ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול להודו

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    6
    11
    6779
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אילנהלה
      אילנהלה נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם...אני נוחתת בדלהי ב 4.11 בארבע בבוקר. המליצו לי לא להתעכב בדלהי אלא ישר לצאת לכיוון רישיקש לפסטיבל יוגה. זו פעם ראשונה שאני טסה לבד...מה אני אמורה לעשות ברגע שאני נוחתת...האם כדאי לנוח יום אחד ואז להמשיך...ואם כן אז לאן אני הולכת מרגע הנחיתה? ואם לא כדאי , אז גם...איפה אני מוצאת רכבת מדלהי..לפי מה שראיתי באינטרנט יש בדלהי כמה תחנות....איזו מהן הכי קרובה לשדה התעופה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני
        רוני נערך לאחרונה על ידי

טיול להודו

נדמה לי  שהרכבת  התחתית  מתחילה לפעול רק  בשעה  0600

למה  שלא  תקחי טיסה ללה  אני לא  מציע למי  שמגיע ישר להודו  לנסוע  ברכבת  העמוסה והצפופה.

אישת אני ממליץ לנוח יום  בדלהי  במיין  באזאר  שהוא  קרוב לתחנת הרכבת

• 1404p
          1404p נערך לאחרונה על ידי

טיול להודו

היי אילנלה,

קודם כל תנשמי - את בדרך להודו angel

אכן דלהי קשה במבט ראשון לעיכול ויש שיגידו גם במבט עשירי. אני אוהבת את דלהי והצלחתי למצוא את קסמיה (במיוחד אחרי שהוכוונתי לצאת מאזור המטיילים ובאמצעות מטרו לתייר בעיר המעניינת הזו).

אני בטיול הראשון נחתתי בערך באותו זמן בוקר בדלהי ויצאתי למחרת בבוקר בטיסה צפונה לבונטר ,וזו גם המלצתי לך. לנוח קצת מהטיסה הארוכה לפני שאת ממשיכה להלאה באוטובוס של 10 שעות (?) לרישיקש או רכבת להאידואר ואוטובוס לרישיקש.

המלון שלי בדלהי הוא אג'אי.

המיין בזאר (אזור הטיילים) מתחיל בצידו האחד עם תחנת הרכבת ומסתיים בצד השני עם המטרו של דלהי.

בואי עם ראש פתוח, בהבנה שזו חלק מהודו ויהיה לך יותר נעים ובמיוחד אם זו לא הפעם הראשונה שלך במזרח.

ושוב, אני מדברת על ניסיוני וסביר שיש שיחלקו עלי.

תהני לך הודו מדהימה!

• אילנהלה

טיול להודו

תודה ...תודה....מקווה להנות ....הדברים הקטנים הם המטרידים אותי...קצת...

• אילנהלה

טיול להודו

כשאני נכנסת להזמין כרטיס רכבת באינטרנט...מופיעות כמה וכמה תחנות בעיר דלהי...אתם יודעים איך נקראת התחנה הזאת שקרובה למיין בזאר? זו התחנה שקרובה גם לשדה התעופה שבו אני נוחתת..לפי מה שאני מבינה...איך היא ניקראת? כי אחרת אני לא יכולה להזמין את הכרטיס מהארץ...

• shaharsagi
                shaharsagi נערך לאחרונה על ידי

טיול להודו

שלום אילנה,

האם חשוב לך להגיע לרישיקש מיד עם הנחיתה בשביל פסטיבל היוגה שציינת? כי אני חושב שאם אין לך סיבה מיוחדת לעזוב מיד עם הנחיתה הייתי מציע כן להישאר בדלהי יום או יומיים, להתאושש מהטיסה ולהחליט איך להמשיך ולאן כשאת רגועה ומאוששת.

באזור המטיילים בדלהי, המיין באזאר - פאהר גאנג' שמול תחנת הרכבת של ניו דלהי אפשר לפגוש הרבה מטיילים, ואולי להיעזר גם בבית חב"ד כדי להמשיך בצורה חלקה יותר. יש לא מעט סיפורי עוקץ בהודו, ולהיות מטייל טרי ולחוץ רק מגדיל את הסיכוי ליפול.

אופציה נוספת היא לחפש שותפים במדור מחפשים שותפים פה באתר שיוכלו לעשות לך את הנחיתה רכה יותר.

לא כתבת מה משך הטיול, מה מעניין אותך לראות והאם יש מקומות ספציפיים שחשוב לך להיות בהם אז קשה להמליץ לאן להמשיך.

לגבי רכישת כרטיסי רכבת - מציע לחפש חומר על זה, ויש הרבה. אפשר להתחיל בקישור מצד שמאל תחת שאלות נפוצות - הודו ולחזור להתייעץ אחרי שקראת.

• amirshe1
                  amirshe1 נערך לאחרונה על ידי

טיול להודו

ברוכה הבאה להודו

אם אני זוכר נכון יש רכבת על הבוקר שמגיעה בצהריים להרדיוואר ומשם נסיעת רקשה לרישיקש. כ 5-6 שעות להרדיוואר. 

לדעתי, בחירה מצוינת לתחילת הטיול, רישיקש.

למיין באזאר ניתן להגיע דרך המטרו שנפתח ב 6. או במונית במחיר קבוע שקונים לפני היציאה מהשדה, בצד שמאל. הסבר מלא על רכבות ומטרו וגסט האוס בדלהי בקישור כאן מתחת- בבלוג שלי,כולל כמה טיפים בסוף איך מסתדרים בהודו...

דלהי- למדתי לחבב אותה. אבל אולי להתחלה בהודו, אפשר לוותר

תהני

• אילנהלה

טיול להודו

היי. תודה על התשובות...אני נשארת לשלושה חודשים. ורוצה לטוס מיד מדלהי לרישיקש. יודעים איך קוראים לשדה התעופה הכי קרוב לרישיקש? ואיך אני מגיעה משם לרישיקש?

• אילנהלה

טיול להודו

היי...אולי מישהו יכול לעזור...כשאני נרשמת לרכבת דרך האינטרנט ....בהודו....מ'ס הטלפון שהם מבקשים מתחיל ב +91 וזו לא הקידומת שלנו וגם לא של הסים שקניתי בלמטייל...מה אני אמורה ליכתוב שם? כי הקוד נשלח לפלאפון...הטלפון שלי בארץ מתחיל ב 050 או ב 972505 +   אבל לא ב 91+ ...????

• egr403
                        egr403 נערך לאחרונה על ידי

טיול להודו

הי,

הזמנת כרטיסי רכבת מהארץ קצת מורכבת למיטב ידיעתי, כמו רוב ענייני הבירוקרטיה בהודו Smile

עם זאת,

תוכלי לקחת טיסה מדלהי לעיר דרה-דון (Dehradun) שנמצאת ממש לא רחוק מרישיקש.

ראי קישור לטיסות אפשריות -

http://www.makemytrip.com/flights/new_delhi-dehradun-cheap-a irtickets.html

לא לפחד מדלהי! Smile

יש המון אזורים יפים לטיולים רגליים וממונעים,

נובמבר זה אחלה זמן לגלות את העיר,

ויש גם אזורים הרבה פחות מג'וייפים מהמיין בזאר ללון בהם,

נסי את אתר AirBnB באזורים כמו haus khas או defence colony

• אילנהלה

טיול להודו

תודה רבה לך

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון