ורשה וקרקוב באוקטובר, אחרי סוכות...
-
אנחנו מתכוונים לנסוע לשבוע לוורשה וקרקוב מיד אחרי סוכות. מאחר והטיסות הן לורשה מורשה, בודקים אופציה של נחיתה בורשה, יציאה מיידית לקרקוב ל-3 ימים, חזרה לורשה ל-3 ימים וטיסה הביתה.
אשמח לשמוע התייחסות האם זה הגיוני והסבר/מסלול כיצד להגיע מהשדה לרכבת מהירה לקרקוב בדרך המהירה ביותר.
כל מידע שלדעתכם יכול לעזור לנו, יתקבל בברכה.
תודה ושנת טיולים פוריה (בנוסף לכל שאר הברכות)
שרה
-
ורשה וקרקוב באוקטובר, אחרי סוכות...לא יודעת איך להגיע במהירות ,חברים שלנו טיילו בדיוק כך.רכבת בין הערים וחלוקה בין ורשה לקרקוב.
על קרקוב יש חומר רב כבר באתר,גם בטיפים וגם בלוגים ואשכולות.
גם על ורשה יש אשכולות ,יותר בפורום טיולי משפחות דווקא.
לא בדקתי בבלוגים אולי החבר'ה הכניסו גם.
קרקוב נהדרת,נהנינו בה מאוד.
אמה
-
ורשה וקרקוב באוקטובר, אחרי סוכות...אמה, תודה על תגובתך
, אכן יש הרבה חומר על ורשה וקרקוב.. יתכן שלא הייתי ברורה מספיק.שאלתי היא ספציפית. אני אמורה לנחות בבקר בשדה התעופה בורשה ורוצה לצאת מיד לקרקוב. זה המידע החסר.
האם תחנת הרכבת קרובה לשדה התעופה? האם אני צריכה לנסוע מהשדה לתחנת רכבת? אם כן, לאן יוצאת מהשדה ואיך מגיעה לתחנה.
שוב תודה
שרה
-
ורשה וקרקוב באוקטובר, אחרי סוכות...
הרכבת מורשהלקרקוב יוצאת מתחנת Warszawa Wschodnia , ועוברת בתחנות Warszawa Centralna ו - Warszawa Zachodnia .
מבחינת מרחק נראה במפה משהו כמו 8.5 ק"מ לתחנת Centralna .
ישנו קישור של רכבת מנמל התעופה למרכז העיר
אני מבין שישנם שני סוגי רכבות שמקשרות את נמל התעופה
עם העיר , האחד SKM S2 מקשר עם תחנת הרכבת Warszawa Wschodnia
והשני SKM S3 מקשר עם תחנות הרכבת Warszawa Zachodnia ו-
WARSZAWA CENTRUM