ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

17 יום ביפן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    11
    51
    24788
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • taliii
      taliii נערך לאחרונה על ידי

17 יום ביפן

הי

בעקרון המליצו לנו מטקאיימה לנסוע לקנזאווה ומשם להירושימה ואז קיוטו..תבדוק מה מסתדר לכם הכי טוב מבחינת הנסיעות..עד שאתם נוסעים כבר נחזור ונוכל להגיד יותר..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 1אבי1
        1אבי1 נערך לאחרונה על ידי

17 יום ביפן

שלום טלי ורוני

לא זכור לי שרשור כה מתמשך משך חודש ימים כשלך. בענף החרדי במשפחתי רושמים על הזמנה לאירועים "ובשמחתם נשיב לכם כגמולכם". זו הרגשתי כלפיכם.

לגופו של עניין.

נכון גיאוגרפית.  קנאזאווה, הירושימה, קיוטו. 

קיבלת את המלצתו של רוני, 5 ימים קיוטו מינימום.  בהתחשב בכך שבשבת אנו לא נוסעים וסיור מוזמן במאזדה ביום ה' 6/11. קנזאווה(אם בכלל) צריך להיות לפני קיוטו.

לפי התכנית כעת, נהיה  6 לילות בקיוטו (אולי לצמצם ל 5 לילות ע"ח נארה או אוסקה)

לגבי קאנזאווה קיימת המלצה שעדיף  עוד יום בקיוטו מאשר להתאמץ. (עניין אישי).

רוני לא התלהב מנארה ואני סומך עליו.

רוני קיבלתי את דעתך (דעתה של רעייתי כדעתך) שביקור במפעל הונדה בנגויה יותר מדי. יש להסתפק במאזדה בהירושימה.

רוני, לגבי שוק הדגים קראתי את הידיעה ולוקח אותה איתי.

אחרית דבר.

טלי, אני מציע שתעלי את שלד הטיול שלכם באתר. עבורי זה "ליטוש" סופי ויסדר לי את השבוע השני. עבור השאר כל השאר זה מידע  שלא יסולא בפז. אציע למנהל הפורום להוסיף ל"מסלול טיול ביפן". אודה לך מאד אם יהיה לך פנאי לעדכן אותי לכשתהיו. אנו יוצאים לדרך בע"ה  19/10.

ושוב תודה לכם

גמר חתימה טובה ונסיעה טובה

אבי

• רוני סופר
          רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

17 יום ביפן

עוד ליטוש -

1. תלוי בפאס הרכבות (משכו ומועד הפעלתו) נכון להקדים את הירושימה לקיוטו (גיאוגרפית זה לא משנה כי בכל מקרה עושים מסלול V כשהירושימה היא השפיץ). 

2. יומיים בהירושימה כולל חצי יום טיול שווה למיאג'ימה, אחרת מספיק יום.

• milly
            milly נערך לאחרונה על ידי

17 יום ביפן

בדרך מקנזווה להירושימה עוברים בקיוטו.

• 1אבי1

17 יום ביפן

רוני בוקר טוב

במקורותינו נאמר "איזהו חכם הלומד מכל אדם"  וגם "מכל מלמדי הישכלתי" 

יפן 20 -יום באתרים מרכזיים  נוצר 26-11-2008   לקחתי איתי 2 עצות.

1. לגבי הפאס, אנו 21 יום 20 לילות על אדמת יפן. ההפרש בין 14 ל 21 יום כ12$. 2 נסיעות נריטה טוקיו נריטה כ 52$ + חלק מהנסיעה לקיוטו וכמה נסיעות בטוקיו ולא נגרר לחישובים.

2. התאכזבו מקאזנאווה. בדיעבד התאזבו ועדיף היה להשאר בקיוטו.

אם אני לוקח את קאזנווה נשאר לי 5 ימים בקיוטו כולל יום ו ושבת. מאידך כל הטיולים המאורגנים לא מוותרים על קאזנווה.

דעתך חשובה לי 

בתודה מראש

• K.Amit
                K.Amit נערך לאחרונה על ידי

17 יום ביפן

אני לא יודעת אם עדיין רלוונטי - 

לגבי האקונה: לא לוותר. אחד המקומות הנהדרים בטיול, וכך חשבנו כולנו, הורים ושני ילדים בוגרים (גיל צבא).

המסלול מפורט מפורט באתר המצוין של יפן - את בטח מכירה, וכשמגיעים לשם ניתן לקנות "האקונה-פס" שחוסך המון טרחה במעברים שם וגם מקנה כניסה לאתרים. מומלץ ומשתלם.

לגבי לינה שם - היינו במלון נהדר, עם אונסן מושקט ומטופח, חדרים גדולים, אוכל מעולה, מיקום פנטסטי - ממש על הגשר שעל הנהר מול תחנת הרכבת, שקט במיוחד בתוך יער קטן, בקיצור - אפילו הקיסר היה שם והתלהב... 

yumoto fujiya hotel

ממליצה בחום רב, היינו לפני שנה.

• K.Amit
                  K.Amit נערך לאחרונה על ידי

17 יום ביפן

עוד משהו - היינו בקרב סומו בטוקיו.

חוויה בלתי רגילה, גם משום שהמדריך שהיה איתנו הסביר לנו והראה לנו מה בדיוק קורה שם. 

אגב, בטוקיו, קיוטו, נארה - היו לנו מדריכים מקומיים דוברי אנגלית. סיפרתי עליהם בשרשור שמסכם את הטיול. לדעתי הערך המוסף שלהם הוא אדיר, כי הם נותנים מבט מבפנים על תרבות עשירה ושונה כל כך. כדאי לעשות מאמץ ולטייל לפחות יום יומיים עם מדריך מקומי.

• רוני סופר
                    רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

17 יום ביפן

אבי,

בקנאזאווה נמצא אחד הגנים היותר יפים ביפן.

העיר עצמה מייצגת את יפן הנקיה, המסודרת והמזמינה.

להגיד על ביקור בזאנאווה  "מאכזב" זו הגזמה. מול יום שישי בקיוטו - הייתי בוחר את קנאזאווה. תצא מטאקאיאמה לשיראקואווה-גו ולקנאזאווה ב 30 בבוקר ותספיק לבקר גם בקנאזאווה עד צהרי  ה- 31. תגיע לקיוטו בזמן לכניסת השבת.

את הפאס לא הזכרת עד עכשיו ואני מבין שלא קנית אותו עדיין.

הנה האתר. ההפרש בין 14 ל 21 יום הוא 160$ !!!!!!!!!!

על מנת לדעת אם הוא משתלם ולכמה זמן צריך לעשות את מטמטיקת מחירי הרכבות ורק אז להחליט אם לקנות אותו ולכמה זמן. מכיון שבקיוטו אין לו שימוש (בטוקיו כן) לכן, אם הוא ישתלם - זה רק לאחר הפיכת הסדר קיוטו/הירושימה.

שזה אומר:

31/10 קנאזאווה הירושימה

1/11 הירושימה בשבת. בהחלט אפשרי ברגל אם מתגוררים במרכז העיר (יש לי מלון אם תחליטו כך).

2/11 מיאג'ימה וחזרה לקיוטו.

וגו'.

זה אומר הפעלת הפאס בנאריטה בנחיתה (צריך לבדוק שעות הפתיחה של המודיעין שם). סיום פאס של שבועיים ב 3/11 (יום ההפעלה ויום הסיום נחשבים ליום מלא כ"א גם אם הפעלת בערב).

תעשה סימולציה באתר הרכבות כך או כך ואז תחליט מה משתלם ואם בכלל.

• harel_
                      harel_ נערך לאחרונה על ידי

17 יום ביפן

ברשותי 13000 ין יפני למכירה לפי שער הין, מי שמעוניין שישאיר הודעה דרך הפורום .

• taliii
                        taliii נערך לאחרונה על ידי

17 יום ביפן

הי אז למי שהבטחתי עדכונים ישירים מיפן , להלן כמה תובנות: לגבי הjr pass- מה שמקבלים בדואר זו רק הקבלה, לאחר מכן צריך להחליף אותה בכרטיס באחד המשרדים או בשדהת. אם נוחתים אחרי 18 בערב המשרדים כבר לרוב סגורים. משדהת הנדה יש אופציה מאוד זולה ונוחה להגיע לעיר עם שירות הסעות של לימוזין. באתר rome2rio המעולה זה נותן את המסלול הכי זול המשלב את השירות הסעות מטרו וכו'. זה יוצא בערך 30 שח למרכז העיר לעומת מונית שעולה 240 שח. הפעלת הפס בטוקיו- לדעתי חסר הגיון. מלבד jr יש עוד 3 חברות המפעילות קווי מטרו בתוך העיר. הפעלת הפס רלוונטית רק אם המלון שלכם קרוב לקו של jr אחרת תצטרכו להעזר בקווי מטרו אחרים שאינם כלולים בפס. עלות יומית של כרטיס מטרו משולב היא בערך 30 שח, זול הרבה יותר מהרחבת הפס לשבוע נוסף. כמו כן יש מקומות בטוקיו בהם אין תחנה של jr ובכל מקרה יש צורך להחליף לקו של חברה אחרת. מלונות- עדיף להזמין מלון כמה שיותר זמן מראש, לרוב זה יכול להגיע להפרשים של 50 אחוז. כמעט בכל האתרים ניתן לבטל ללא קנס יום לפני הגעה כך שאם לא סגורים לגבי מסלול אפשר להזמין כמה מלונות ולבטל יום לפני. יש רשת מאוד זולה שנקראת my stays, בעלות של כ60 70 דולר ללילה. חדרים משופצים ונקיים. התמצאות- מה שהציל אותנו היתה האפליקציה של גוגל maps שנותנת הכוונה הכוללת תחבורה ציבורית ומכוונת בדיוק איך להגיע לכל מקום בדרך הקצרה ביותר, באיזה קווים להשתמש באיזה תחנה לרדת וכמה זה עולה. כך הרבה יותר קל להתמצא במטרו בימים הראשונים. כמו כן יש אתר rome 2 rio שמשווה בין כל סוגי ההגעה עם מחירים ומסלולים מדוייקים. יום טיול בהאקונה- בעיני היה מאווווד מיותר. מדובר במסלול תיירותי שחוק העולה כ40 דולר הכולל אוטובוס רכבל וספינת פיראטים, למעט המוזיאון הפתוח אין מה לעשות פה, בטח לא יותר מחצי יום. זהו בנתיים, אמשיך לעדכן מהדרכים!

• 1אבי1

17 יום ביפן

טלי שלום

אני מניח שעשית יום טיול מטוקיו. או שהטיול שלך "טיול מתגלגל"

התכנון שלי לאחר 5 ימים בטוקיו, יומיים בהאקונה.

קאמקורה: 

פסל הבודהה הענק

מרכז השינטו-ציור של העיר בערב להגיע להאקונה. סה"כ 2 י בהאקונה.

למחרת המוזיאון הפתוח.

שיט על אגם אשי

העמק המבעבע Owakudai

ההר הגבוה Komaga-Take  יש רכבל 1357 מ.'

האם לטעמך מספיק יום אחד? האזור ידוע  כחביב על הטוקיואים והיפנים בכלל כ 20 מליון מבקרים בשנה.

לגבי הJR את צודקת חד משמעית. לגבי מי שנמצא 17 יום על אדמת יפן. מי שנמצא 21 יום מגיע פחות או יותר לאיזון. סביב +/- 20 דולר חוסך את החישובים ויש את הנוחות.

חד שמח ותמשיכו להנות

• 1
                          • 2
                          • 3
                          • 3 / 3
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון