עזרה נוספת - מערב ארה"ב
-
היי לכולם,
יש לי שאלה נוספת בנוגע לתכנון מסלול במערב ארה"ב.
לאחר עיון מעמיק בפורומים, בטיפים ובבלוגים, ישנם מספר יעדים באריזונה שאני מעוניין לבקר בהם במהלך הטיול. אשמח לקבל ממכם רעיונות ועצות כיצד לחבר אותם למסלול הגיוני אחד:
פניקס, לאס וגאס, פלגסטאף, קינגמן, סכר הובר, ווויליאמס, פייג', דרך 66, גרנד קניון.
מקווה שזה לא מסובך מידי.
תודה ויום טוב
-
עזרה נוספת - מערב ארה"באיפה אתה נוחת ומאיפה אתה ממריא (וגם - מה עוד בתכנית) ?
זה יעזור לבנות רצף גיאוגרפי הגיוני
-
עזרה נוספת - מערב ארה"בלאחר ביקור קצרצר במזרח ארה"ב (ניו יורק), התכנון הוא לטוס משם היישר ללאס וגאס.
לאחר שאסיים את האיזור של אריזונה, המטרה היא להמשיך ללוס אנג'לס וסן פרנסיסקו.
-
עזרה נוספת - מערב ארה"באם כך, אולי עדיפה נחיתה בפניקס וממנה להתקדם צפונה ומערבה.
-
עזרה נוספת - מערב ארה"באוקי. אבדוק את העניין הזה.
לאחר מכן מה מומלץ? לטוס מלאס וגאס ללוס אנג'לס או לעשות את המסלול הזה ברכב?
תודה
-
עזרה נוספת - מערב ארה"בבהחלט אפשר לעשות את כל המסלול ברכב. גוגל לא נתן לי קישור קצר למסלול המלא. זה הקטע בין לאס וגאס לס.פ
-
עזרה נוספת - מערב ארה"באוקיי. מעולה.
שאלה נוספת - בדרך מאריזונה ללאס וגאס, היכן מומלץ לעצור ללילה?
וויליאמס? פייג'? פלאגסטאף?
תודה
-
עזרה נוספת - מערב ארה"בכל היעדים שלפני וגאס נמצאים באריזונה. אתה מתכוון להקדיש רק יומיים למסלול? זה לא ריאלי כלל.
תצטרך לציין את מסגרת הזמן שיש לך. אי אפשר לתת תשובה רצינית בלי זה.
-
עזרה נוספת - מערב ארה"בהבנתי.
אז אני אשאל את זה קצת אחרת - כמה זמן צריך\מומלץ למסלול שציינתי (מאריזונה ללאס וגאס), ואיפה כדאי ללון וכמה זמן?
תודה
-
עזרה נוספת - מערב ארה"במפניקס לוגאס, בלי הזמן שמוקדש לוגאס, לפחות שישה ימים. לא את כל המקומות אני מכירה, אז זו הערכה מינימלית מאוד. הרי אין טעם, למשל, להגיע לפניקס אם אתה לא מתכוון להקדיש לה לפחות יום אחד.
אני רואה את החלוקה המינימלית כך
1- פניקס- יום אחד לפחות. יש בקרבתה את עיירת המערב הפרוע טומבסטון.
2- נסיעה לסדונה וביקור בה. לינה בסדונה או בפלאגסטאף.
3-לא מכירה את איזור פלאגסטאף אבל אם חשבת להכניס אותה למסלול, בוודאי יש מה לעשות בה ובסביבתה.נסיעה ללינה בפייג'.
4- פייג'.
5-נסיעה לגרנד קניון, ביקור ולינה בפארק או בוויליאמס.
6- כביש 66 ההיסטורי עד וגאס. בחלקו, כביש 66 מתפצל מהכביש המהיר. כדאי לבדוק מתי הסיור האחרון/כניסה אחרונה לסכר הובר כדי שלא תגיע כשכבר סגור.
בהצלחה
-
עזרה נוספת - מערב ארה"בפלאגסטאף עיר חביבה.. ממליץ לישון שם לפני או אחרי הביקור בגראנד קניון.. לא יודע אם יש מה לעשות שם יום שלם בנוסף לביקור באיזור סדונה והפארקים שצמודים לסדונה.
למה פייג' לפני הגראנד קניון? כדי לשלב את כביש 66? אני אישית הייתי מוותר על קינגמן וכביש 66, נוסע מפייג' דרך יוטה ללאס וגאס ומשלב יום בפארק ציון, וגם בברייס אם יש זמן.
יש מגבלת זמן או שזה גמיש לגמרי?
-
עזרה נוספת - מערב ארה"באתה מוזמן לקרוא את סיכום הטיול שלי מסתיו 2011 לאריזונה ויוטה. אפילו עברתי דרך לאס וגאס, אם כי זה היה רק לצורך קניות בחנויות ה- outlet ולא לנתי בעיר.
חלק מהמסלול חופף את הדרך שהוזכרה ע"י vovka, כך שתוכל לקבל מושג על מה שניתן לראות (אם כי אני המקומות שראיתי אינם מכסים את כל האפשרויות, כמובן).
לא ציינת מתי הנסיעה, אבל כדאי לשים לב שבקיץ, פיניקס ממש לוהטת. לדעתי, העיר החמה ביותר בארה"ב. גם לאס וגאס איננה קוטלת קנים, אם כי היא "צוננת" יחסית לפיניקס.
-
עזרה נוספת - מערב ארה"בתודה לכולם!
בהחלט אשתמש בעצות ובטיפים שנתתם לי
-
עזרה נוספת - מערב ארה"באם תחום החלל מעניין אותך - בפלאגסטף יש מצפה כוכבים עם הדרכה מקסימה בערב. חצי שעה מזרחית לעיר יש את מטאור קרייטר - המכתש היחיד שאפשר לראות על כדור הארץ כיום שבוודאות נוצר כתוצאה ממטאור.