כמה שאלות לקראת הנסיעה
-
שלום
רציתי להתייעץ על מספר דברים
ראשית לגבי מלון בבנגקוק איזה איזור עדיף ?
קאווסאן או סיאם ? אני יודע שבקאווסן יש את כל הסוכנויות ובית חבד
אבל למעשה האיזור המעניין יותר הוא ליד הקניונים. רוב המלונות באיזור הMBK יקרים מאוד אך הצלחתי למצוא 2 מלונות נחמדים במחירים דומים למלונות הטובים בקאווסן ככה שמבחינת חסכון בהוצאות אין כאן הבדל. מכל ההיבטים נראה שעדיף להיות במלון ליד הMBK אך יכול להיות שאני מפספס משהו ולכן אני מתייעץ כאן.
בנוסף, רציתי לדעת לגבי כסף מזומן במהלך הטיול. איזה דרכים יש לשמור על הכסף ? את רוב הדברים הזמנתי מראש אך עדיין יש דברים ומלונות שאצטרך בשבילם כסף. האם לקחת איתי 1500 דולר ?
או שעדיף להשתמש בויזה של הדואר ? או שלבוא חצי מזומן ואת השאר להוציא עם הויזה הרגילה שלי ?
ושאלה אחרונה. ראיתי שכל הטיסות של BANGKOK AIR מקראבי לקוסמוי בכל תאריך עולות 99 דולר. על פניו מחיר אטרקטיבי אך מגביל אותי מבחינת זמן הישארות בצד המערבי של האיים והמעבר לקוסמוי. האם כדאי להזמין כבר עכשיו את הטיסה ולוותר על הגמישות או שהמחיר הזה ישאר ?
תודה רבה וסליחה על החפירה =]
-
כמה שאלות לקראת הנסיעהראשית לגבי מלון בבנגקוק איזה איזור עדיף ?
קאווסאן או סיאם ? אני יודע שבקאווסן יש את כל הסוכנויות ובית חבד
אבל למעשה האיזור המעניין יותר הוא ליד הקניונים. רוב המלונות באיזור הMBK יקרים מאוד אך הצלחתי למצוא 2 מלונות נחמדים במחירים דומים למלונות הטובים בקאווסן ככה שמבחינת חסכון בהוצאות אין כאן הבדל. מכל ההיבטים נראה שעדיף להיות במלון ליד הMBK אך יכול להיות שאני מפספס משהו ולכן אני מתייעץ כאן.
נתחיל מזה שה-mbk לא מהווה מדד לכלום, לא למיקום ולא לאיזשהו מרכז קניות מעניין במיוחד. אולי היה כזה בשנות ה-90....מאז נפתחו לא מעט קניונים ומרכזי קניות בבנגקוק שהותירו את ה MBK מאוחר, קניון ענק אמנם (ויש גדולים ממנו) אך מיושן שרוב החנויות בו זה סחורה זולה וחיקויים וכ'ו. אתם אתם מחובבי השופינג או אפילו סתם להסתובב בקניונים אז הmbk צריך להיות אופציה בעדיפות נמוכה, שתגיע לשם תבין לבד....
בשביל להנות מהקניונים (שנמצאים בחלקם אחד ליד השני) אתה לא צריך לישון ליד הקניונים אלא אם כן חשוב לך בלילה מהחלון גם להשקיף על הקניון.
אתה יכול לישון באזורים לא רחוקים - שגם מעניינים יותר בשעות הלילה לדוגמא,
אם זה במרכז רחוב סוקומוויט או באזור סילום או סאטון, משם לקניונים מדובר בנסיעות של 20 דקות פלוס מינוס, עלות מונית גרושים, ועלות BTS גם גרושים.
בנוסף, רציתי לדעת לגבי כסף מזומן במהלך הטיול. איזה דרכים יש לשמור על הכסף ? את רוב הדברים הזמנתי מראש אך עדיין יש דברים ומלונות שאצטרך בשבילם כסף. האם לקחת איתי 1500 דולר ?
או שעדיף להשתמש בויזה של הדואר ? או שלבוא חצי מזומן ואת השאר להוציא עם הויזה הרגילה שלי ?
ויזה רגילה תמיד פתרון נוח. רצוי כמובן שיהיה גם כמה שטרות.
ושאלה אחרונה. ראיתי שכל הטיסות של BANGKOK AIR מקראבי לקוסמוי בכל תאריך עולות 99 דולר. על פניו מחיר אטרקטיבי אך מגביל אותי מבחינת זמן הישארות בצד המערבי של האיים והמעבר לקוסמוי. האם כדאי להזמין כבר עכשיו את הטיסה ולוותר על הגמישות או שהמחיר הזה ישאר ?
לא הבנתי למה זה מגביל אותך, אבל בכל אופן בד''כ המחירים תמיד במגמת עליה ככל שמועד הטיסה מתקרב, ככה זה בתאילנד. מה שלא תזמין עכשיו ב99 אז תזמין בחודש הבא ב120.....וכן הלאה -
כמה שאלות לקראת הנסיעהב2 הטיסות שהיו לי מקראבי לקוסמוי,הזמנתי רק כמה ימים לפני,כשכבר הייתי בקראבי.המטוס היה חצי ריק. זה היה באוקטובר ולא בשבוע של הפולמון, והטיסה היתה ממש זולה,אפילו נתנו לי לדחות אותה ביום בחינם למרות שקניתי כרטיס ללא אפשרות שינוי
-
כמה שאלות לקראת הנסיעהנניח והולכים לחוף הים
זה בטיחותי להשאיר את הכסף בכספת של החדר ?
-
כמה שאלות לקראת הנסיעהאם יש כספת בקבלה עדיף.
-
כמה שאלות לקראת הנסיעהמצטרף לדעתו של סמי...
אין טעם לקחת הרבה מזומן כשיוצאים לחוף או לבילוי...לקחת קצת מזומן שיספיק לך לאוטו יום..

-
כמה שאלות לקראת הנסיעההתכוונתי ל:"אותו יום"...

-
כמה שאלות לקראת הנסיעהדן להבא,יש לך 10 או רבע שעה זמן לבצע עריכה לתגובה...סתם לידיעה

-
כמה שאלות לקראת הנסיעה...אין בעייה סמי...

-
כמה שאלות לקראת הנסיעהאני חושב שעריכה זה 5 דקות.
-
כמה שאלות לקראת הנסיעהבמלונות מסודרים שיש כספות בחדרים וניתן לקבוע קוד באופן אישי אין בעיה להשאיר את הכסף בכספת של החדר ולקחת סכום קטן רק לחוף הים
-
כמה שאלות לקראת הנסיעהכל חדרנית עם וותק של שבועיים יודעת לפתוח כספת של חדר(לא אומר שהם פותחות)אבל האופציה קיימת ולכן עדיף בקבלה,
מודה שגם אני לעתים משאיר בכספת בחדר
וגם משאיר 50 בהאט טיפ לחדרנית כל יום(זה גם תמריץ טוב)...