דחוף-פריז מחר
-
צריכה עזרה דחופה מהמומחים הגדולים(:
ממחר לשבוע:אירועים בפריז.
מי יכול לעזור ולמצוא מה קורה בעיר המהממת השבוע?????
תודה רבה רבה
סיגל
-
דחוף-פריז מחר -
דחוף-פריז מחררבקה
תודה רבה !!!!!!!!!
-
דחוף-פריז מחר -
דחוף-פריז מחרסיגל - איזה כיף לך,
אפשר לשאול עם איזה מוביל טסים?
-
דחוף-פריז מחראהלן לכולם!!!
אז מסתבר שספונטניות זה אחד הדברים השווים
.הגעתי לפריז ביום רביעי בצהרים,בעלי כבר היה שם בענייני עבודה.היינו כבר מספר פעמים בעיר המקסימה הזו והרגשתי בטוחה מאוד.הגעתי למלון,השארתי הציוד ויצאתי ישירות אל חנות דה קטלון שליד המדלן.
זו רשת של ציוד ספורט על כל ענפיו:ריצה,אופניים,שחייה,מחנאות,וסים,בלט,צלילה,גולף ועוד ועוד...כולל ה-כל! שעונים,חטיפי אנרגיה וחלבונים,כובעים,כפפות,תיקים-המון המון ציוד וקולקצייה עשירה.
בפריז יש 3 סניפים.
הלכתי בכיף מהמלון https://www.booking.com/hotel/fr/elysa-c-e-secret.he.html?ai d=376388;label=postbooking_confemail;sid=c2967c87922e2f82933 63beb48331278;dcid=1;ucfs=1;srfid=801bf09fa062297db06c5ac0ec 49990019fee25fX1;highlight_room=
אל המדלן דרך ארמון האליזה ,או לפחות דרך המדרכה שלידו
.הייתי בחנות כמעט שלוש שעות
אני מתאמנת מעט בריצה.לפי הכמות שקניתי אני חייבת להעלות כמות אימונים דחוף
...בעייה רצינית בפריז הוא נושא השירותים...בחנויות פשוט אין. זוועה
.אז יצאתי מהחנות ומספר צעדים במקביל למדלן נכנסתי לחנות פושון-חוויה מומלצת לכשלעצמה! המקום ברמה גבוהה מאוד,והם לא מרשים לצלם את כל העוגות המהממות שלהם
... מול הכניסה יש מדרגות ובקומה השנייה יש...שרותים
שגם הם חוויה נעימה מאוד.המצחיקים האלה לא נותנים לצלם עוגות אבל לא שואלים שאלות כשעולים לקומה השנייה.....
משם חזרתי למלון.הדרך לא ארוכה אבל באמת שקניתי כ'כ הרבה ,שהיה לי נורא כבד...
התחיל גשם ואת המטרייה השארתי במזוודה
. מזל שקניתי כמעט כל מה שאפשר היה ופשוט הוצאתי איזשהו שרוול ארוך עם כובע
.כ'כ הייצי שקועה בשקיות ובגשם,שכשהגעתי לארמון האליזה המשכתי ללכת כאילו אין שומרים והמדרכה בצד הזה חסומה
.קריאה קצרה של השומר גרמה לי להבין שתיכף גם היו יורים בי כי אני מנסה לחדור ....
בשעה טובה הגעתי למלון ומהר מאוד גם בעלי הגיע
.איזה כיףףףףףףףף.לפנינו כחמישה ימים של ביחד ללא עבודה עד שאני חוזרת ובעלי נשאר להמשך עבודה.
-
דחוף-פריז מחרמנסה שוב קישור למלון
https://www.booking.com/hotel/fr/elysa-c-e-secret.he.html?ai d=376388;label=postbooking_confemail;sid=c2967c87922e2f82933 63beb48331278;dcid=1;ucfs=1;srfid=801bf09fa062297db06c5ac0ec 49990019fee25fX1;highlight_room=
ואם לא הולך אז המלון הוא
Best Western Premier Elysée Secret
המיקום פיצוץ!
המלון עצמו קטן,הלובי הוא חדר קטן אבל עם מכונת אספרסו ומיני בר חופשי.
וויפי חינם בכל המלון.
המקום חדש ונעים מאוד.
כמו בפריז-החדר לא עצום אבל גם לא היה פצפון,מקלחת שווה ביותר.
בקיצור-ממליצה

-
דחוף-פריז מחרהיי סיגל
ברוכה השווה מפריז
תודה על ההמלצות הטובות !!! שומרת את שם המלון המוצלח
לאחרונה דגמנו גם סניף של דקטלון ואהבנו
יצאנו עמוסי כל טוב ממחלקות הספורט בשביל הילדים..
-
דחוף-פריז מחרכבר ביום ההגעה זיהיתי הכנות בשאנז אליזה-תולים מנורות על העצים,דגלים סגולים על העמודים-מה מצפה?...
כשאנחנו בחו'ל אנחנו נעזרים באפליקציית טריפאדוויזר למציאת מסעדות.
מסתבר שליד המלון יש כמה וכמה מומלצות,ואת הערב הראשון בילינו בזו שהכי קרובה.
נראית מסעדה אסיאתית של סושי ומסתבר שההפתעה עוד יותר חיובית-מה שבתמונה נראה כמו קרפצ'יו זה בעצם צלחת של פרוסות בשר.באמצע השולחן נפתח פתח ובו יש גריל,ואנחנו מבשלים הבשר על הגריל.מקסים ומאוווד טעים.
אין לי כרטיס שלה אבל מי שממש רוצה למצוא אותה נמצאת ממש ליד המלון.
-
דחוף-פריז מחרהי סיגל- איזה כיף לכם- פריז!!! הקישור למלון עובד יופי. תודה על ההמלצה. תהנו בעיר היפה בעולם