ויזה לסין מחו"ל
-
שלום,
מתכנן לשהות בסין לאחר טיול של 3-4 חודשים באוסטרליה ובפיליפינים.
אני מבין שמהארץ ניתן להוציא רק אם נכנסים תוך 3 חודשים מהוצאת הוויזהושבתאילנד והונג קונג כבר לא פשוט להוציא ויזה.
מישהו יודע איפה באזור ניתן להוציא ויזה בקלות יחסית לסין?
(אוסטרליה, פיג'י, תאילנד, פיליפינים, טאיוון, סינגפור?) -
ויזה לסין מחו"לקלות היא עניין יחסי.
לפי מספר אתרים אפשר להוציא בהונג קונג, ואנשים עדיין עושים את זה.
לפי travelchinaguide.com, ה"בעיה" היא שהם כנראה קצת יותר מקפידים על חוק מסוים שמבקש מאנשים להוציא ויזה לסין במדינה בה הם אזרחים.
למרות, ועל אף זאת, מציינים שפקידים לא בהכרח מקפידים על זה, ושאנשים שלא תהיה להם בעיה להוציא ויזה בארץ מוצאם, יוכלו להוציא ויזה בקלות, ואפילו מציינים אילו מדינות לא יקבלו ויזה בהונג קונג, וממליצים בכל מקרה, לנסות להוציא ויזה לאורך הדרך, ולא להיות שאננים.
באתר אחר, שנכתב ע"י מטיילים, אומרים שלמרות השמועות המטרידות, אנשים עדיין מוציאים בהונג קונג ויזה לסין.
אתר של מטיילים בסין - יש הרבה טוקבקים בבלוג הזה, תגיע לעדכניים, ותראה שאנשים עדיין מוציאים שם.
-
ויזה לסין מחו"לתודה על התשובה.
אשמח לשמוע מעוד אנשים שעשו זאת לאחרונה.
עוד שאלה - האם מקובל להציג הזמנת טיסה שבוטלה (כלומר להזמין ולבטל מידית)
או שהם בודקים את זה לעומק?
אני יודע שמלונות די פשוט להזמין ולבטל, אבל עם טיסה זה קצת יותר מסובך ויקר... -
ויזה לסין מחו"ללפעמים השגרירות הסינית נמנעת מלהנפיק ויזה ראשונה מחוץ למדינה של המטייל.
כלומר אם כבר יצא בעבר לבקר בסין, הם מנפיקים ויזה, ואם לא, אז הם מפנים אותך לשגרירות במדינה שלך.
לפני שלוש שנים היה אפשר לקבל ויזה לסין בהונג קונג בקלות. קצת לפני זה, הם הנפיקו ויזות רק למי שכבר ביקר בסין.
הכללים שלהם משתנים די הרבה, אז מומלץ לשאול אנשים שביקשו ויזה בחודשים האחרונים, וגם לפנות באימייל או טלפון לשגרירות המקומית במקום שבו את מתכננת לבקש ויזה.
לדעתי הויזה עם כניסות מרובות תקפה לחצי שנה או יותר.
כדאי לבדוק עם השגרירות הסינית בישראל, ואם זה כך, להגיש בקשה לויזה בארץ לפני הנסיעה.
-
ויזה לסין מחו"לאני הוצאתי ויזה לסין בויינטיאן, לאוס בקלות רבה אם כי הייתי צריך לשלם עבור "דחוף" (= תוך 24 שעות) בגלל חג סיני. אבל כמו ש spring אמר - אני כבר הייתי בסין לפני כן, אז לא יודע עד כמה זה עזר.
-
ויזה לסין מחו"להייתה לי אותה דילמה כמו שלך. פשוט הלכתי לשגרירות בישראל והוצאתי ויזה 2 כניסות שתקפה ל6 חודשים, על סמך כרטיס לחמישה חודשים מאותו יום.
לגבי כרטיס פיקטיבי, ניצן לביצוע בקלות מול סוכנת נסיעות, רק תבקש ממנה יפה. הם לא בודקים אם אתה אכן רשום על הטיסה...
תהנה!
-
ויזה לסין מחו"לתודה על התשובות
עומר, עד כמה שאני רואה, הוויזה מתחילה לדפוק 3 חודשים מאז הנפקתה
מתי קיבלת ויזה לחצי שנה?