התלבטות וכמה שאלות
-
אני די נדפקתי בכל הקטע של הפול מון והסילבסטר בקופנהגן ואני לא יודע אם זה אפשרי והכי טוב ככה לעשות ??
אני חושב שכן
להיות בקוסאמוי מה25.12 עד ל31.12 ואז לנסוע לקופהנגן מ31.12 עד ל5.1 או ל6.1 תלוי כבר באיזה מלון כי כבר באמת שלא נשאר מלונות כמעט הכל תפוס והכל הכפיל את עצמו במחיר....
ועוד שאלה איך הולך כל המעבר הזה בין קוסאמוי לקופהנגן ?? האם צריך להזמין מראש במיוחד ביום כזה עמוס ?? כמה זמן זה לוקח ?? וכמה זה עולה ?
ומה ההבדל באיים בקופהנגן לקחת מלון כי יש הבדלי מחיר משמעותיים ועד כמה זה רחוק מהחוף המרכזי שיש שם תמסיבות ?
-
התלבטות וכמה שאלותהיי.
לא יודע למה נדפקת אבל אני אענה ספציפית על מה ששאלת.
התוכנית כפי שרשמת אותה בסדר גמור.
אני מקווה שהזמנת כבר מלונות כי אם לא -תהיה לך בעיה כי רוב המקומות הטובים כבר תפושים ממזמן.
יום יומיים לפני המעבר לקופנגן אתה הולך לסוכנות תיירות ומזמין מקום על המעבורת.זה עולה כ 250 באט כולל איסוף מהמלון שלך.השייט עצמו לוקח 55 דקות.
בקוסמוי החוף המרכזי זה הצ'אוונג,מרכז הבילויים וחיי הלילה נמצא על יד מלון
ARK BAR
בקופנגן,מרכז הבילויים נמצא בחוף האדרין.ליד מלון SUNRISE RESORT
-
התלבטות וכמה שאלותבאן טאי + באן קאי אלו חופים שנמצאים במרחק 15 דקות נסיעה לחוף המרכזי בהאדרין.
אם תמצא שם אופציות לינה נורמליות , זה יכול להיות פשרה סבירה.
מונית משם להאדרין תעלה לך בין 100-200 באט לכל צד.
ממליץ לך מאד לפני סגירת מלון כלשהו , להסתכל על הביקורות עליו באתר Trip advisor
-
התלבטות וכמה שאלותטוב אני סוגר מה25.12 עד ה31.12 בקוסאמוי במלון Chaweng Regent Beach Resort
איך הוא ראיתי עליו מלא ביקורות טובות והמחיר הוא יחסית טוב גם ...
וב31.12 ישר ניסע לקופנהגן אני ישר יקנה כרטיס למעבורת כי אני מפחד להשאר בלי מקום כי כולם נוסעים לשם בתאריך הזה.. ונתפשר שם על מלון כי נשארו מלונות לא משהו שם ...
לגבי המשך הטיול יש למישהו הצעות כי מה6.1 אין כלום מתוכנן חוזרים לארץ ב14.1 רוצה לכלול את פאטיה בעסק גם
-
התלבטות וכמה שאלותאתה באותם תאריכים כמו שלי ושל חברים שלי..
אנחנו חילקנו את הזמן שנותר ככה - 6/1 עוברים לפאטיה עד ה 11/1 ומה 11/1 עד 14/1 בנגקוק...טיסה חזור ב 14/1 בלילה
-
התלבטות וכמה שאלותהמלון שסגרת בקוסמוי מעולה.3-4 דקות למרכז הבילויים.
לגבי ההמשך,טוס לפטאיה (יש טיסה ישירה לפטאיה שדה תעופה u tapao) ושם תחליט אם להישאר שם או לחתוך לבנגקוק,זה קרוב ,שעה וחצי נסיעה.
-
התלבטות וכמה שאלותאת המלון סגרתי לשישה לילות עד ה31.12 שביום הז מתחיל כל הבלאגן בקופהנגן

מספיק 6 לילות בקוסאמוי לא ?
ואם יש למישהו מלונות מומלצים לאיזה 5-6 לילות בקופהנגן עכשיו ?
-
התלבטות וכמה שאלות6 לילות בקו סאמוי זה בהחלט מספיק .
-
התלבטות וכמה שאלותבתקופה הזו בקופנגן תקח את מה שזמין באיזור ההאד רין הרוב תפוס גם ככה כל המומלצים כבר מלאים מזמן
תזדרז ותזמין את מה שמצוי
-
התלבטות וכמה שאלותטוב כל התוכנית שלי השתנתה ואני חושב אחרי הרבה המלצות לטובה
ב25.12 ישר נוסע לקופנהגן עד ה2.1 אחרי מסיבת פול מון ב25.12 ומסיבת שנה חדשה ב31.12 ואז לוקח את מלון הארק בר בקוסאמוי עד ה8.1 אמרו לי שזה המלון להיות בו לצעירים וגם יוצא הרבה יותר זול
עכשיו פה למצוא מלון בקופנהגן זה סרטטטט רע הכל בשמיים ובאמת בשמיים ואני לא יודע אם לקחת מלון קרוב ולשלם כמו הביישור או לקחת אחד יותר רחוק
ועוד שאלה לגבי הארק בר מי שמכיר אם אנחנו סוגרים חדר זוגי אפשר יהיה להוסיף עוד מיטה שמגיעים לשם ?
-
התלבטות וכמה שאלותניתן להכניס אדם שלישי בארק בר
רק בחדרי הפרימייר דלוקס שנקראים גם ארק בר 3
-
התלבטות וכמה שאלותהאם זה לא מוגזם מדי להיות בקופנהגן 8 ימים בגלל שתי מסיבות אחת פול מון ואחת זילבסטר וההאם יש שם אטרקציות מעניינות לעשות
-
התלבטות וכמה שאלותגם אני אהיה בתחילת ינואר בקופנגן בפול מון ונתקלתי בדיוק באותה בעיה כמוך.
ממליצה למלון בקופנגן לפחות, לעשות כמו שאני עשיתי, לקרוא ביקורות באתרים של הזמנת מלונות, ובטח יהיה כתוב לך שהם מלאים בתאריכים האלה, ולנסות לבדוק באתרים של המלונות עצמם לגבי מקום במלון.
באתרי הזמנת מלונות בדר"כ יש להם מספר מוגבל של חדרים שהם יכולים למכור, לעומת האתר הרשמי של המלון עצמו.
אני הזמנתי מהאתר עצמו, את המלון הזה:
-
התלבטות וכמה שאלותאתה שואל שאילה מאוד אינדיבידואלית. יהיו כאלה שיגידו לך שכן ויהיו כאלה שיגידו לך שלא. אם אתה צעיר ואוהב מאוד לבלות במסיבות ובמועדונים אזי אתה תהנה מאוד בתקופה הזו בקופנגן במיוחד בלילה כי כל לילה המועדונים כמו הקקטוס והדרופ אין והאחרים שנמצאים על החוף בהדרין מלאים בחברה צעירים ויש מוסיקה טובה וריקודים.
במהלך היום מעבר לטיולים מסביב לאי להכרת החופים השונים או טיול למפל הקיים באי ישנם גם טיולי שייט שיוצאים מהאי שאתה יכול לקחת. חוץ מזה קח איתך ספרים ושש בש ותעביר את הזמן בסבבה.
-
התלבטות וכמה שאלותהיי ליאור...
קודם כל יש 3 מסיבות לא 2-כריסמס+ראש השנה החדשה+פולמון...
שנית-אתה מגיע בכריסמס בתקופה הכי טובה למסיבות...יש חשמל באוויר..
אנשים מכל העולם-ואני לא מדבר רק על ישראלים...מתים להגיע בתקופה הזאת...
רק לצאת מהאנגאובר ייקח לך כמה ימים...

-
התלבטות וכמה שאלותבקו פאנגאן יש כל הזמן מסיבות כל עוד לא גשום לא מבין את האובססייה להיות דווקא בפול מון כשצפוף כמו בקופסאת סרדינים ויקר בהגזמה פרועה , אבל זה מה שכולם עושים אז הולכים אחרי העדר ואחר כך גם כדי להשוויץ בבית לחבר'ה : "הייתי בפול מון והיה מדהים"...

-
התלבטות וכמה שאלותמתי יש מסיבת כריסמס ?
אני יודע שיש פול מון ב25 זה בידיוק היום שאני מגיע
וב31 יש מסיבת שנה חדשה
סגרתי במלון הביישור איך הוא ?!?
בקוסאמוי נסגור ארק בר
בפוקט איזה מלון מומלץ לשלוש מלון להתפנק בו
-
התלבטות וכמה שאלותב 25.12 זו מסיבת הכריסמס.
ב 31.12 - השנה החדשה
וב 4.1 - הפול מון.
-
תגובה לאיציק-לא היית במסיבות בכריסמס-למה אתה מגיב? -
איציק,לא ממש מדויקלא מסכים שב"קופנגאן יש כל הזמן מסיבות".
זה ממש לא ככה, מי שלא היה בקופנגן יקבל את הרושם מההודעה שלך שלא משנה מתי הוא יגיע- תהיה מסיבה כלשהי, וזה לא נכון.
מלבד הפולמון+האלפ מון+בלאק מון(ומסיבות השנה החדשה), אין באמת מסיבות בקופנגן.
אלא אם אתה רוצה לקרוא "מסיבה" ל30-40 אנשים בקקטוס על החוף בהאדרין או באיזה בריכה באחד המלונות.
לגבי ההערה שלך על הפולמון- אני לא הייתי מכליל את כל מי שהולך לפולמון ומשער שהם הולכים אחרי העדר. אתה אולי לא מתלהב מזה (גם אני לא,דרך אגב), אבל זה ברור מאד למה מסיבת חוף בלוקיישן מדהים של אלפי אנשים באווירת חופשה יכולה למשוך את החוגג הממוצע.
כמו כן, אל תשכח שמבין המסיבות הגדולות בקופנגן, זאת המסיבה היחידה שמנגנת מוזיקת מיינסטרים.