לגבי הטיול באירופה שדובר כאן בפורום
-
הטיול שאני רוצה לעשות הוא בערך לחודש וקצת , מחיר הטיול שלי לא כולל את מחיר הטיסה הכוונה שלי לעבור ממדינה למדינה בנסיעת לילה ברכבת או באוטובוס .
לאיזה מדינות בדיוק אני רוצה לראות עדיין לא סגור . עוד עושה תכנון אשמח לשמוע מאנשים באיזה מדינות באירופה הם הכי נהנו
לילה טוב -
לגבי הטיול באירופה שדובר כאן בפורוםאני הכי נהנה בצרפת ואיטליה.
-
לגבי הטיול באירופה שדובר כאן בפורוםאיזה כייף !!!!מתי טסתה לשם ??איפה טיילתה ??
-
לגבי הטיול באירופה שדובר כאן בפורוםהייתי באיטליה 7 פעמים ובצרפת שש ואני מבטיח לך שבכל אחת מהם אני יכול לעשות עוד עשרה טיולים מבלי לחזור על מה שכבר ראיתי.
טסתי מפוזר לאורך שנים.
בצרפת אני הכי ממליץ על חבל פרובנס בדרום צרפת. אפשר לטייל חודש רק בו ובסביבתו הקרובה. אני עשיתי את זה בשלושה טיולים נפרדים של 10-12 יום
כל אחד.
באיטליה הכי אני ממליץ על הצפון אבל יש הרבה מה לראות גם דרומה משם.
השאלה היא גם על איזה תקופה בשנה מדובר.
-
לגבי הטיול באירופה שדובר כאן בפורוםכדאי תמיד לצרף לאותו שרשור, לא תמיד הגולשים יכולים לזכור מהו הטיול ש"דובר בפורום" יש הרבה מאד טיולים ואנשים.
שנית- העיתוי של השנה!!! בחודש אפריל? יוני? ספטמבר?-מאד משמעותי לתשובה.
שלישית- חובב/ת טבע? או ערים יותר? מוזיאונים? קניות? --מה הכוונים של ההעדפות האישיות-- כי בהתאם לכך גם התשובות.
רביעית- בחודש-חודש וחצי לא הייתי מתעסקת ב"לעבור הרבה מדינות" אלא צירוף של 2 מדינות וטיול במיטב האתרים שלהן, מאידך אם רוצים לעשות טיול ערי בירה- יהיה נכון עם כרטיס רכבות אירופאי לנדוד בין הערים המרכזיות של היבשת.
ושוב-תלוי מה רוצים ומה אוהבים או חושבים שאוהבים, ולא פחות מכך- מתי?