ניו יורק בקריסמס
-
אז שניייםםםםםם שבא לי להיות בניו יורק בקריסמס! הייתי בה כמה פעמים ובכל מיני עונות אבל בקריסמס עוד לא יצא. החלטתי להגשים את החלום ואולי לנסוע השנה... שאלותיי:
1. מכיוון שהתאריכים שלי גמישים ואני רוצה להגיע בשיא העונה של הקריסמס ושיא עונת הסיילים, באילו תאריכים כדאי לי לנסוע בערך? חשבתי על ה18 לדצמבר עד ה-28 אבל כאמור, פתוחה להצעות.
2. כיוון שחשבתי על עשרה ימים-שבועיים ולא שיש לי בעיה להעביר את כולם בניו יורק הקסומה אבל עדיין... תהיתי אם יש עוד איזה יעד שיהיה נחמד לשלב ליומיים-שלושה בתקופת החורף הזו או שפחות מומלץ בגלל המזג אוויר.
תודה רבה לעונים!
-
ניו יורק בקריסמסהיי cheng

אז אני הייתי בניו יורק המטריפה בקריסמס והיה פשוט נפלא. העיר כולה צבועה ומאופרת חג. חלונות הראווה מציגים צבעים וניצוצות והשלג בכל פינה הופך את העיר ללבנה וקסומה עוד יותר מברגיל. באמת שנהניתי הכי שאפשר.
אני הגעתי ממש בבוקר החג שם ה-25.12.
הסיילים היו בשיאם וקרצו מכל פינה ומכל חנות וקניון.
לגבי התאריכים, לא יודע אם היית או לא בערב השנה בחדשה, אבל הייתי ממליץ לך לשלב גם את זה ולהישאר עד ה-31.12.
אני עברתי את הלילה ההוא בטיימס סקוואר עם עוד מיליוני תיירים ואנשים והיה חלום.
בקשר לשילוב של יעד נוסף, אני ממש רציתי בתקופתי שם לקפוץ לוושינגטון אבל לא הצלחתי בסופו של דבר.
נראה לי שזה יכול לזרום לך טוב.
למרות שבמקומך, הייתי ממצה כל שניה בביג אפל...
תיהני.

-
ניו יורק בקריסמס- מלונותהיי BenJo
)המון תודה על התשובה.. כנראה שאשאיר זאת בתאריכים האלו (18-28/12) כיוון שככל שאני מתקרבת לסילבסטר מחירי הטיסות והמלונות מתייקרים.
שאלה... קצת הסתכלתי בהוטוויר וראיתי שבתאריכים אלו מציעים מלון באזור המדיסון סקוור, 85% ממליצים ו3.5 כוכבים ב125$ ללילה שלאחר מיסים זה בסביבות ה-150$.
האם שווה לי לקפוץ על המציאה כבר עכשיו? או לחכות יותר לדקות האחרונות כי יש יותר מבצעים שהתאריך מתקרב או שמא סיכון שיתייקר/יהיו פחות אופציות פניות?
-
ניו יורק בקריסמס- מלונותאת האמת שכאשר אני היייתי בעיר, התאכסנתי בדירה במרכז מנהטן ולא במלונות אז אני לא ממש יודע.
מה שכן, מניסיוני מחופשות במקומות אחרים, ככל שהתאריך מתקרב האופציות אוזלות...
העיקרון של "הדקה ה-90" אותי קצת מרתיע.
-
ניו יורק בקריסמס- מלונותלגבי הוטוויר - לא מנסיון אישי, אבל בפועל הבנתי שעם קצת מאמץ ונבירה באינטרנט אפשר לגלות על איזה מלון מדובר. בכל מקרה מלון במרכז מנהטן ב-150 דולר נראה לי מעולה. זה לא ירד ל-50.
לגבי חג המולד - לפחות כשאני הייתי שם (לפני הרבה שנים) היום של חג המולד עצמו היה פשוט מת. אנשים נשארים בבית כך שאפילךו הרחובות די ריקים. כמעט כל האתרים סגורים, הרוב המוחלט של החנויות (היו פתוחות כמה חנויות מזכרות וקיוסקים). הסתובבנו בפארק שהרגיש נתוש. בקיצור - לא יום מומלץ במיוחד.
-
ניו יורק בקריסמס- מלונות -
ניו יורק בקריסמס- מלונותממה שראיתי, אין שם באמת משהו שנותן להשין את המידע על המלון מהוטוויר ומגלה מהו המלון אלא פוסטים של אנשים מקוטלגים לפי מדינות בארה"ב שכל אחד מעלה את מה שיצא לו... או שאני טועה?
-
ניו יורק בקריסמס- מלונותשלום לך chenag!!!
המלצתי וכמובן דעתי האישית היא מניסיון אישי:
ראשית הפרשי המחירים של המלונות בשבוע שלפני חג המולד זולים משמעותית
מאשר בתקופה של חג המולד ועד לחגיגות השנה החדשה,עובדה נוספת היא:
שבתקופה שלפני חג המולד ישנם במספר מוקדים מרכזיים במנהטן שווקי חג המולד
וזה בהחלט מדהים ומרשים ביופיו.
בהצלחה!!!
-
ניו יורק בקריסמס- מלונותBlue eyes!!!! תודה רבה

