קונקשיין של 1:40 בלונדון
-
בין ת"א לוונקובר אפשרי?
2 הטיסות של בריטיש. -
קונקשיין של 1:40 בלונדוןhttp://www.britishairways.com/en-fr/information/airport-information/london-heathrow-t5
International connections - longhaul and shorthaul
If you are connecting onto another British Airways flight please ensure you are familiar with which terminal your onward flight departs from. Please use our 'Which London airport terminal' tool to obtain this information.
Recommended minimum transfer times:
- for flight connections within Terminal 5: 60mins
- if travelling between London Heathrow terminals: 90mins
-
קונקשיין של 1:40 בלונדוןבעיני, מאוד מאוד צפוף. מספיק עיכוב קטן ביציאה מהארץ או עומס בבדיקות הבטחון שעוברים שם ו...מתחילים העצבים...
עוגמת הנפש של פספוס קונקשיין כשביעד יש לכם כבר הזמנות של מלון ורכב היא עצומה-גם אם שתי הטיסות של אותה חברה והיא תפעל לפי כל הכללים ותקבלו מלון/תלושים ושאר ירקות....
-
קונקשיין של 1:40 בלונדוןvovka ,
מנסיון של שנים עם BA וטרמינל 5 ,1 - ומעבר באוטובוס כאשר עשו שיפוצים בשדה, לא הייתה אף פעם בעיה -
הזמנים ש BA מפרסמים הם די והותר .
ואם היה ויש עכוב- פשוט מבקשים לעבור קדימה בבידוק הביטחוני שהוא צואר הבקבוק לעיתים.
-
קונקשיין של 1:40 בלונדוןבהתחשב בעובדה שלבריטיש יש עוד טיסה באותו יום 4 שעות מאוחר יותר לוונקובר ניראה לי שהלקיחת צאנס לא כל כך גדולה , רוב הטיסות האחרות ארוכות ביותר מ 4 שעות TOTAL ( המראה עד נחיתה ).
-
קונקשיין של 1:40 בלונדוןayeletback,
כל השנים שאני טסה BA - פעם אחת בלבד הייתי שטופת זיעה מריצה מטורפת בטרמינל 5!
כאשר הגעתי לבסוף לטיסת ההמשך- ישבתי וחיכיתי עוד 30 למטוס שיגיע.
החישוב שלך נכון- כך גם אני עושה.
טסה ביום ד ל SFO!
-
קונקשיין של 1:40 בלונדוןאם שתי הטיסות באותו הטרמינל.
-
קונקשיין של 1:40 בלונדוןאני אשאל שאלה אחרת (שאני לא יודע מה התשובה)
אולי עדיף דווקא קונקשין של כמה שעות. הרי יצאתם מבהבית ב-4 בבוקר, הטיסה ללונדון היא למעלה מ-5 שעות, המעבר בטרמינל הוא ב'ריצה', והטיסה לונקובר היא עוד 9 שעות. אולי דווקא עדיף לעצור לכמה שעות בטרמינל, לאכול ארוחה מסודרת, לנוח טיפה ואז להמשיך?
לא יודע מה נכון ומה לא.
-
קונקשיין של 1:40 בלונדוןטיסת המשך עם אותה חברה- בדרך כלל איננה בעיה גם אם זה מטרמינל אחר.
בהיתרו זה עובד מצוין.
למרות שטרמינל 5 גדול ויש לשים לב מהיכן טיסת ההמשך יש כאלה שרוש יותר זמן להגיע עם הרכבת של הטרמינל.
אבל…. אנשים טובים …. יש משהו בדבריך.

נקודת המוצא שלי היא מאירופה, לכן כמובן יותר נוח, למרות שגם אני קמה בדרך כלל ב 4 בבוקר- הפרש שעה לא ככ משפיע.
ד א אני מאד אוהבת את טרמינל 5 - יש כאלו שממש שונאים אותו כפי שאני שונאת את CDG!
-
קונקשיין של 1:40 בלונדוןאנשים טובים אני מעדיפה להגיע כמה שיותר מוקדם וזהו.
יצאתי מהבית ב 4:00 בבוקר מעדיפה להגיע לוונקובר ב 14:00 מאשר ב 18:00...צריך לאסוף מזוודות לשכור אותו לנהוג ( גם אם אקח מלון מאוד קרוב לש"ת ) לנווט בגט לג מטורף.
( לנוח ננוח במטוס...)
-
קונקשיין של 1:40 בלונדוןאיילת,
לא צריכה להיות שום בעיה.
את מחליפה טיסות בטרמינל 5, שהוא אומנם גדול אבל גם מסודר ונוח. זמן הקונקשיין המינימלי (MCT) בין טיסות בינ"ל בטרמינל 5 הוא 60 דקות, כפי שצויין לפניי, ומניסיוני זו הערכה מחמירה שנועדה לצפות מראש את התורים הארוכים שלפעמים נוצרים כי בכל זאת מדובר כאן בבריטניה שבה תורים זה ספורט לאומי. בפועל, ברוב המקרים, אפילו 40 דקות יספיקו, קל וחומר אם טיסת ההמשך יוצאת מאחד השרוולים של A (וזה דווקא לא יהיה המקרה שלך).
אם הטיסה הראשונה מאחרת ונשארת קצת פחות משעה לקונקשיין - אל תאמרי נואש ופשוט פני לצוות הקרקע של הית'רו או לצוות של בריטיש לאחר הנחיתה ובקשי לעבור במסלול המהיר (באולם הראשון אליו תגיעי, בקצה הימני). אני החלפתי טיסות בהית'רו עם חצי מהזמן שיש לך וגם פחות. ובכל מקרה, בכל הזדמנות בהית'רו תמיד תעדיפי שימוש במעליות על פני דרגנועים - זה כלל ברזל.
הנה מאמר שכתבתי על טרמינל 5 בהית'רו שבו תוכלי למצוא עוד הרבה מידע רלוונטי.
-
קונקשיין של 1:40 בלונדוןתודה על האינפורמציה.
-
קונקשיין של 1:40 בלונדוןראשית, אני יכול להעיד מנסיוני האחרון שאנשי הביטחון ביוזמתם בדקו את הכרטיס שלי לראות את טיסת ההמשך והרגיעו אותי שאספיק. למרות שלא שאלתי, בררתי ו/או הייתי בלחץ
.שנית, טסתי לא מעו דרך היתרו ותמיד הקונקשנים תקתקו בזמן.
נסיעה טובה.
-
קונקשיין של 1:40 בלונדוןיש לי שתי הערות לשאלה שלך, אך לפניהן אומר שאינני מכיר את טרמינל 5 בהית'רו, לא הייתי בו ואין לי מושג ספציפית עליו.
1. מנסיון של לא מעט טיסות אני יכול להעיד שזמני הטיסות של כל חברות התעופה כוללות מרווח מסוים לעיכובים (משהו כמו רבע שעה לפחות). אם הטיסה יוצאת ממש בזמן המתוכנן (כלומר מתחילים להסיע בשעה היעודה) ואין עיכובים בהמראה אז מגיעים לפני הזמן. אם יש עיכוב קל בהמראה (המתנה בתור להמראות) אז מגיעים בזמן.
2. ברגע שעשית צ'ק אין לטיסה - עשית אותו לשני הקטעים ולכן אתה רשום לטיסה השנייה גם כן. אני לא אומר שיחכו לך שעות, אבל אם יש עיכוב קל בטיסה הראשונה אני מאמין שיחכו לך כמה דקות שתספיק את הטיסה השנייה.
-
קונקשיין של 1:40 בלונדוןאיילת, יש לי שאלה. גם אני מחפש טיסה לונקובר, אבל מצאתי רק טיסה אחת ישירה מ-LHR בשעה 17:15. מה מספר הטיסה שאת מצאת?
-
קונקשיין של 1:40 בלונדוןIbd,
אתה מסתכל על BA85 שיוצאת אחת ליום - בכל יום. חמישה ימים בשבוע יוצאת לפניה BA87 בשעה 12:40 בצהריים (ראשון, שני, שלישי, חמישי ושבת).
הטיסות חוזרות כ-BA84 ו-BA86.
-
קונקשיין של 1:40 בלונדוןאכן BA0087 ( אני בדקתי ביום שלישי ה 4.8 )
-
קונקשיין של 1:40 בלונדון - אל תעיז !!!אני ומשפחתי עברנו היום חווייה דומה למה שאתה עתיד לחוות - בריטיש איירווייז , קונקשיין של שעה וחצי ו...כמעט ונשארנו בלונדון !!!
רק שעתיים ומעלה .
זה המקום לציין את אנשי בריטיש המדהימים והנחמדים , החל מצוות המטוס שעידכן עוד בדרך מניו יורק את המשרד בלונדון היתרו לגבי האיחור הצפוי , וכלה באנשי הביטחון שעשו את עבודתם במהירות וביעילות ו...אף העבירו אותנו במהירות האור אישית אל הגייט למטוס לת"א .
כן ,כן , הרבה זיעה קרה חשתי בשעות אלה .
ולכן , רק שעתיים ומעלה , והכי חשוב , צא עם חברת תעופה אחת בלבד , המשך איתה ליעד הסופי , וכנ"ל בחזרה . אל תחליף באמצע חברות , אחרת לא יהיו לך אמא ואבא .
-
קונקשיין של 1:40 בלונדוןהיי, חזרתי לא מזמן מקונקשיין בהיתרו והיה 60 דקות היה מספיק זמן בתנאי שלא הולכים לקניות... אם צריכים לעבור דרך הביטחון אתם יכולים לעבור דרך התור המהיר הם נותנים לך לעבור בתור אם טיסה שלך פחות משעה~ . 60 הספקו לי אבל הייתי לבד למשפחות נראה שצריך יותר זמן