הגעה לנפאל מישראל
-
הי לכם שוב,
בדקתי את מחירי הטיסות מישראל לקטמנדו (טיסות לא ישירות כמובן,רובן עוברות דרך בומביי)-והמחירים פשוט מטורפים!!! 1400-1500$!
למישהו יש רעיון איך ניתן להוזיל את העניין?
יש לי בערך 23 יום סה"כ,במהלך נובמבר.
יש גם אופציה להגיע דרך הונג קונג. ידוע למישהו אם יש בעיה בהונג קונג כרגע?
-
הגעה לנפאל מישראלאני חושבת שעדיף לך לטוס לתאילנד, הודו או סין בטיסה זולה שתמצאי ומשם לקחת טיסה בחברת airasia שמפעילות לרוב טיסות במחירים ממש זולים (אומנם בלי ארוחות או שתיה אבל עדיף)... ממליצה לך לבדוק..
קישור לאתר: http://www.airasia.com/ot/en/home.page
בהצלחהה
-
הגעה לנפאל מישראלהדרך הזולה בעיניי היא לטוס להודו ומשם לנפאל. עדיף לטוס לדלהי ולא לבומביי כי הטיסות לנפאל זולות יותר מדלהי (זה קרוב יותר).
תשימי לב שלהודו את צריכה להוציא ויזה, אלאל אם כן החיבור בין הטיסות הוא מיידי.
מאד מוזיל להגיע מהודו לנפאל בדרך היבשה (רכבת+אוטובוס) אבל נראה לי שזמנך מצומצם.
-
הגעה לנפאל מישראלכנראה הציעו לך דיל של אלעל, שטסה לבומבי, ולא לדלהי.
טיסות לדלהי יותר זולות, אבל מחייב אותך להוספת טיסה (תל אביב-יעד X-דלהי-קטמנדו).
אני מצאתי אופציות עם הקאטרים/אוזבקים/ירדנים, כולם בזמן טיסה ומחיר דומה,
-
הגעה לנפאל מישראלמתאילנד ממש יקר בערך 1700 דולר זה מה שאני עושה כרגע מטעמי נוחות בדכ טסה לנפאל דרך ירדן דלהי ומשם לקטמנדו...הכל סביב המחיר שציינת..ממש מתייקר העסק

-
הגעה לנפאל מישראללפי דעתי קטאר איירוויז טסים ישירות לקטמנדו. מה שהופך את ההגעה מאוד נוחה.
אופציה אחת. להזמין דרך פלייאיסט ישירות מהארץ בשילוב עם ארקיע. לפי האתר שלהם 1100 דולר
אופציה שניה יותר חסכונית:
נסיעה במונית לעמאן בירדן (אם את לא לבד....מבחינה בטחונית וכלכלית) ומשם עם קטאר. לבטח יחסוך לך עוד איזה 200 דולר (ההפרש בין טיסה מהארץ לעמאן לנסיעה לשם וחיסכון של העמלת סוכן בפלייאיסט)
נ.ב קטאר חברה תענוג
-
הגעה לנפאל מישראלקטאר "ישירות" מאיפה?
ארקיע טסה לעאמן, לא לדוחא, וטיסה ישירה של הקטארים, תהיה מדוחא לא מעאמן.
ז"א, עדיין 2 עצירות בדרך. ולכן, אין לה יתרון משמעותי על פני חברות אחרות.
-
הגעה לנפאל מישראלתודה,אריק!
-
הגעה לנפאל מישראלתודה על התגובה.
כרגע חל עלי איסור לטוס עם קטאר...
-
הגעה לנפאל מישראלהי
נכנסתי לאתר שלהם. לא נראה לי שהם בכלל טסים לקטמנדו..
-
הגעה לנפאל מישראלאז את מאלה שמוגבלם במסלולי טיסה וחברות תעופה, זה קצת משנה חשיבה, כי כמה מהאופציות הזולות יותר נפסלות (עם הירדנים ב2500 שקל לדוגמא)
ניסיתי לבדוק שוב טיסות מתל אביב לקטמנדו,
להפתעתי, כי בדקתי את זה לא פעם אחת, מסתבר שכנראה במהלך העונה, ג'ט אירוויז עושים טיסה ישירה מבומבי לקטמנדו (בפעמים קודמות שבדקתי, גם איתם היה צריך לטוס מבומבי לדלהי ואז לקטמנדו)
במצב כזה לדעתי עדיפה הטיסה הישירה מישראל לבומבי (עם אלעל?) ואז ג'ט אירוויז לקטמנדו.
בכל מקרה האופציה שהעלית על הונג קונג מיותרת לגמרי- המסלול ארוך מדי, וכנראה גם יקר משמעותית.
-
הגעה לנפאל מישראלהטיסה עם ג'א איירווייז מבומביי לקטמנדו זולה? טיסת אלעל לבומביי תעלה לי בערך 900-1000$.
עם רויאל ג'ורדניאן מותר לי,רק בתנאי שזה קונקשן בלבד.
לא ראיתי ב-2500...וחיפשתי בKAYAK
-
הגעה לנפאל מישראל -
הגעה לנפאל מישראלתדברי עם איסתא יש להם דילים טובים דרך טורקיה, אני עכשיו הזמנתי ב 860$, אם את לא מוצאת שם תיכנסי לאתר tripadviser יש להם גם מחירים מאוד זולים.
-
הגעה לנפאל מישראלתודה!