ארגנטינה וצילה עם ילדים
-
שלום לכולם,
אנו משפחה עם 4 ילדים גילאים 17 עד ארבע, חושבים על טיול של 6 שבועות בדצמבר-ינואר שנה הבאה, אחת האופציות שעולות זה ארגנטינה וצילה, (מול ניו זילנד)
אנו משפחה שמאוד אוהבת טבע וטיולים רגליים.
שאלתי היא האם טיול כזה מתאים למשפחה עם ילדים, האם מישהוא מכיר אפשרות לטייל בטיול כזה עם קרוואן .
במידה ואי אפשר עם קרוואן אפשר לאורך כל הטיול להשכיר רכב או שטיול מסוג זה זה רק טיול תרמילאים? כלומר כל יום לנים במקום אחר ?
תודה רבה
אורית -
ארגנטינה וצילה עם ילדיםמציעה לשאול גם בפורום דרום אמריקה כאן באתר.
-
ארגנטינה וצילה עם ילדיםהיי אורית,
טיילנו בשני היעדים - ארגנטינה וצ׳ילה ללא ילדים, ניו זילנד עם 2 ילדות (3,5).
ניו זילנד עדיפה ומומלצת מאוד בהרכב שלכם.
בארגנטינה וצ׳ילה מרחקי הנסיעה עצומים ותצטרכו מספר טיסות פנימיות.
מצרף לך את הטיול שלנו בניו זילנד - ינואר-פברואר 2013 להתרשמות וקבלת רעיונות.
טיילנו כחודש טיול מתגלגל עם רכב שכור - שליש מהזמן באי הצפוני והשאר באי הדרומי. כל מקומות הלינה הוזמנו מראש.
בין האיים עברנו במעבורת עם הרכב ששכרנו.
רובי -
ארגנטינה וצילה עם ילדיםגם אני הייתי בשני האזורים ואני בלבטים מה לענות לך. הייתי שם בלי ילדים.
בניו זילנד פגשתי משפחה אחת עם ילדים אבל אני יודעת שיש משפחות שנוסעות, אם כי אני תוהה איך- איך ילד קטן עומד בטיסה של 24 שעות גם אפ מפרקים אותה לשתי טיסות? אני סבלתי נורא בטיסה.
בניו זילנד בשביל לראות הרבה מהנופים- צריך לטפס. לי הטיפוסים לא היו קלים, אז בטח לא לילד בן 4. נכון שהנסיעות קצרות משמעותית מארגנטינה וצ'ילה (שם נסיעות רגילות הן בנות 20 שעות אבל אפשר להחליף בטיסת פנים), בניו זילנד- סביב 4 שעות- שזה גם זמן מכובד ולא פשוט לילד קטן- כמו נסיעה לאילת.
בקיצור- לשניהם לא הייתי לוקחת ילדים קטנים.
-
נסי בקישור הזה:
http://family.lametayel.co.il/%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C+%D7%9 E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%AA%D7%99+%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%92%D7% A0%D7%98%D7%99%D7%A0%D7%94+%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%94+%D 7%A2%D7%9D+%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D
-
ארגנטינה וצילה עם ילדים -
ארגנטינה וצילה עם ילדיםאוףףףף אתר מעצבן, שום דבר לא עובד כמו שצריך
.בכל אופן, חפשי בפורום או בבלוגים סיכום של משתמש בשם tulip123, מאוד רלוונטי למה שאתם מחפשים.
-
אין מקום שאינו מתאים לטיול עם ילדים שאוהבים ויודעים לטייל.הכל תלויי בהורים ובתכנון מתאים מה עוד שהמדינות המוזכרות אינן עולם שלישי שגם שם ברוב המקומות הכל מאוד מסודר. אפשר ניו זילנד בינואר וארגנצי׳לה מיד אח״כ.

מחכים לסיפור טיול
מוטי.
-
ארגנטינה וצילה עם ילדים -
ארגנטינה וצילה עם ילדיםתודה יונית, אכן זה הקישור שניסיתי נואשות להעלות. את יותר מוכשרת ממני.
אבל למה מחקת את טענתו של מוטי שהאתר מעצבן? לא נראית לי טענה כל כך מהפכנית שמצדיקה צנזורה, וגם נכונה עובדתית
... -
ארגנטינה וצילה עם ילדיםבטעות
כי מחקתי הודעות כפולות שלו
אז גם אלו נמחקו בשגגה. -
ארגנטינה וצילה עם ילדים
-
ארגנטינה וצילה עם ילדיםשלום אורית,
עניתי לך גם בפורום דרום אמריקה, אני עונה גם כאן ליתר ביטחון

לפני 3 שנים ערכנו טיול משפחתי בארגנטינה וצ'ילה עם ילדים, אני מצרף את הקישור לתיאור הטיול שכתבתי (כבר צורף כאן בשרשור):
טיילנו גם בניו-זילנד לפני יותר מ- 10 שנים עם הבת הגדולה כשהייתה תינוקת בת שנה וחצי. אם השיקול המרכזי שלכם הוא טיול עם קראוון, אין ספק שניו-זילנד מתאימה הרבה יותר.
בכל מקרה אם יש לכם שאלות נוספות, אתם מוזמנים.
עמיר.
-
ארגנטינה וצילה עם ילדיםשלום לכולכם
תודה רבה על העזרה וההתייחסות.
עדיין בודקת "וחופרת" כל מידע.....
שנמשיך להנות ולטייל
אורית