נפאל וטיבט
-
הי שוב,
אחת מהאופציות הנוספות לנובמבר היא נפאל עם גיחה לכמה ימים לטיבט.
מישהו יכול להגיד לי בבקשה האם עדיין יש אפשרות להגיע (ממה שהבנתי רק בצורה מאורגנת) מקטמנדו לטיבט, והאם זה מתאים בנובמבר מבחינת מזג האוויר? הבנתי גם שהמחיר לשבוע הוא בערך 500$?
תודה!
-
נפאל וטיבטהיי איה,
בנובמבר כבר יהיה קרררררר מאוד בטיבט.
לא מומלץ.
טיול מהנה,
-
נפאל וטיבטתודה! באסה
יש לי כ25 ימים לטיול פלוס מינוס. שווה להיות גם בסיקים? -
נפאל וטיבטכמה זמן את מתכוונת להיות בנפאל?
-
נפאל וטיבטהייתי בסיקים בנובמבר, אמנם קר אבל מדהים !!!!!!
על טיבט בהחלט הייתי מוותרת, אני בזמנו הייתי בספטמבר וכבר אז היה קור אימים...
-
נפאל וטיבטתלוי איך יהיה לי שם,טיזה טרק אחליט לעשות ואם יהיה לי חשק לעוד אחד.משערת שבסביבות בין שבועיים לשלושה. יש לי אפשרות.לבלות את כל הזמן בנפאל,או לטייל קצת בסיקים,או לבקר חבר בפונה ליד מומבאי.
-
נפאל וטיבטתודה על התגובה.היית גם בסיקים וגם בנפאל? כמה זמן היית שם?
-
נפאל וטיבטהייתי משקיע את כל הזמן בנפאל... חבל לבזבז זמן על טרטורים ואטובובסים ארוכים\שדות תעופה
הייתי עכשיו ברמה הטיבטית. ימים נעימים, לילות מתחת ל0 מעלות. אפשר טיבט בנובמבר כי תשני במלונות... אבל לדעתי חכי עם זה לעונה נוחה יותר. בנוסף ממליץ על הרמה הטיבטית מבחוץ למחוז טיבט, זול בהרבה ואוטנטי לא פחות.
הודו זה סתם יהיה טרטור, הן מבחינת הגעה לשם מנפאל והן מבחינת ויזה.
טיול מהנה!!
-
נפאל וטיבטהיי
אני בזמנו יצאתי לטיול שלא קצוב בזמן, אז הייתי חודש בנפאל ומשם נסעתי לעוד 3 שבועות באיזור דרג'ילינג וסיקים, אבל כמו שאמר הבחור לפני אלו דרכים נורא ארוכות ומטלטלות שלרוב לוקח לפחות יומיים להגיע ולהתאקלם במקום חדש.
אני גם הייתי ממליצה לך להישאר בנפאל במקרה הזה.
לגבי טיבט, מנקודת מבטי אני מאוד נהניתי אבל הקור היה חודר, לא ישנתי במלונות אלא בגסטהאוסים שלרוב משום מה שירותים למשל ממוקמים כמה קילומטרים מחוצה להם, היה לי ממש קשה עם זה ובאופן כללי מאוד סבלתי מהקור.
למרות שאין ספק שטיבט מיוחדת!!
וגם לקח לי לא מעט זמן להסתדר עם עניין הגבהים אבל זה כבר משהו אחר...בכל מקרה הייתי נשארת בנפאל
כייף לך תהני!! -
נפאל וטיבטהי עומר
תודה על התגובה. איפה נמצאת בדיוק הרמה הטיבטית ואיך מגיעים אליה?
-
נפאל וטיבטתודה!!!! כמה טרקים עשית? השאלה אם לא נמאס אחרי 10-11 יום...
-
נפאל וטיבטעניין גיאוגרפי-
טיבט נמצאת על הרמה הטיבטית,
ומבחינת גבולות פנימיים בסין, הרמה גם גולשת למחוזות השכנים בסין
-
נפאל וטיבטעשיתי רק טרק אחד, את האנאפורנה עוד בזמן שזה היה טרק שלם ובלי כבישים או תחבורה, זה לקח 15 יום (ובעיני עשינו את זה מהר מידי) והיה מדהים!
הייתי בנפאל חודש, ולא יצאנו לעוד אטרקציות ועדיין היה כייף,
טיילנו בין כפרים ליד קטמנדו וכמובן שביקרנו במקומות המרכזיים בקטמנדו.
אני אהבתי גם את חיי הלילה שם, שאמנם השתנו קצת בשנים האחרונות אבל היה נחמד כל ערב לצאת לאיזה מועדון נחמד עם להקות מקומיות (שדרך אגב כבר 8 שנים בערך שרות את אותם שירים של בוב מארלי חחח)
בכל מקרה ממליצה לך גם לשקול לצאת לרפטינג שזו חוויה מדהימה וכייפית בעיניי ובכל מקרה נפאל מדהימה את בטוח תהני
-
נפאל וטיבטתודה עומר!
בסין לא אהיה בטיול הזה לצערי

-
נפאל וטיבטעכשיו ממש עשית לי חשק לסוע!
אני מתלבטת בין טרק האנםורנה ל-EVEREST BASE CAMP/
-
EBC בלי התלבטות