לאן הכי כדאי להגיע מבנקוק?
-
אנחנו באמצע חודש אוקטובר ניהיה 5 ימים מלאים באיזור בנקוק מתוכם אנחנו רוצים לנסוע ללילה אחד )יומיים) לאיזור נוסף ואנחנו ממש מתלבטים בין קנצנבורי -אנחנו ניהיה 5 ימים באיזור הצפון או לפאטיה או אולי להואה הין? או אולי בכלל מומלץ למקום אחר??? אנחנו זוג בירח דבש:) שאוהב לטייל פחות בטן גב. תודה על העזרה.
-
לאן הכי כדאי להגיע מבנקוק?קצת קשה להבין. 5 ימים בבנגקוק ועוד 5 ימים ביעד שלא החלטתם?
-
לאן הכי כדאי להגיע מבנקוק?לא לצערי 5 ימים סך הכל מתוכם רוצים לנסוע ליומיים אפילו שלושה ליעד נוסף.
-
לאן הכי כדאי להגיע מבנקוק?אני הייתי נשאר בבנגקוק את כל חמשת הימים. יש מספיק מה לראות ולעשות. גיחה ליומיים תהיה רק בגדר סימון "וי", לדעתי.
-
לאן הכי כדאי להגיע מבנקוק?במקום להישאר 5 ימים בבנגקוק,קח מונית לפטאיה.
5 ימים בפטאיה הרבה יותר כייפים מ 5 ימים בבנגקוק.
-
לאן הכי כדאי להגיע מבנקוק?אני בחורה:/ ומה יש לעשות 5 ימים בפטיה? נראה לי קצת מקום משעמם שם ליותר מיומיים שלושה:/ בבנקוק אנחנו רוצים לעשות יום אחד מקדשים לעשות תאקווריום ללכת לגן חיות הגדול הזה ואולי לפארק החלומות.. מה אם נניח להגיע ל3 ימים להואה הין? מעט מידי זמן?
-
לאן הכי כדאי להגיע מבנקוק?לפי התשובה שלך, פתרת בעצמך את הבעיה.
אם פאטיה נראה לך מתאים רק ליומיים-שלושה, אז תחלקי 5 ימים בין פאטיה לבנגקוק.
אני אישית הייתי שוהה בכל ה5 ימים ביעד אחד
-
לאן הכי כדאי להגיע מבנקוק?מציע דווקא לקחת את האופציה של טיול יומיים לשוק הצף וקנצנבורי. פאטאיה שווה יותר מיומיים שהייה. ושמורת מפלי ארוואן יפה יותר מכל מה שתראו בפאטאיה. לא הייתי מוותר על לפחות 3 ימים בבנגקוק סיטי ולא בשביל פארק החלומות שאני מניח שזה מתאים יותר למשפחות עם ילדים.
-
לאן הכי כדאי להגיע מבנקוק?אני הייתי נשארת את כל ה5 ימים בבנגקוק, יש מספיק מה לעשות ולראות שם.
מקסימום אם משעמם אפשר לסגור טיול ליומיים לקנצנבורי ולשוק הצף, לא צריך להזמין זאת מראש.
-
לאן הכי כדאי להגיע מבנקוק?תגידו הטיול לקנצנבורי הוא מסחרי כזה או שהוא בסדר? והאם כדאי לנסוע אולי עצמאית לשם או לקחת טיול עם חברה מקומית?
-
לאן הכי כדאי להגיע מבנקוק?הוא מסחרי והוא בסדר.
-
לאן הכי כדאי להגיע מבנקוק?הוא מסחרי והוא בסדר.
-
לאן הכי כדאי להגיע מבנקוק?אין צורך לעבור יעד רק כדי לסמן V בשביל יומיים כמו שהומלץ כאן קחו את הטיול יומיים לקנצ'בורי ונצלו את הזמן בבנגקוק שיש בה הרבה מאוד מה לראות לעשות ולקנות
-
לאן הכי כדאי להגיע מבנקוק?תודה לכולם נעשה כנראה קפיצה לקנצנבורי:]
-
לאן הכי כדאי להגיע מבנקוק?היי...
לא לשכוח להשאיר זמן לבנקוק לקניות...