם הייתי שם ולא אהבתי את המקום. ושוב אני מדגיש מה שציינתי כבר קודם - באוקטובר רוב המסעדות/חנויות/בתי הארחה בארמבול יהיו סגורים. אבל הים יהיה פתוח, ובקלות תמצאו חדר להשכיר.

אני אגיע בתחילת נובמבר.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון