הזמנה דרך בוקינג
-
שלום, ביצעתי הזמנה לפני שבועיים וקצת למלון בברלין לסוף השבוע הזה עם ביטול חינם. לצירוף ההזמנה ביקשתי צ׳ק אין מוקדם, צ׳ק אאוט מאוחר ועוד... קיבלתי בתגובה שלא יכולים להבטיח לי את זה מראש אבל שישתדלו שכן.
אני רואה כעת באתר של בוקינג שהמחיר נשאר כמו שהוא אבל האופציה ללא ביטול חינם זולה יותר ב 50 יורו.
האם כדאי לבטל ולהזמין מחדש או שאתם חושבים שבמידה ואעשה זאת ואבקש שוב את כל הדברים שביקשתי לא יאפשרו לי אותם? מה דעתכם?
-
הזמנה דרך בוקינגאתה יכול לבטל את ההזמנה שביצעת ולהזמין שוב ללא ביטול .
אין שום בעיה בזה ואין צורך לבקש פשוט מבצעים .רשום בהערות את הבקשות
-
הזמנה דרך בוקינגכדאי להתקשר עכשיו לשירות לקוחות הטלפוני של בוקינג
מענה באנגלית (לפעמים יש גם נציג זמין בעברית)
1809-213-036
כדי שלא תבטלי ותזמיני מחדש..
הם ישאירו את ההזמנה עם אותן בקשות.
-
הזמנה דרך בוקינגשתי החלופות שהוצעו לפניי טובות באותה מידה.
ככלל, לבקשות האלו שביקשת אין משמעות אמיתית. אתה סה"כ מיידע את המלון שיש לך עניין בהטבות האלו - ואם זה במקרה מסתדר אז יופי. הן אינן מובטחות מראש, וזה לא משנה באיזה אתר הזמנת את הלילה. Booking פשוט נותן לך ערוץ נוח לבקש את אותן בקשות וחוסך לך את הצורך לפנות למלון בעצמך.
אגב, הטבות מסוג זה נפוצות מאוד במסגרת מועדוני לקוחות של מלונות ואורח תכוף בעל סטטוס גבוה יזכה להנות מהן באופן קבוע ולפעמים מובטח מראש. כלומר, מבחינת המלון יש עדיפות ברורה להעניק את ההטבות האלו לאורחים מסוימים ע"פ אחרים, ללא התחשבות במי מהם ביקש קודם, ולכן מבחינתך זו שאלה של מזל יותר מכל.
להערכתי גם אורח ללא סטטוס שפשוט הזמין את החדר ישירות דרך אתר המלון יזכה לקדימות על פני אורחים שהזמינו את החדר מאתרים חיצוניים דוגמת Booking.
באופן אישי הייתי פשוט מקים הזמנה חדשה ומבטל את הקודמת. רק וודא קודם שאתה עדיין יכול לבטל ללא קנס לפני שאתה מקים הזמנה חדשה, וכמובן שהחדר הרצוי פנוי.
-
תודה לכולכםהדבר היחיד שבעייתי ועכשיו הבחנתי בו זה שבאופציה של ללא ביטול התשלום הוא ברגע שאני מזמינה
-
תודה לכולכםאם מדובר בחופשה בסופשבוע הקרוב
ואת לא רואה איזשהו סיכון שהיא תבוטל חלילה
אולי יהיה כדאי לשלם מעכשיו בשינוי ההזמנה ולהרוויח את ה50 יורו
או שתחכי עוד כמה ימים.. ותשני את ההזמנה ברגע האחרון (אם עדיין תהיה האופציה).
-
תודה לכולכםאני תמיד מחכה לרגע האחרון ואם ישנה אופציה להוזלה מבצע אותה - תמיד יש סיכון לביטול הטיסה לא עלינו אבל ללא סיכונים אי אפשר לחיות