לינה בקראבי
-
שלום לכולם וחג שמח...
קיבלנו את ההמלצה לנסוע לקראבי...הטיסה מגיעה לעיירה ב 19:00 בערב...להבנתי אין דרך להגיע לרייליביץ בשעה הזו, נכון? ואם אנחנו צריכים להעביר את הלילה בעיירה עצמה אז יש המלצה למקום?
תודה,הדס
-
לינה בקראביKrabi Lada Residence - מלון נחמד ולא יקר במרכז העיירה, צמוד לשוק אוכל לילי וכמה דקות הליכה מהאיזור של המסעדות והדוכנים ליד הנהר.
בכלל, ממליץ להישאר קצת בקראבי ולא רק כתחנת מעבר...
-
לינה בקראבימה התקציב שבו אתם מחפשים מלון בקראבי ?
בנוסף כמו שקודמי המליץ אם כבר אתם שם תעשו כמה לילות במקום
-
לינה בקראביהיי...
לאיזה מלון אתם הולכים למחרת?...סתם מתוך סקרנות...

-
לינה בקראבישלום הדס,
למה את מסתכלת על קראבי כמקום מעבר? ממליץ בחום על כמה ימים בקראבי בחוף אאו נאנג. מלון טוב, 4 כוכבים (אין 5 כוכבים באאו נאנג) במחיר סביר שאני ממליץ עליו זה מלון PAKASAI. זה הקישור לאתר שלהם: http://www.pakasai.com/
בקראבי ממליץ לכם להגיע ל- EMERALD POOL ולמעיינות החמים.
קרוב מאוד למלון, בתחילת הדוכנים (כשיוצאים מהמלון, פונים שמאלה לאורך חוף אאו נאנג, יש דוכן נסיעות תבקשו לדבר עם בחורה בשם YOO שהיא אמינה מאוד, דוברת אנגלית טובה ועזרה לנו רבות כשהיינו בקראבי ביולי האחרון.
בהצלחה,
אלי
-
לינה בקראביהייתי באותו מצב כמו שלך.
הומלץ לי כאן בפורום על The Verandah שנמצא באונאנג, ממש 2 דקות הליכה ממקום יציאת הסירות בבוקר לריילי- ואכן היה מצוין.
המלון ממוקם על הרחוב הראשי באונאנג ככה שהמסעדות והבארים במרחק הליכה כדי להעביר את הערב הראשון כמו שצריך.
זה הלינק למלון בtrip advisor
-
לינה בקראביהיי
טוב אני קצת מבולבלת...ממה שקראתי יש את העיירה קראבי...ועל מנת להגיע לחופים האחרים כמו לריילי ביץ, צריך לקחת סירה....? אז אם אני מגיעה בערב לקראבי העיירה, אין לי דרך להגיע לחוף ריילי?
תודה הדס
-
לינה בקראביאכן לריילי תצטרכי לקחת סירה(5 דקות שיט),ולכן אם תגיעי בערב תצטרכי לישון לילה בקראבי. חוף אונאנג הוא האיזור המומלץ לישון בו בקראבי,גם בגלל שממנו יוצאות הסירות לריילי,וגם בגלל שיש ברחוב הראשי שלו מגוון מסעדות וברים. ההגעה אליו משדה התעופה של קראבי אורכת 30-45 דקות(לא זוכר בדיוק) במונית או בשאטל שיוצא מהשדה ויותר זול
-
לינה בקראביאז איזה המלצות טובות יש ללינה בריילי ביץ עד 100 דולר ללילה?
תודה
-
לינה בקראביאני לא ממליץ ללון בריילי ביץ' המבחר מצומצם ויקר עדיף לישון בחוף הראשי אאו נאנג שאיננו חוף יפה אבל יש בו מבחר גדול של בתי מלון ובמחירים סבירים לריילי ביץ', פרא נאנג ולאיים בסביבה אפשר להגיע בקלות בסירות ולחזור חזרה בערב לאאו נאנג למלון .
תוכלי להגיע לאאו נאנג ישירות מהטיסה ולחסוך את השהייה בקראבי העיר .
-
לינה בקראבינראה לי שיש כאן אכן בלבול קטן מצידך. יש לעשות אבחנה ברורה בין העיר קראבי - Krabi Town (שם אין שום טעם ללון) לעומת חוף Ao Nang, שהוא האזור המתואר שהמליצו קודמי, ומרוחק מהעיר כ-20 דקות נסיעה לפחות.
גם אני הייתי נשאר ללון בחוף זה ומשם יוצא לפעילויות יום בסביבה המקסימה, כולל ביקור בריילי ביץ'- אליו מגיעים תוך מספר דקות בסירה. ביקור בשעות היום מספיק בהחלט, במיוחד בתקציב שלך.
-
לינה בקראביחוף אאו נאנג לטעמי המומלץ ביותר בקראבי. קפיצה קטנה עם LONG TAIL BOAT ואת בריילי. בחוף אאו נאנג יש 3 נקודות שמהם יוצאים לריילי בשעות קבועות. אני המלצתי לך על מלון PAKASAI ומולו יש מעגן סירות.
קחי בחשבון כמה דברים: ראשית, הם ינסו לשכנע אותך לקנות כרטיס הלוך ושוב. אין צורך. כל עוד תגיעי בזמן (חזרה אחרונה לדעתי בשש בערב), תמיד יש אנשים שחוזרים. או להתארגן 8 אנשים יחד. בכל מקרה, לא לקנות הלוך ושוב. תמיד אפשר לחזור גם דרך קראבי ומשם יש רכבים לאאו נאנג.
שנית, בבקרים יש גאות ופעמים רבות הים סוער. השיט לוקח 12 דקות בממוצע ממאו נאנג ונרטבים מאוד! הירידה למים בריילי היא למים בגובה מטר כי הכל מוצף מהגיאות. אז לקחת שקיות הרמטיות לשמור על טלפונים, מצלמות, כסף וכדומה.