מעז יצא מתוק - בולגריה
-
סיכוםרובי,
היה נפלא לטייל איתכם!
איך סידרו אתכם עם המתקנים ללא הגבלת זמן, אהה??

תודה רבה רבה על השיתוף,
אורנה
-
סיכוםהי רובי
סיפור כייפי. כיף לקרוא על החוויות שלכם ועל עלילותיכם, מעבר לתיאור של האתרים שביקרתם בהם. אני כמוך, כלב משוטט זה חשדהו וחשדהו. אז כנראה שבולגריה לא מתאימה לי.
אלעד
-
סיכוםתודה על התגובות

אורנה - שמח
לשמוע שנהנית לטייל איתנו
עכשיו מחכה לשמוע חוויות מפסטיבל הוורדים 
אלעד- מסיפור הטיול שלי אני מתחיל להבין שמי שנדבק בחיידק הטיולים נושא גם את הגן שגורם לו לפוביה מכלבים
רובי
-
סיכוםיופי של דיווח!
אבל מוכרחה להודות שאני תמיד ממלמלת לעצמי תוך כדי קריאה שאין, אין, רק במשפחה של רובי מסלול כזה עובד - ילדות ספורטיביות, חיוביות, זורמות, כמעט לא מתלוננות
מבחינתי המסלולים שלך בלתי ניתנים לשכפול בהינתן ההרכב המשפחתי הסורר שלנו 
ואני לא מתיישרת עם התיאוריה שלך - אוהבת טיולים וכלבים!
-
סיכוםרובי,
סיימתי לקרוא את הטיול שלך במקביל לדיווח של ג'ני (רציתי להשוות...).
הבנות שלך מככבות בכל ארץ שהן מטיילות...נראה לי שהן כבר מוכנות לאפריקה.
אני דווקא מאוהבי הכלבים, אבל ריחמתי על הכלבים המשוטטים ונראה לי שזה יהווה שיקול לא לבחור בבולגריה או רומניה למרות היתרונות שלהן.
-
סיכוםחשבתי שעליתי על תגלית מרעישה לגבי טיולים וכלבים... אבל מסתבר שטעיתי

mimi - כיף לנו כל כך לצאת עם הבנות לחו''ל- בנוסף למה שכתבת, הן מתרגשות לא פחות מאיתנו כשהטיול מתקרב וכבר בטיסה חזרה הביתה מתעניינות לגבי הטיול הבא... אני מקווה
שהבנות שלי ימשיכו כך גם בגיל העשרה, כיוון שאני מבין שאז מתחיל האתגר האמיתי
מיקה- הבנות שלי התבשרו שמגיעים בשנה הבאה לאפריקה... הגיבו בהתלהבות (ברור... זה תמיד קורה כשאבא מתלהב
) אך עדיין לא יודעות שגם הפעם צריך חיסונים...רובי
-
סיכוםאחרי שהתאכזבתי מבולגריה של ג'ני, חזרתי לסיים את הסיפור שלך שקראתי קודם רק עד האמצע (נתקעתי, היתה לי בודפשט על הראש).
קשה להאמין שהייתם באותה מדינה. לא סתם הסיפור שלך הלהיב אותי כל כך כבר בתחילתו. והוא המשיך להלהיב עד סופו.
אני מעריצה את הבנות שלך - נשמע שהמסלול של 7 האגמים (וגם 5 מתוכם) ממש אינו פשוט. אפילו לא בטוחה שהילדון שלי יעמוד במסלול של 5 שעות, במיוחד שנראה שרובו די צחיח - הוא מתפקד היטב במסלולים של הרבה מים זורמים ומפלים. טוב שיש עוד הרבה הרבה חודשים לחשוב על זה.
נחמד שמצאת לונה פארק קטן, ועוד בסיום המסלול זה אידאלי עם ילדים.
עקב שעת הקריאה התקשיתי לספור - כמה ימים הייתם שם בסה"כ?
נראה שהשילוב של הסיפור שלך ושל ג'ני פשוט אידאלי - גם עושה חשק, גם מוריד ציפיות. תודה לשניכם!
-
סיכוםרובי,
שוב אני קוראת טיול שלכם ומתפעלת מהשמחה והאנרגיה החיובית במשפחה שלכם, בכל יעד.
כמה נוגעת ללב התלהבות של ילדים צעירים מכל דבר קטן (קשתות של הלו קיטי...) !
התמונות מאגמי רילה מדהימות ממש, הלוואי שאגיע לשם פעם (ובכושר המתאים...) לבנות וגם לכם מגיעה תעודת הצטיינות!
תודה רבה, היה ממש כיף לקרוא

יעל
-
סיכוםתודה על התגובות

ענת- שמח לשמוע שמצב הרוח הטוב כלפי בולגריה מתחיל לחזור אלייך.
אל תוותרי על שבעת האגמים - מבטיח לך שתאהבו אותו... אמרת שהילד שלך אוהב מפלים ומים זורמים, אז שימי לב שהחלק האחרון שלנו בטיול היה כולו הליכה בתוך מים וביצות (ואנחנו ממש לא אוהבים הליכה במים
) עובדה שגרמה לכך שאין לי תמונות, כיוון שחששנו לחיי המצלמה...היו לנו 6 וחצי ימי טיול נטו (הגענו לבולגריה ביום שישי בשעה 12:00 והמראנו לישראל ביום שישי בשעה 06:00)
יעל- שמח לשמוע שאהבת את הטיול שלנו. תודה על המילים החמות
ממליץ לך שתתחילי לחלום על אגמי רילה כיוון שבמחירים של וויז אייר קל להגשים את
החלום
רובי
-
סיכוםרובי ,
נהניתי מהסיפור , שמחה שמעז יצא לכם מתוק !
יש לי שורשים בולגריים (סבתא שלי שמוצאה מסופיה וכך גם שמה-, ובקיצור , סופי ) וכבר כמה זמן שזה מגרד לי בקצות האצבעות שאולי באמת הגיע הזמן לביקור ראשון בבולגריה ? (האמת , אלונה אשמה , אבל סיפור כמו שלך שמחזק את מה שאלונה אומרת , גורם לי לחשוב על זה ביתר שאת )
אז כנראה שנותרה רק בעיית הכלבים ...
גם אני וגם בני מתאימים לתיאוריה שניסית להעלות ... אנו אוהבי טיולים ובעלי פוביה מכלבים ...
-
סיכוםעדי- שמח לשמוע שאהבת
מקווה שבקרוב תחליטי להגיע לבולגריה
אני מאד הייתי רוצה לעשות טיול שורשים (אך לצערי עירק לא נראית אופציה בעתיד הקרוב והרחוק
)...עד הטיול הזה הייתי בטוח שאני בודד במערכה מול הכלבים, היום אני מבין שאני בחברה טובה

רובי
-
סיכוםחחח... עירקי ?
גם בעלי חצי .... (הבעיה שהחצי השני הוא פולני אז יש קצת תסביכים...)
היתה אחלה חברה.
נהניתי.
תודה !
-
סיכוםרובי אתה ממש לא בודד במערכה.. אני מאד מפחדת מכלבים לא מוכרים לי ועל אחת כמה וכמה כלבים משוטטים כאלה. למזלי ברומניה לא נתקלתי בבעיה למרות שקראתי על זה. אני מקווה שגם בבולגריה הם לא יהיו בסביבה..
סיפרתי פה פעם איך כלב נשך לנו את האוטו ביוון? זינק ממש ליד הצמיג ועשה נזק (עם השיניים, כן!) לפח מעל הצמיג. זה עלה לנו ביוקר בהשכרת הרכב, שילמנו נזק, אבל מאד שמחתי שאנחנו היינו בתוך האוטו... ושהוא לא עשה לנו פנצ'ר.
-
סיכוםהי רובי,
גמעתי את כל הסיפור בשלוק אחד

בולגריה ממש ממש (ממש) לא על מפת הטיולים שלי, ובכל זאת - מהמילים והתיאורים אפשר להרגיש עד כמה שנהניתם! כל הכבוד לילדות
, בעיקר בימי הטיולים הרגליים. מסירה את כובע הטיולים שלי בפניהן. לדעתי אתם בשלים לטיול באיסלנד.שיהיה "אחרי החגים" מעולה ושהיעד הבא יגיע מהר מתמיד!
אורה
-
סיכוםעדי- אם כך אז אנחנו עכשיו משפחה

ענת- מחזיק לכם אצבעות
שבקיץ הקרוב הכלבים בבולגריה יהיו בתרדמת
קיץ...

