ערב טוב-תכנון טיול..
-
טוב אנחנו שני חברים טובים שטסים בעה בנוב לתאילנד.
בניתי תכנון די סכמתי קראתי קצת באינרנט וחשבתי לשתף אותכם ולשמוע ביקורות..
אנחנו טיסם לחודשים לתאילנד ולאוס.
נחיתה ב4 לנוב ומשם טיסה לקוסמוי ללילה אחד ומעבר לקופנגן לפול מון אחרי 4 ימים חזרה לסמוי לעוד 4 ימים משם מעבר למערביים(דרך אגב איך ממולץ לעבור)
לקופפי + פוקט כל אי בערך 4 ימים...
הרעיון שב23 לנוב אני רוצה לקחת טיסה לצאנג מאי לטיול מאורגן + שבוע טיולים עצמאים..
משם לצאת ללאוס במינואן להתחיל מלואנג פראבנג 3 ימים ונאג וניאנג 5 ימים וויאטנן עוד 4 ימים..
בערך ב15 לדצמבר אני רוצה לקחת טיסה לבנגקוק לעוד 17 ימים שבהם ארצה להיות בקנצנבורי איותה ובנגקוק...
איפה הייתם ממליצים לקצר/להוסיף?
והאם התכנון הוא הגיוני..
תודה מראש
-
ערב טוב-תכנון טיול..לא נראה לי הגיוני שלאוס באמצע. תעביר אותה להתחלה. תסיים שם ואז תעבור לתאילנד.
-
ערב טוב-תכנון טיול..לגבי לאוס - תוריד מויינטיין 3 ימים ותכניס אותם ללואנג נמתה - לפני לואנג פרבנג..
את האיים בתאילנד הייתי מעביר לסוף הטיול - לסיים בכיף.
-
ערב טוב-תכנון טיול..אני לא רוצה לסיים באיים מכיוון שאני רוצה מאוד להגיע לפול מון ואם לא אגיע בהתחלה אהיה "חייב" להגיע לאיים לחודש שלם..
בקשר ללאוס אין לי ככ מידע עליה רק מעט על הונאג ויאנג... אשמח אם מישו יוכל להעיר לי קצת מידע עליה...
והשאלה העיקרית שלי בפוסט זה היא האם זה יותר מידי שלושה שבועות לבנגקוק איותה וקנצנבורי...
-
ערב טוב-תכנון טיול..יש כאלה שכל החופשה שלהם בתאילנד זה 3 שבועות. אכן לדעתי 3 שבועות לבנגקוק וקנצנבורי או אף איותיאה זה הרבה לאיזורים אלו בלבד. גם אם אייעץ לך להוסיף את פאטאיה עדיין יש לך ים של זמן. מיעץ לך לחשוב על אופציה לשלב מקומות כמו סוקותאי ושמורות טבע אחרות או אולי את קמבודיה בטיול או מקצת מויאטנם. לתרמילאי שבוע בבנגקוק וקנצנבורי יכול להספיק.
-
ערב טוב-תכנון טיול..לפי דעתי כדאי לך לקצר מבנגקוק ולהוסיף לאיים.
-
ערב טוב-תכנון טיול..הרבה מאוד ימים לבנגקוק ולאיזור תוסיפו מעט ימים ללאוס או לאיים בהחלט יהיה עדיף
-
ערב טוב-תכנון טיול..אוקי... זה די מה שחשבתי
אשמח לשמוע עצות לשיפור עם עוד מקומות ואטרקציות מעניינות
-
ערב טוב-תכנון טיול..ולמה לא לתחיל בפוקט?הטיסה זולה יותר לבלות 4 ימים לקחת טיולים יומיים ואז לעבור ישירות לקופנגן לפול מון ,קוסמוי וההמשך ,רק פתח לחשיבה נוספת
-
ערב טוב-תכנון טיול..מה זאת אומרת שתהיה חייב להגיע לאיים לחודש שלם? מדובר בטיול של בערך חודשיים:
תתחיל בלאוס (תקרא בפורום אסיה על מסלולים אפשריים שם. אפשר בקלות לבלות שלושה וארבעה שבועות בלאוס). בהנחה שאתה מתעניין רק בלואנג פרבנג וואן ווינג (ויינטיין פחות מלהיבה אלא אם אתה אוהב במיוחד ערים-לא-גדולות), עם המעברים והנסיעות זה בערך שבועיים. מויינטיין חזרה לבנקוק - עם איותיאה וקנצ'נבורי, בין שבוע לעשרה ימים. מאד מאד באיזי ורגוע. הגענו לחודש+. בהתאם לזה תבנה את התוכנית שלך ככה שתגיע לקונפגן סביב המועד של הפולמון (אם כי אני חייבת להודות שלטעמי מדובר במסיבה לא מספיק מרגשת כדי לבנות סביבה טיול שלם).
-
ערב טוב-תכנון טיול..תודה לכולם על העצות...
אני לא בונה טיול שלם סביב מסיבה אבל אם את כרטיס הטיסה קניתי בהנחה שאני מגיע ישירות לפול מון השאלה המרכזית היא איפה יש יותר זמן לטייל? הבנתי שבנגקוק ואיותה מספיק שבוע.. אז בצפון צאנג מאי/ראי פאי או להיות בלאוס עוד טיפה..
תודה