בעקבות השלכת?
-
מבקשת עזרה בתכנון מסלול מעגלי ממנהטן לוורמונט ניו המפשיר בוסטון.אחרי שבוע בניו יורק מתכננים ב20.11 לצאת עד ה26.11 שאז כבר צריכים להיות חזרה בניו יורק.
אני מעדיפה לא ללון כל יום במקום אחר.
1-האם ניתן ללון בסטאוו שבוורמונט וממנה לצאת לטיולי כוכב? או שיש מקום יותר טוב?
2-אנחנו זוג דתי כך ששבת היא לא יום טיול .האם יש מקום מומלץ לשהות בו שאפשר לטייל רגלית?
3-לילה אחד בסוף המסלול מתוכנן לשהייה בבוסטון.
4-האם הגיוני ביום אחד לעשות את הדרך לוורמונט למקום הלינה שעליו נחליט וגם להספיק את קניון אוסאבל צאסם?
בקיצור-אני לא מצליחה לגבש מסלול שלא יהיה ארוך מידי ויכלול את האטרקציות המרכזיות.אשמח מאוד לעזרה כדי שאוכל כבר לסגור מקומות לינה.
שנה טובה
אסתי
-
בעקבות השלכת?שלום
בשלהי נובמבר לא הייתי הולך על טיול שמטרתו שלכת,אלא אם כן רוצים לראות עצים ערומים,ולדעתי גם העלים על האדמה עד שתגיעו יאבדו את המבע המרשים.
לא מאמין שבהר מאנספילד שלרגליו יושבת סטוה כבר יהיו תנאי גלישות סקי,אבל חורף התחלתי יורגש גם יורגש.
האם יש לכם סידורים כלשהם בצפון וורמונט?
אני יכול לנסות להפנות אתכם למשפחה דתית שהעבירו את חג השבועות האחרון באיזור
הגבול שבין וורמונט(woodstock) וניו המפשייר(Hanover) ,והאמת שאני בעוונותי כיוונתי אותם,כי זה היה מצוי בתוואי הטיול הגדול יותר שלהם.
לטובת טיולי כוכב הייתי הולך על אחד מישובי מרכז וורמונט כמו ,לודלו,או ווסטון.
שורה תחתונה הקדישו לבוסטון יותר,ואם יקר לונו בצדדים.
ביום בהיר על מנת להספיק גם את האוזאבל וגם להתמקם בסטוה,אתם צריכים לקום מוקדם ולהשתמש כמעט רוב הדרך בכביש המהיר 87.
למרות האמור לעייל,אין לי שום מיידע על תנאי הביקור בשבוע השלישי, ונגיעה ברביעי של נובמבר,בנקודות הצפוניות של וורמונט .
אני כן יודע שזה אחרי כל מה שמזוהה עם טיול שלכת.
מוני
-
בעקבות השלכת?שלום מוני
תודה.אנחנו לא בעקבות השלכת כי הבנתי שזה מאוחר.אנחנו מחפשים טיול של כשבוע כשהנחת הבסיס היא שאנחנו יוצאים מברוקלין וצריכים לחזור לJFK.
הטבע והנופים הם שקוסמים לנו. לא מחפשים להספיק ומנסיון עבר אנחנו לא יוצאים לפני תשע וחצי (זה החופש שלנו ,כרגיל אנחנו משכימי קום) .
מעדיפה ביום הראשון לנסוע בכבישי נוף ,להגיע למקום הלינה לקראת ערב ומשם לתכנן הלאה.
אין לנו בעיה ספציפית עם שבת.בד"כ משתדלים להיות במקום שאפשר לטייל בו ברגל.
אם יש לך הצעות יותר יעילות אשמח לקרוא עליהן.האם יותר הגיוני לנסוע לכיוון וושינגטון דרך פילדלפיה והאיימיש?
תודה מראש
אסתי
-
בעקבות השלכת?היי
התאריכים של שבוע המסלול הרכוב שלכם אין צורך להזמין לינות מראש.
לכן הייתי מכין 2 אופציות על פי מזג האויר שיצפה כשאתם שם (הרי אמרת שאתם יוצאים אחרי שבוע בניו יורק).
1)צפונית לא גבוהה בהדסון ,ובניו אינגלנד
2) בכיוון פילדלפיה וושינגטון.
במזג אויר גשום /חורפי הייתי הולך על ערים פילדלפיה-וושינגטון.
במזג אויר מחייך אל תהססו להצפין קצת.
באופציה 1 -אפשר להציע שיהיה לכם במחסנית למקרה האופטימי מסלול עם עצירה לשבת באחת מעיירות ניו אינגלנד.
מוני
-
בעקבות השלכת?תודה מוני.לידיעה כללית מהשיטוט שלי בבוקינג ,המקומות הטובים יותר כמעט מלאים כבר עכשיו.אלו בורמונט וסביבותיה.לוקחת בחשבון את המלצותיך.
שנה טובה
אסתי
-
בעקבות השלכת?היי אסתי
תנסי את אותם מלונות שחיפשת בבוקינג,לפנות לאתרי המלון עצמו ,ויש לי הרגשה שלא תזהי בהלת הזמנות לשלהיי נובמבר.
מוני