-
ניו יורק בקריסמס- מלונותהיי איזה כייף לך...
היינו בקריסמס האחרון
אל תחמיצי את הדוכנים בבריאנט פארק וההחלקה על הקרח שם -מקסים מקסים
הסיילים בג'רסי גארדן היו מטורפים
וגם בעיר עצמה חגגתי בשופינג
קחי בחשבון שהיה קר ! מאוד!
25.12 סגור ומסוגר,מומלץ לצאת לטיול בטבע במידה ויש רכב.
-
ניו יורק בקריסמס- מלונותהיי פירו! ותודה רבה על התגובה..
לעניין הקור.. הייתי בשנה שעברה בפברואר והיה ממש קררררר, האם הקור בדצמבר הוא אותו קור או קצת יותר מתון? והכי קריטי, האם גשום?
תודה רבה!
-
ניו יורק בקריסמס- מלונותגשום זו שאלה של מזל,לא היה גשם,היינו בדיוק לפני הקור הגדול,המטוסים האחרונים שיצאו חזרה לארץ לפני שסגרו את שדות התעופה,חווינו 9- מעלות,מה שמקשה זה ההבדל הגדול בין החוץ לפנים,כמות הפעמים שצרך להתקלף ולהתלבש חזרה,אבל היופי וניו יורק שווים את המאמץ.
תמיד ניתן למצוא את היום שבו יש יום יפה יותר(יחסית) להיות בחוץ וימים למרכזים פנימיים כמו הצ'לסי מרקט,איטלי,שופינג בג'רסי גארדן,מוזיאונים ועוד ועוד
-
ניו יורק בקריסמס- מלונותבקיץ היו לנו פעמים שהגשם והברד (!!!!) הקשו עלינו יותר לחוות את העיר.וגם הלחות והחמסין.
לגבי תאריכים דווקא אחרי 1.1 היתה ירידה במחירי המלונות והטיסות,ונמשכים הסיילים כמובן
-
ניו יורק בקריסמסהי,
אנחנו נוסעים השנה כבר בפעם השלישית בכריסמס!
לא נמאס לי...
העיר פשוט נפלאה בתקופה הזאת ושווה כל קור או דולר שמוציאים.
מנסיון - מעיל טוב, צעיף, כפפות ונעליים טובות. מתחת למעיל לא יותר מדי שכבות, כי להתקלף ולסחוב הכל בכל פעם שנכנסים למקום סגור, זה לא נוח.
הסיילים לקראת החג היו מטורפים ואחרי החג עוד יותר.
תהני!
-
ניו יורק בקריסמסאמא שלהם תודה!!
איזו התרגשות

-
ניו יורק בקריסמסאפשר לשאול אם מצאת טיול של יום לוושינגטון?
-
ניו יורק בקריסמסהתחלתי בבירורים אצל you & I travel ומסתבר שהם הורידו את טיול היום לוושינגטון בטענה שזה לא משתלם ולא ממצה... אם אני לא טועה יש להם טיול ליומיים.
אנחנו כנראה נוותר על הרעיון.