טיול קנדה והוואי
-
שלום אנחנו זוג בשנות ה50 מעוניינים לנסוע במאי/יוני לקנדה הרי הרוקי וחשבתי האם ניתן לשלב את הוואי .הנחיתה היא בקנדה .ארצות הברית היינו כמה פעמים ומעוניינים להתרכז בקנדה.לפי התכנון הטיול הוא בערך 8 ימים .לגבי הוואי חשבנו עוד שבוע טיול .מאיפה יש טיסות .אשמח לקבל כל הערה והמלצה.
תודה ושבת שלום
-
טיול קנדה והוואיבעזרת ההמצאה המופלאה של חניות ביניים אפשר בעצם לטוס מכל מקום לכל מקום. מונקובר להונולולו יש טיסות ישירות של איר קנדה וwest jet במחיר של כ750 דולר, יש טיסות עם חניית ביניים בסיאטל בכ650 דולר, יש גם טיסות מקלגרי עם חניית ביניים, בקיצור - רק צריך להחליט. בקשר לשילוב - האם הייתם כבר במערב קנדה? אם לא - אפשר להיות שם הרבה יותר מ-8 ימים....
-
טיול קנדה והוואיתודה לך על התשובה המהירה.מה הכוונה מערב קנדה ?קנדה חדשה לנו וזאת תהיה הפעם הראשונה שאנחנו טסים אליה .
-
טיול קנדה והוואילאור הזמן המוגבל לטיול בהרי הרוקיז הקנדיים, אני מציע לנחות ב- Calgary. בתקופה כה קצרה, אין אפשרות להמשיך מערבה לונקובר. כלומר, זה יעלה בזמן שעדיף להקצותו להרי הרוקיז הקנדיים.
אינני יודע אם יש טיסות ישירות מ- Calgary להוואי, אבל אני די בטוח שניתן להגיע להוואי עם נחיתת ביניים חוף המערבי של ארה"ב או בונקובר. מציע לבדוק אפשרויות באתר Kayak.
-
טיול קנדה והוואיאני מבינה שיש לכם כשבועיים לטיול, אני באמת חושבת שכדאי לכם להשקיע את כולם במערב קנדה- כשמונה ימים בשמורות ג'ספר, יוהו ובאנף והשאר בונקובר העיר וונקובר האי. מדובר במסלול קוי מקלגרי לונקובר, או מונקובר לקלגרי. אם יש לכם יותר זמן ניתן גם לשלב את פארק גליישר האמריקאי המקסים או קצת ממדינת וושינגטון. יש סיכומי טיול רבים למדי בפורום וגם בלוגים. במידה ותתקשו למצוא, אצרף לכם קישורים.
-
טיול קנדה והוואיתודה .נראה לנו שבאמת נתמקד במערב קנדה .אסתכל בפורום.הוואי פעם אחרת.
שבת שלום
-
טיול קנדה והוואיאם הוחלט על מערב קנדה ובעיקר הרוקיס,מציע לא לקיים אותו בחודש מאי ,וגם אם יוני כמה שיותר מאוחר בו.
מוני
-
טיול קנדה והוואימצטרף להמלצה של מוני. השנה ביקרתי באיזורים אלו במהלך יולי, כאשר בפארק גליישר ירד שלג עוד בסוף יוני ובהרי הרוקיז הקנדיים ירד הרבה שלג באמצע חודש יוני.
לגבי הטיול שלי, אתםן מוזמנים לקרוא את סיכום הטיול בפורום. המסלול שלי בקנדה היה ארוך משבועיים, כך שלא תוכלו לאמץ אותו במלואו.
-
טיול קנדה והוואיתודה לכולם.אימצתי בחום את המלצותיכם .