ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סין! אוקטובר - נובמבר

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    3
    6160
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • alonam
      alonam נערך לאחרונה על ידי

שלום Smile

אנו זוג טרי, ברצוננו לצאת לטיול של שבועיים וחצי ~ אל סין.

בסביבות אמצע - סוף אוקטובר עד לתוך נובמבר.

רצינו לדעת אם מישהו היה פה בשינג'יאנג והאם בטוח שם, איך מגיעים לשם, ענייני סניטריה, והאם בתקופה הזו לא קר בצורה יוצאת דופן (ראינו שבלילה יכול להגיע עד 2- מעלות). אם מישהו חווה ויכול להמליץ על המקום או על מקומות אחרים - דגש על נופים מדהימים. זה בעצם מה שמושך אותנו לטייל Smile

תודה רבה!!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • TravelPlanGuru
        TravelPlanGuru נערך לאחרונה על ידי

סין! אוקטובר - נובמבר

הי,

שינג'יאנג הוא המחוז הגדול ביותר בסין ורוב האוכלוסייה שם היא מוסלמית-מרכז אסיאתית.

ההשייה במחוז מרגישה בטוחה לחלוטין(אם אתם מלעמים מאירועים ופיגועים שקרו בעבר..אבל זה לא שונה מישראל). המחוז ברובו הוא מדברי. יש שרשרת הרים יפה בצפונו. ניתן להגיע לשם(לפי הפעם הראשונה שבדקתי) בצורה די מסובכת שלוקחת זמן וכרוכה גם בהשכרת רכב שטח.

תוכלו לבקר ביום השוק המרשים בקשגר(אגב, העיר קשגר בשינגי'אינג קרובה יותר לתל אביב מאשר לבייג'ין..),.

האם זו הפעם הראשונה שלכם בסין? במזרח הרחוק?

אני לא בטוח שהייתי מרחיק עד שינגיאנג גם אם זו הפעם השנייה שלכם.

נופים מרהיבים מסוגים שונים(צמחייה סבוכה, הרים מושלגים, אוכלוסייה מקומית פוטוגנית ומדליקה) תוכלו למצוא במחוזות אחרים נגישים יותר. אשמח לפרט אם זה רלוונטי.

במידה ואתם "נעולים" על המחוז הזה אני חושב שהמסלול שלכם צריך לכלול 3-4ימים בביג'ין והשאר בשינג'יאנג. אגב, אם אתם מוכנים לנסוע רחוק למקום קר ולעבור תלאות דרך כדי לראות מקומות מדהימים, הייתי בוחר בביקור קצר בטיבט – המקום הפוטוגני ביותר בסין ואחד המרשימים בעולם.

בהצלחה!

דרור אלון

• alonam
          alonam נערך לאחרונה על ידי

סין! אוקטובר - נובמבר

היי! תודה על תגובתך Smile אנחנו ממש נשמח לשמוע על מחוזות אחרים פוטוגניים ויפים..אם יש משהו אחר משינג'יאנג שאתה יכול להמליץ לנו עליו. הזמן שאנחנו חושבים עליו הוא כ3 שבועות...אנחנו קצת חסרים בידע ומתבלבלים ממה שכן מצאנו באינטרנט.

אני בעברי טיילתי בצפון הודו קצת. לפני כ6 שנים. אנחנו לא רוצים טראקים כבדים מידי אבל מאוד חשובים לנו הנופים..מבחינת אוכל מבשלים לעצמנו (כשרות)...

תודה ושנה טובה!!!!

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון