טיסות ליער השחור
-
כשאני בודקת בגוליבר ובאיסתא אני רואה שם רק טיסות עם עצירות ביניים.
האם אין טיסות ישירות?
האם כדאי לטוס עם עצירת ביניים? ראיתי שם זמני טיסה של המון שעות, אולי אני לא קוראת נכון...
-
טיסות ליער השחורכדי לטוס ליער השחור ש"ת העדיפים ( בסדר יורד ) הם באזל , ציריך, פרנקפורט, מינכן.
אין מה לחפש בגוליבר וכוכ חפשי ישירות באיזי גט, אלעל, לופטנזה, אייר ברלין ותנסי לאתר את הדיל הטוב ביותר.
בוודאי שיש טיסות ישירות, הרבה מאוד.
-
טיסות ליער השחורתוספת קטנה: GERMANIA AIRLINES טסים לבאדן-באדן.
-
טיסות ליער השחורתודה רבה!
-
טיסות ליער השחורבוקר טוב
וגמר חתימה טובה לכולם
יש טיסה של "אייר ברלין" באוגוסט ב380 $ דרך קיאק
-
טיסות ליער השחורהאם כאשר אני מזמין טיסה ישירות מאייר ברלין{או כל חברת תעופה אחרת}אני יכול לחלק את המחיר לתשלומים?
כי אחרי הכל זו עסקה עם ויזה בינלאומית כמו כל עסקה אחרת שאני עושה בארץ{תקנו אותי אם אני טועה?}
תודה
-
טיסות ליער השחוראני לא שמעתי דבר כזה. כל החברות מחייבים את החשבון מיידית על כל הסכום.
-
טיסות ליער השחוראל על מאפשרים רכישה בתשלומים (5 אם אני זוכר נכון)
-
טיסות ליער השחורלא.
התשלום מיידי ובפעם אחת.
רכישה דרך חברות נסיעה בארץ מאפשרת (כל אחת בהתאם למדיניותה) חלוקת תשלומים.
-
טיסות ליער השחוריונית - הצלחת לערער את הבטחון שלי... אז חזרתי ובדקתי במסמכים. ואכן זכרתי נכון: שני כרטיסים שנרכשו באלעל דרך האתר שלהם, בפברואר 2014 ליציאה ביוני 2014, נרכשו בחמישה תשלומים (ללא ריבית). אני זוכר שגם אני הופתעתי כי לא חשבתי שזו אופציה.
אולי מאז היה שינוי אבל נכון לפברואר זה היה המצב
-
טיסות ליער השחורסליחה.
תשובתי התייחסה לאייר ברלין .
שם לא ניתן לפצל את התשלומים אם הרכישה נעשית מול האתר
(תקף לגבי איזי גט ,אייר כל מיני ... ויתר חברות הלואו קוסט )
למעט אל על!
לא כתבתי ברור, ולא התכוונתי לערער את הבטחון שלך

-
טיסות ליער השחורמוזר שאת מוצאת רק טיסות עם עצירות ביניים. אולי הגדרות החיפוש הם כאלה?
לציריך (אל על וסוויס)פרנקפורט (לופטהאנזה ואם אני לא טועה גם אל על)ומינכן (אייר ברלין) יש טיסות לדעתי מדי יום לפחות פעם ביום. בעונה הבוערת מוסיפים טיסות לשטוטגרט והחל מהאביב הקרוב גם באדן באדן הופכת ליעד אפשרי לטיסה ישירה. לבאזל אפשר להגיע עם איזיג`ט (על היתרונות והחסרונות שבה).
שרון
-
טיסות ליער השחוראני לא יודעת למה אני מוצאת רק טיסות עם עצירות ביניים... כשאני כותבת באזל, מופיע לי באזל מולהאוס בשווצריה. זה אותו דבר?
-
טיסות ליער השחורכן
-
טיסות ליער השחורתודה רבה, היום היות ויצאתי לחופש השקעתי זמן ואנרגיות רבות והחכמתי מאוד.
רק חבל שאין טיסות ישירות לבאזל פרט לאיזי ג'ט - שזב נראה לי לאמיצים ו/או למנוסים.
ירוקה כמוני קצת חוששת להזמין שם.
-
טיסות ליער השחורמצטרף לדעתך, אין טיסות ישירות לבאזל אלא דרך איזי ג'ט בשעות הזויות בעיקר בחזרה.
איפה מוצאים טיסות ישירות לבאזל ולא דרך אל על במחירים הזויים (לפחות עכשיו)?
-
טיסות ליער השחוראיזי ג'ט לבאזל,ממש לא נוראה כול כך.
טיסת הלוך נוחתת בשעה סבירה להגיע ללינה .אפילו עם עצירה להצטידות ראשונית בסופר.
שעת המראה חזרה קצת יותר בעייתי אבל ממש לא נוראה.למה?
אפשר ללון לילה אחרון ע' שדה תעופה,אפילו להחזיר את הרכב ערב לפני,עד שעת סגירה ובבוקר להגיע מהמלון עם שאטל חינמי לשדה.
כמובן שמחירי טיסות על כול המכלול שלהן צריך להיות מתאים.אחרת לא כלכלי כלל.
אמה
-
טיסות ליער השחורמישראל טיסה ישירה-
לשדה התעופה באזל מולוז ,
טסה רק חברת איזי ג'ט,
על יתרונותיה וחסרונותיה.
אין אופציה אחרת (ישירה)
-
טיסות ליער השחורלעניות דעתי ממש מיותר להתעקש על באזל. אם הטיסות בשעות לא נוחות או משהו לא מסתדר איתן לכו על אופציות אחרות. אין שום רע בלינחות בציריך. סה"כ המרחק משם לטיטיזי או לפרייבורג הינו בין שעה לשעה וחצי נסיעה ואפשר לשלב מספר אתרים מאוד מבוקשים שממילא הם חלק מטיול לאזור (מפלי הריין, אזור קונסטנץ). אם היצע הטיסות לבאזל היה זהה לזה של ציריך אז היה הגיון בהתעקשות על באזל אבל באמת שבהיצע הקיים כרגע אפשר בשקט לבחור יעד אחר לנחיתה.
שרון