מלון איסטין מקסן
-
אז עכשיון אני צריכה להחליטהמיקום פחות קריטי כי המוניות בבנקוק מאוד זולות משהו כמו 50-150 בהאט שזה בערך 2-5 דולר לנסיעה נסיעה תלוי במרחק , אם מצא חן בעייניך המלון אז תזמיני הכי גרוע שיכול להיות שתשתמשי ביותר מוניות בגלל המיקום אבל כמו שאמרתי המוניות זולות שם אז זה לא כזה נורא .
-
אז עכשיון אני צריכה להחליטשניהם מלונות טובים.המיקןם של שניהם לא מי יודע מה... אני עדיין מציע לך ללכת על האמארי ווטרגייט או על הterminal21.מבחינת מיקום הוא יותר טוב משניהם והיתרון שלו שמעבר לכך שהוא "יושב" על קניון טרמינל הרכבת העילית והתחתית ממש צמודות אליו.מאוד מאוד נוח
-
אז עכשיון אני צריכה להחליטמסכים עם איתן האמרי ווטרגייט מלון נהדר במיקום הכי טוב ומרכזי שיכול להיות.
-
תודה לכולכם -
שילוב התשובות של איתן ואיציק - הן הנכונותהמלונות שבאזור הקניונים יוצרים אשלייה לישראלים כאילו מדובר באיזה מיקום מנצח, "קרוב לקניון" - בתכלס מדובר במיקומים לא להיט בכלל, נו בסדר אז אתם קרובים לקניון....איך זה הופך את המלון שלכם לאחד כזה שווה ללון בו ? אתם הרי לא הולכים לישון גם בקניון נכון ? מסימים עם הקניון חוזרים למלון, יוצאים בערב....
קחו מלון טוב במיקום נורמלי ולא יקרה כלום אם "תבזבזו" 20 דקות מהחופשה שלכם בשביל להכנס למונית ממוזגת ולהגיע לקניון ממלון ששוהה במיקום אחר.
-
זהו מלון עסקי במרכז עסקי עם גישה נוחה לשדה-ממקאסן -
מלון איסטין מקסןהיי,
שהיתי במלון הזה בטיול לפני שנתיים בהמלצת המרכז למטייל,
המלון עצמו טוב בסה"כ, אבל הסביבה ממש ממש לא מומלצת. בערב חשוכה מאד ולא נעימה, ה"נוף" הוא למחלף המטורף של ההיי ווי ואין הרבה מה לעשות בסביבה.
יש שם קניון ו"שוק" קרובים יחסית (רבע שעה הליכה) אבל הם נסגרים בשעה 18:00 בערב.
אם רוצים מלון ממש מוצלח הוא מלון איסטין גרנד הוטל- ששוכן באזור העיסקי, קצת יותר יקר, אבל נמצא דקה מתחנת הרכבת שמוליכה לכל מרכזי הקניות.
בעקרון שווה לקחת מלון ליד הרכבת, ובעזרתה להתנייד לכל אזורי הקניות (לא ניתן להגיע איתה לאזור ההקאו סאן)
-
קצת יותר יקר ??הוא כמעט כפול במחיר מאסטין מקסן
היא יכולה לקחת בערך 100 מוניות במחיר של ההפרש..
-
בחירת מיקום מלון בבנגקוקוהנה חוזרים לדיון הנדוש מתמיד לגבי בנגקוק על מיקום מיקום ומיקום.
- הקריטריון החשוב ביותר לדעתי - האפשרות לניידות ממקום למקום.
- הקריטריון השני בחשיבותו - איכות המלון וסביבתו הקרובה.
כפי שנכתב, מלון איסטין מקאסאן, הינו מלון לא רע יחסית, אך ממוקם באזור שווקים הומה ופקוק מאד ביום, וללא אלטרנטיבה תחבורתית אחרת לשעות הפקקים - מלבד מוניות.
דבר שעלול להפוך את החופשה היקרה שלכם לסיוט אחד מתמשך של עמידה בפקקים אינסופיים ותשלום מופקע למוניות בתקווה שיואילו בטובם לקחת אתכם בשעות העומס.
לעומת זאת, עם סגירת השווקים והדוכנים בשעות אחר הצהרים, במיוחד בלילה, הופך המקום לחשוך ושומם מלבד מספר מצומצם של דוכני אוכל בודדים.
כפי שידוע, אין מתנות בחצי מחיר, ושכל אחד ישכיל לפעול לפי טעמיו ושיקוליו השונים

-
בחירת מיקום מלון בבנגקוקמסכים עם אמיר לדעתי 3 האיזורים הטובים ביותר : כיכר סיאם , סוקומוויט וסילום-סוראוו'נג .
-
אל תפחידו אותם עם החשוך..אני הלכתי שם גם בלילה יש ברחוב שבא מאנדירה ריג'נט מספיק עסקים ותאורה,
זה לא איזה מלון שומם בסוף סימטה חשוכה..
יש עוד מלונות באיזור
ולוקח 10 דקות להגיע למרכז קניות של אינדירה ריג'נט שמאחוריו יש גם שוק לילה
-
הוחלט!!! מלון הפרינסס מעל ה mbk עשיתי בסדר? -
אל תפחידו אותם עם החשוך..חחברים כפי שכתבתי איסטין מלון טוב.אל תקטלו אותו.מלון גדול חדרים טובים אוכל .הוא לא באיזה סמטה חשוכה כמו תיקים באפילה.כפי שנאמר אפשר ללכת מממנו ואליו ברגל מקניון אינדירה.ומקבלין תמורה מחאה עבור התשלןם.כל אחד יעשה את שיקוליו לגבי המחיר.בגדול רובנו שמגיעם לבנגקוק לימים האחרונים הם ימי מרתון ממקום למקום ושוהים יחסית מעט זמן במלון.לכן לדעתי מי שבוחר במלון זה לא יתאכזב... עוד יתרון שיש נציגות של למטייל שם ואפשר להזמין דברים ולהתייעץ..תבלו
-
הוחלט!!! מלון הפרינסס מעל ה mbk עשיתי בסדר?מלון מעולה. הייתי בו 4 לילות לפני כשלושה חודשים. מפואר ,מפנק, שרות מעולה, ונוף יפה ( קומה 24 בה הייתי),ממוקם צמוד ל MBK וכמו כן מרחק פסיעה ממספר קניונים נוספים כולל סיאם פארגון ואושן וורלד.
-
מלון מעולה -
תודה