שינוי שעת טיסה ב Air Asia
-
ביצעתי הזמנה ושילמתי עבור טיסה מצ׳אנג מאי לפוקט בפברואר 2015.
הטיסה שתכננתי הייתה אמורה להמריא בשעה 11:00 am.
הבוקר קיבלתי מייל שהטיסה שונתה לשעה 6:20 am, שממש לא מתאים לי לצאת מהמלון ב 4 לפנות בוקר.
אומנם ניתנות אופציות לשינויים ללא תוספת תשלום, והחזר כספי מלא.
האם זו ״תופעה מוכרת״?. מה מבטיח לי שהשעה החדשה שביקשתי לא תשונה שוב?
-
שינוי שעת טיסה ב Air Asiaבהחלט תופעה מוכרת, גם לי הם שלחו למייל שינוי שעת
טיסה בפברואר מאודון טאני לבנקוק עם אופציה להחזר כספי, במקרה
שלי בחרתי בשינוי שעה.
תבדוק אם אין עוד אפשרות של זמנים לי רק אחרי שהתחלתי
לאשר את השינוי צצו גם שעות טיסה נוספות.
-
שינוי שעת טיסה ב Air Asiaהמקרים הללו נפוצים וידועים מאוד בעיקר בחברות הLOW COST כמו אייר אסיה
אבל לזכותם אפשר להגיד שהם עומדים בפיצוי של החזר כספי או שינוי השעה
-
שינוי/עדכון שעת טיסה ב Air Asiaאכן מצאתי טיסה טובה יותר בשעה 13:00, באותו היום, וקיבלתי אישור מיידי.
מקווה שלא יפתיעו אותי בעוד שבוע-שבועיים, או חודש עם מועד חדש.....
-
שינוי/עדכון שעת טיסה ב Air Asiaגם לי זה קרה שיניתי לטיסה של 13:00 .תמשיך לעקוב ייתכנו עוד שינויים וגם יום לפני הטיסה תברר אם זה יוצא בזמן אל תשכח שזאת חברה LOW COST .
-
שינוי שעת טיסה ב Air Asiaנכון, זה קורה לפעמים, רובן הגדול של הטיסות יוצאות בזמן המתוכנן. כשמזמינים הרבה זמן מראש יתכנו שינויים. וכפי שנאמר, דוקא בקטע הזה הם מוכיחים את אמינותם.
-
שינוי שעת טיסה ב Air Asiaאני טס בעוד שבועיים. קנייתי באייר אסיה לפני שבועיים טיסה מצ'אנג מאי לפוקט (חודש לפני הטיסה). לפני יומיים הם שלחו הודעה למייל שהטיסה בוטלה. הם העבירו אותי לטיסה בשעה 6 בבוקר במקום טיסה בצהריים. כדי לקחת טיסה אחרת שלהם בצהריים הם ביקשו תוספת 60 ש"ח לכרטיס. פניתי טלפונית כדי לבטל ושלחו אותי למלא טופס באינטרנט. רק בעוד 5 ימים ישלחו לי תשובה אם הם מסכימים לביטול ואם כן רק בעוד 30 ימי עסקים יחזירו את הכסף כמובן ללא עלות שינויים שהם גבו, ריבית, עמלות המרה. בקיצור לקחו כסף ואין טיסה ואין כסף ואין התנצלות ואני צריך לרדוף אחריהם במקום שמיד יחזירו את הכסף עם פיצוי על ביטול הטיסה.
קניתי באינטרנט טיסה אחרת לאותו יום ובאותו מסלול בבנגקוק איירוייס ושם שינויים וביטולים עשיתי בטלפון מיידית. המחיר באייר אסיה היה זול יותר בזמנו אבל היום המחיר בבנגקוק איירוייס יותר זול. לכן מהניסיון שלי אם מזמינים באייר אסיה להיות מוכנים להפתעות ותשאירו זמן לאלתור פתרונות. נסיעה טובה.
-
שינוי שעת טיסה ב Air Asiaמוזר מאוד ההתנהלות שלהם לגביך יכול להיות שבגלל שלא הגבת מיידית למייל ששלחו ?
לי החליפו טיסה מיידית משש בבוקר לאחת אחה"צ ללא שום תוספת לאחר שיחה שניהלתי איתם .
-
שינוי שעת טיסה ב Air Asiaאכן, מוזר מאד.
קיבלתי מייל ,וגם s.m.s , . המייל ציין לוחות זמנים שניתן לשנות ויש לי שלוש אופציות:
In the event of such a flight rescheduled, you may also choose from the following options :
a) Move flight : Change to a new travel date on the same route within 14 days from original flight date, without additional cost, and subject to seat availability.
b) Credit shell : Retain the value of your fare in a credit account for your future travel with AirAsia. The credit shell is valid for 90 days after it has been issued.
c) Refund : Obtain a full refund within 30 working days.
פעלתי מיידית, תוך מספר שעות, ביקשתי טיסה ל 13:00, וקיבלתי אישור תוך פחות מ 8 שעות. -
שינוי שעת טיסה ב Air Asiaאני כנראה הייתי הראשון שהבחין בשינוי הזה בלוח הטיסות שלהם ופנה אליהם בקשר לעניין .ציינתי בפניהם שלא ייתכן לעשות כזה שינוי דרסטי בלי ליידע את הלקוחות , השירות לקוחות שלהם מאוד אדיב ואמרו לי שיוציאו הודעה לכולם מיידית ואישרו לי את השינוי במקום .קיבלתי כרטיס אלקטרוני חדש תוך פחות מ 5 דקות למייל . מאוד משונה בעיניי ההתייחסות למייק 20 כנראה שבגלל שהטיסה שלו קרובה ואזלו להם כמעט המקומות ???
-
שינוי שעת טיסה ב Air Asiaאם כך, מגיעות לך מחמאות ותודות.