אורה- תודה על המילים החמות
אכן איסלנד נמצאת גבוה גבוה ברשימת היעדים אליהם אנו רוצים להגיע
רובי
-
סיכוםהי רובי,
גם אני הגעתי (בצליעה) עד לכאן.
כל הכבוד על רגע החסד שהענקתם לכלב מבאנסקו

מחיאות כפיים סוערות לבנות שעשו את טרק שבעת האגמים (זכרתי את המספר הנכון?) ובעיקר לבת הצעירה שהתקשתה והתגברה. אלה דברים שלא שוכחים

לייק גדול לכל המשפחה הספורטיבית.
ורק מילה בבקשה: תרגיע אותי בבקשה בקטע של ההתמצאות. נראה לי די בעייתי, לא?
-
סיכוםהיי רובי,
הנה הגעתי לבסוף לבולגריה המקסימה שלכם, ונהניתי מאוד!!
מסלול שבעת האגמים של רילה מדהים ביופיו (אגם מספר 4
).ואיזה בנות תותחיות!!! (5 שעות הליכה?! וואו!!

).תודה לך על השיתוף וההשקעה,
מחכה כבר לסיפור טיול הבא שלך...
עדן
-
סיכוםתודה על התגובות החמות

זיוה- שמח לשמוע שסיימת את הטיול בהצלחה
אכן עניין ההתמצאות בבולגריה היה מאתגר- השילוט במקומות רבים (גם במתוירים ביותר) היה ברובו בקירילית, אך לעומת הכבישים והדרכים, מסלולי הטבע ברובם היו משולטים ומסומנים בצורה טובה. GPS לדעתי חובה בבולגריה, אך מהווה רק ככלי עזר, כיוון שגם הוא לרוב לא מצליח להגיע אל היעד אלא רק בסביבה
ובקיצור... עניין ההתמצאות לא צריך למנוע ממך להגיע למדינה המקסימה הזאת...

עדן- שמח לראות שיש לנו את אותו הטעם
אכן אגם מספר 4 היה
ממליץ שתסמני לך גם את בולגריה כיעד שאת צריכה להוביל אליו את כל המשפחה... 
רובי
-
פסטיבל הוורדיםרובי,
לצערי, נפספס בימים ספורים את פסטיבל הוורדים, וחבל. גם את האירועים שבסביבת קאזנלק. האמת, אני חושבת גם על חוויית הריח של הוורדים הפורחים, אבל שעתיים נסיעה במסגרת הסופ"ש? לא נראה לי...
יותר ויותר מתחוור לי, שלבולגריה צריך להגיע לסיבוב רציני, ומוטב לפני שתתקלקל ותתמסחר...
תודה רבה על הדיווח ועל החוויות הנהדרות שלכם.
אורנה
-
פסטיבל הוורדיםבוקר טוב,
אני כאן לאורך כול הטיול,נהנית קוראת חוזרת.
כאמור 10 ימים היינו,לקחנו בגדול את האפשרויות שהיו אז בלמטייל,מתוך אתרים בולגריים,ועזרתה של אירנה אבל אפילו לא שמענו על האגמים,חוץ מאגם דוספט,ואגם BATAK שעברנו וגילינו במקרה,מי בדקה אז את האגמים על המפה?? סימנתי מסלול לפי יעדים ולינות,פחות או יותר הגיוני ליום טיול וזהו... את רובם גיליתי כשרחל פתחה אשכול תכנון לטיול הבולגרי שלה ותמונות מטיול של נילי,עדיין שמורות(האשכול) במועדפי בולגריה.
אורנל'ה,יש הרבה אפשרויות בבולגריה,בסופ"ש,אפילו ארוך, להגיע לקזנלק לא קל.
גם אנחנו הגענו כמה ימים לאחר הפסטיבל,אחותי במקרה זכתה לאיזה מופע פולקלורי ברחבת העיר.
אני לא חושבת שבולגריה תתקלקל,אלה החיים שלה,בעיירות במיוחד
היינו ב2005 ועדיין הרוב דומה,יש פיתוח לחופי הים השחור ובעיירות הסקי הקרובות לסופי-בנסקו ובורוביץ, באתרי המרפא...קניונים ורשתות שיווק בערים..
כמו גם ברומניה,פולין והגוש המזרח אירופאי הכפרי.
אמה