מלון דירות בברלין
-
מצאתי את המלון הזה
אנחנו מעדיפים בדרך כלל דירה ולא מלון (כי בעלי נוסע הרבה לצרכי עבודה והוא שונא מלונות... ואני בעייתית באוכל אז אין לנו צורך ב א. בוקר )
מה אתם אומרים על האזור?
האם זה מקום טוב ונוח גם אם נחזור מאוחר בלילה?
אנחנו מגיעים בשבת אחהצ, עד מתי פתוחים הסופרים (יום ראשון סגור נכון?)
כי אם לא נצליח לקנות מצרכים, קצת יתפספס לנו רעיון המטבחון....
-
מלון דירות בברליןהסופר לא יתפספס כי מה שנמצא מתחת לאדמה( במטרו) פועל גם ביום ראשון..כך למשל מתוך נסיון אישי הסופר בתחנת ZOO. שמתי את התמונה שלו בסוף התאור בבלוג שלי.
התחבורה הציבורית פועלת גם בימי ראשון.בטוח באלקסנדר פלטץ יש גם סופר או משהו דומה...
אנחנו לנו בבית דירות מלון פלאורס,ע' כיכר רוזה לוקסמבורג.שני קווי U 8 ו2 קרובים מאוד.המיקום הרבה יותר טוב. תבדקו מחיר גם ישירות מול המלון,גם עם אפשרות ביטול...
5 דקות ברגל להקשה,תחנה אחת לאלקסנדרפלטץ בU2.ע' המלון יש כמה מסעדות,מאפייה,בתי קפה...כמה ויטנאמיות איטלקית ושוארמות..
מטבחון מאובזר מאוד,אפילו מדיח עם כדורי שטיפה..בבוקר יש קפה ומאפה על דלפק המלון,אפשר לקחת לחדר,לדרך, לחצר הקטנה...
-
מלון דירות בברליןאנחנו שהינו במלון דירות ADINA .
זוהי רשת מצויינת של מלונות-דירות בברלין המדורגים גבוה בטריפאדוויזר ושאר אתרי המלנות בברלין.
באופן אישי שהינו במלון הקרוב לצ'ק פוינט צ'ארלי , אבל יש להם גם מלון הממוקם ליד הקשה מרקט (מרחק הליכה קצר ברגל לאלכסנדר פלאץ -עשינו את זה בעצמנו , או לחילופין נסיעה של תחנה אחת ) , אם כי המלון הזה הוא יקר יותר בדר"כ מהשניים האחרים.
המלון השלישי של הרשת ממוקם ליד התחנה המרכזית ששמה האופטבנהוף.
במתחם של התחנה הזו מסעדות רבות ואפילו חנויות שפתוחות ביום ראשון (בזמן שהשאר בברלין לרוב סגור )
עדי
-
מלון דירות בברליןאנחנו היינו פה flower
מלון דירות במרכז רובע מיטה קרוב לתחנות מטרו, לאלכסנדר פלאץ, הקשה מרקט ועוד
מסעדות ומאפיה ברחוב למטה
קצת יקר אבל חדרים גדולים יפים וחדשים, קוראסונים טריים בבוקר וכו
ממליצים
-
מלון דירות בברליןהיי,
כמי שעוקבת אחרי העלילה, אני רואה שאת משחקת פינג - פונג

ומחזירים אותך למלון הדירות שבחרת בו מלכתחילה ודיברת עליו באשכול אחר.... או לפחות לסביבה שלו (מלון ADINA ברובע מיטה). אני בעד!!!ברלין היא גדולה, והאתרים בה די מפוזרים ברחבי העיר. מצד שני התחבורה הציבורית מצויינת. מצד שלישי, בטיול ראשון בעיר בד"כ מבקרים בהרבה אתרים ברובע מיטה, ולינה ברובע הזה מקצרת את זמני הנסיעות ולחלק מהאתרים אפשר ללכת גם ברגל. מאזור קו-דאם אפשר ללכת ברגל רק לשופינג ולגן החיות.
לא הייתי מתלבטת עד כדי כך. שני המקומות שחשבת עליהם נראים מצויינים ומקבלים ביקורות טובות. מבין השניים, אני הייתי בוחרת ב FLOWERS, אבל כמו שהבנת, יש רבים וטובים שמעדיפים את אזור קו-דאם. זה באמת עניין של העדפה אישית (אני לא מעיזה לשלוח אותך בטיול ראשון לרח' זימון דאך ברובע פרידריכסהיין, שבו לנו בקיץ האחרון. בכל אופן שם היו חנויות נוחות פתוחות 24/7, שבהן ניתן לקנות את המצרכים הבסיסיים בכל עת. אני משערת שגם באזור קו-דאם והקשה מרקט יש כאלה).
טל
-
מלון דירות בברליןטל, ראית נכון... אני כבר לגמרי מבולבלת...
-
מלון דירות בברליןלא צריך להיות מבולבלים.
מתי החופשה? חורף? זה תלוי..
מלון דירות ADINA מעולה.רציתי את זה שבהקשה מרקט,היתה להם רק דירה אחת והייתי צריכה 2. הוא גם קצת יותר יקר,אבל יש בו ספא. לחורף אולי מתאים יותר.מחשיך מוקדם, פחות רוצים לטייל בחוץ בקור ונעים לסגור יום במיים חמימים.
בקייץ,אם לא מתים על הסגנון-חבל לשלם יותר כי מטיילים רוב היום בחוץ...כמעט ואין זמן לספא.
בכול מקרה לבדוק לפני ההזמנה את שעות פעילות הספא,והאם הכניסה חינם עליו.
-
מלון דירות בברליןרציתי את adina אבל כבר אין מקום...
הטיול הוא אכן בחורף (דצמבר) וזה בדיוק השיקול. כי אם מחשיך ב 16 וקר מאד בחוץ אז צריך ורצוי גם אופציה של דברים בקרבת המלון או בתוכו
מישהו התנסה במלון עם ספא ואכן השתמש בספא? מלון רומא לא רוונטי אלא אם שדדתי בנק...

-
מלון דירות בברליןשאלתי בדיוק בגלל זה...
לינה במלון/פנסיון עם ספא תלוי מאוד בנופש ,המקום ובתקופה וכמובן בשעות הפתיחה של הספא.
יצא לנו כמה פעמים ללון במקומות עם מרכז ספא כזה או אחר.לפעמים לא נצלנו כי נפתח מאוחר בבוקר או נסגר מוקדם(לא ביררנו לפני ההזמנה),והיו פעמים נפלאות של ניצול.
לאחרונה לנו 3 לילות בסלובניה במלון עם ספא וניצלנו שהות בו עד השעה 21.00,לאחר יום טיול נפלא ,במים חמימים/סאונה/ג'קוזי... היה כייף.נכון שגם צריך לאהוב את הג'נר הזה.
בפראג למשל בקייץ היה מיותר כי מטיילים בעיר עד מאוחר.בברלין היינו גם ביוני,יום ארוך ,מלונות עם ספא היו יקרים יותר,ארוחות בוקר בתשלום לא זול.חיפשתי יוצר מלון דירות עם מטבחון.
עוד תובנה משהות בפלאורס המעולה,למרות שמטבחון היה מאוד נוח,אהבנו בערב לאכול בחוץ,ולנשנש בבית.ברלין אוכלת 24 שעות ביממה כמעט,העלות סבירה מאוד וכול אחד יכול למצוא את המתאים לו,אפילו מבלי לחפש את המומלצת זאת או אחרת.רק בסביבה הקרובה ביותר לפלאורס היו כמה ויטנאמיות,איטלקית,מזרחיות, בתי קפה,פאבים, מאפיה מקומית מעולה.
כך שחזרנו לאזור וניסינו כול פעם אחרת.ארוחת בוקר לרוב אכלנו בחדר,למרות שמאוד בא לי לשבת במאפיה שנפתחה כבר ב7.30 על ארוחה קלה וטרייה במיוחד.גם המחירים סבירים.
על מחירים בסופרים אין צורך להרחיב,בחדשות כבר סיפרו הכול

ועזבי את המילקי,לכי על יוגורטים של מולר,אין לנו כאלה

לחפש במיוחד או לשלם הרבה יותר,לא חובה...אם יוצא אז מרוויחים.
יש הרבה דירות מלון בברלין. באשכול שכן שירלי בדיוק סיפרה על לינה שלהם בקרבת שער ברדנבורג.נראה לי מתאים לשווקי כריסמס גם.
אמה