ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלת אקספדיה

פורום טיולי משפחות
    3
    3
    1438
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • UBC
      UBC נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם!

בד"כ אני משתמש באתרי החיפוש למיניהם כדי ללמוד על מחירים ואופציות ואז מזמין בדרכים אחרות, אבל הפעם אני שוקל להזמין דרך אקספדיה-

האם אתם משתמשים/השתמשתם בהזמנות דרכם ללא בעיות ( יש לי פה הזמנה של טיסה ארוכה עם קונקשיינים)? האם במידה והיו בעיות- היה בגלל למישהו לפנות ( לא מצאתי שום דבר באתר לפניה של מעבר להזמנה...)

תודה מראש!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • FlyingOut
        FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

שאלת אקספדיה

מבין אתרי ההזמנות אקספדיה הוא המועדף עלי ביותר להזמנת טיסות. 

קודם כל - הוא כמעט תמיד הזול ביותר, אפילו אם רק בכמה סנטים. יש כמה אתרים אחרים שמסוגלים להציג כרטיסים שהוא לא מסוגל, לפעמים, אבל כרטיסים סטנדרטיים שמופיעים בכל האתרים הקלאסיים יהיו כנראה זולים יותר באקספדיה. האתר גם מציע תוכנית BRG כדי להבטיח בדיוק את זה - ופעם התוכנית עבדה טוב יותר מהיום.

אבל היתרון הגדול של אקספדיה, מבחינתי, הוא בנוחות הממשק. האפליקציה הסלולרית נוחה במיוחד. לי זה מאוד משמעותי כי יש לי הרבה הזמנות פתוחות במקביל.

שירות הלקוחות של החברה הוא, ובכן, במיקור חוץ. כמו שעושות מרבית החברות כיום. כלומר, אם תתקשר למוקד שלהם (24 שעות ביממה, כמובן) תקבל מענה ע"י איזו נציגה פיליפינית מנומסת שברוב המקרים תדע לעזור לך, או פשוט להגיד לך לפנות ישר לחברת התעופה (שזה אכן מה שצריך לעשות ברוב המקרים). אם תתעקש לדבר עם גורם בכיר יותר, או לחילופין אם אתה לקוח מועדף (יש להם תוכנית נאמנות עם דרגות חברות) אז תוכל להגיע לנציג תמיכה מערבי לגמרי שיפתור כל בעיה בזריזות. באופן כללי שירות הלקוחות שלהם, מהניסיון המצומצם שלי, הוא סטנדרטי למדי.

ובנוסף לכל, וזה אומנם בונוס קטנטן, אתה יכול גם לצבור נקודות שבשלב עתידי כלשהו יהפכו להיות שוברים שווי-כסף איתם ניתן להזמין לילות במלונות. אבל הדרך לשוברים האלו היא לא קצרה כ"כ. יחד עם זאת, כל עסקה שמבוצעת דרך החשבון שלך (כולל כרטיסי טיסה לאנשים אחרים שאינם קשורים לכרטיסי הטיסה שלך וכיוצ"ב) יכולה לצבור נקודות לחשבון שלך. 

• skinamon1
          skinamon1 נערך לאחרונה על ידי

שאלת אקספדיה

הזמנתי דרכם מספר פעמים, אף פעם לא היתה בעיה.

אתר מאוד אמין ומשתלם.

פעם אחת טעינו בשם בכרטיס טיסה ועזרו לנו לתקן מול חברת התעופה ללא עלות.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון