בית חבד בדלהי
-
שלום לכולם,
אחרי חיפושים אחר שותפים לטיול, אני נוסעת ביום ראשון להודו ונוחתת בדלהי.
הטיסה נוחתת בסביבות 5:00 והרעיון הוא לתפוס בלילה הבא אוטובוס למנאלי (אלא אם יש לכם עצה אחרת לתזמון האוטובוס).
חשבנו לזרוק את התיקים בבית חבד במיין באזר ולהסתובב קצת באיזור.
השאלה- באיזה שעות בית חבד נפתח? בהנחה שהוא לא פתוח 24 שעות.
שאלות נוספות:
כמה אמורה לעלות מונית/ כל דרך תחבורה עדיפה אחרת מהשדה למיין בזאר?
ואיפה הכי נוח לסגור את הכרטיסי אוטובוס למנאלי? יש סיכוי שלא יהיה מקום על האוטובוס באותו יום?
-
בית חבד בדלהירכבת מקשרת את שדה התעופה לתחנת הרכבת ניו דלהי עולה 100 רופי (כדולר וחצי) . רכבת הראשונה בשעה חמש ורבע בבוקר .
בהגעה לתחנת הרכבת תשאלי על הדרך למיין בזאר . ברגל כ - 20 דקות .
בית חב"ד פותח בסביבות 8 בבוקר . לצדו יש את ה"ארי ראמה" ושם בקבלה תמיד יש אנשים . כרטיס לצפון אפשר לקנות מסוכנות הנסיעות ליד הקבלה הארי רמה .
-
בית חבד בדלהיתודה רבה על התשובות!
ומכיוון שאני עדיין לא מכירה את הודו- הישיבה באוטובוס היא במקומות מסומנים?
ושוב- אפשרי לקנות כרטיס לנסיעה כזאת מהיום להיום?
-
בית חבד בדלהיאהלן,
המקומות מסומנים (קני מקום בקדמת האוטובוס, בשביל לא לקפוץ).
אם יש מקום, אפשר לקנות מהיום להיום, אם לא, אז...
טיול מהנה,
-
בית חבד בדלהיתודה!
אני באה מהארץ עם יורו.
אני מניחה שהשערים בשדה בדלהי פחות טובים ממה שאמצא ברחובות העיר, אז השאלה היא כמה להמיר כדי שיהיה לי מספיק כסף מהשדה לעיר? או שזה קטנוני מדי?
ובכלל כמה להמיר כל פעם? (נוסעת לצפון)
-
בית חבד בדלהילא קטנוני בכלל...
תמירי 20-25$ ולאחר מכן תמירי במיין באזאר.
על כל המרה יש עמלה, כך שכדאי להמעיט בהוצאת כסף עם אשראי. תמירי 150-200$בכל פעם.
טיול מהנה,
-
בית חבד בדלהירצה המזל ויש לי דיי הרבה יורו במזומן, אז העמלות אשראי פחות רלוונטיות..
ברחבי צפון הודו יש בעייה להמיר יורו? יש להם עדיפות לדולר?
-
בית חבד בדלהיאין שום בעיה. גם יורו וגם דולרים.
-
בית חבד בדלהייש מוניות במחיר פיקס ביציאה משדה התעופה, משלמים מראש
מונית עם מזגן- בערך 750-800 רופי
מיד מאחורי המוניות היקרות יש מוניות יותר ישנות, בלי מזגן-400-450 רופי למיין באזאר,
אם נוחתים מוקדם בבוקר נעים ולא צריך מזגן
בטח תפגשי בטיסה כמה אנשים נוספים שרוצים למיין באזאר אז כדאי לחלוק מונית כדי לא להיות לבד. אני נחתתי פעם ישראלית יחידה במטוס, נדמה לי שטסתי איתיחד, וחלקתי מונית עם סטודנט עירקי שלומד מתמטיקה בהודו,
לא להאמין אף פעם שסגור בגלל חג, משטרה, או כל סיבה אחרת ולא להסכים לתשלום של 100+ דולר אם ינסו והרבה פעמים מנסים.
כשמגיעים למיין באזאר ממש ממש מומלץ לקחת חדר, אפילו כמה אנשים יחד למשך היום אפילו אם לא נישארים ללילה, אפשר ללכת לשרותים, להתקלח ולנוח בלי טובות מאף אחד וזה שווה כל רופי