ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יעד זול ורומנטי במרץ

פורום אירופה
    1
    7
    1137
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

היי,
      בן זוגי שיחיה יהיה בן 30 במרץ.
      אני מתכננת לקחת אותו לחו''ל לסופ''ש רומנטי בהפתעה. מכיוון שאין לי תקציב בלתי מוגבל, אני רוצה להתמקד ביעד רומנטי אך זול. חשבתי על פראג או בודפשט, והבנתי שגם מדריד די סבירה.
      אני יודעת שאלו בירורים מאוד מוקדמים, אבל אני צריכה להתחיל לאגור את הכספים לצורך העניין - ולכן צריכה להעריך מראש כמה זה ייצא.
      המחירים שאני רואה עכשיו לטיסות מתחילים ב 350$, וזה נראה לי המון. למישהו יש ניסיון ברכישת כרטיסים בתקופה זו של השנה? אם מישהו יכול להמליץ על יעד אחר, זה גם יתקבל בברכה.

תודה
      נועה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

יעד זול ורומנטי במרץ:Re
        מבין ה-3 הייתי בוחרת בפראג. גם פריז ורומא מאוד רומנטיות. עם הכרטיסים כדאי לחכות כי תמיד יוצאים במבצעים והכוונה לאל-על בעיקר אם זה יהיה אחרי פורים (שאז מחירי הטיסות עולים עקב חופשרות הסקי) ולפני פסח (המחירים עולים לקראת הפסח).מקרה שהיה לי: הזמנתי כרטיסים באל על לנסיעה בספטמבר שאז המחירים אמורים לרדת. כרטיס לברצלונה וחזרה מפריז עלה 640 $ כחודש אחרי ביצוע ההזמנה ולפני הכרטוס באתר של אל על גיליתי להפתעתי על מבצע מוקדם למכירת כרטיסים ליציאה בספטמבר וההפרש היה 230$. ומכך למדתי שתמיד כדאי להמתין. בהצלחה.
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה על התגובה, זה מאוד עזר.
          האם למישהו יש ניסיון עם קניית כרטיסים בתקופה האמרוה? על מנת לקבל הערכה יותר מדויקת.
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

חבילות נופש של 3-4 לילות לפראג או בודאפסט(כולל העברות)בחברות הרגע האחרון,אמורות להיות זולות יחסית במרץ,עד תחילת חופשת פסח(בשבוע האחרון),שאז עולים המחירים במידה ניכרת,עקב הביקוש המוגבר.
            חבילת טיסה+מלון 3 כוכבים+העברות,ל3-4 לילות אמורה לעלות לעלות לזוג כ-700-800 דולר.ברגע האחרון(יומיים-שלושה לפני ההמראה),המחירים עשויים לרדת.
            בכל מקרה:טיסה+מלון+שהייה במדריד,יקרים בהרבה.
            פני לקראת מועד ההפתעה לחברות הרגע האחרון:guliver,
            issta
            ועוד למטה.

חברה

עוד אחת
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

גם קלאב נושא באיזור אנטליה יכול להיות נעים ורומנטי
              לפני ההתנפלות הישראלית בחופשת הפסח,שמתחילה למעשה
              שבוע לפני ערב החג(השבוע האחרון של מרץ).
              לפני החג מקבלים סביב 600-700 דולר לזוג טיסה+ 3-4 לילות במלון/קלאב 5 כוכבים חצי פנסיון(ארוחת בופה עשירה בבוקר ובערב).
              תיקון

עוד אחת
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

כל ההערכות הן על סמך שנה שעברה. זה לא תמיד יהיה נכון גם השנה. ואם חשוב לך תאריך מאוד ספיציפי, את לא יכולה להרשות לעצמך לחכות עד שלושה ימים לפני, כי אז או שלא ישארו כרטיסים, או שתקחי כל דבר העיקר ליסוע. עד חודש לפני התאריך המיועד, כשמתחילים להתפרסם הדילים, זה הזמן להחליט.
                ולפי דעתי, אין יותר רומנטי מפריס. לגבי המחירים אני לא ממש מעודכנת, אבל אני משוכנעת שב 1001 טיפים תמצאי מענה לשאלותיך.
                תיהנו. רבקה
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

המון תודה לכל העונים!
                  רבקה - פריס היא באמת חלום, והלוואי שמבחינת מחיר יסתדר לנסוע לשם... אבל אני לא בונה על זה, לצערי.
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון