חזרתיי :)
-
היי לכולם,
ברוך השם חזרנו לאחר כמעט חודש בתאילנד המדהימה.
כפי שתמיד עזרו לי בפורום, עתה אשמח אני לעזור. (במיוחד שזו הייתה פעם 3 שלי בתאילנד הקסומה).
איך היה? מושלם!
המסלול: קוסמוי-קופנגן-קוסמוי-צ'אנג מאי-פטאייה-בנגקוק.
מלונות: צ'אוונג ריג'נט, קוקוהט, נורה בורי, לה מרידיאן, הילטון פטאיה, פאטוומנם פרינסס.
שבוע מצוין לכולם, מחר חוזרים ללימודיםם

-
חזרתיי
איזה כייף!!!! אני אשמח לדעת איך היה במלון פרינסס בבנגקוק? תודה ליאת
-
חזרתיי
שמחים לשמוע שעשית חיים שוב
-
חזרתיי
המלון ממוקם מעל הMBK. אני אישית לא נהגתי להסתובב בMBK אלא ניצלתי את מיקום המלון כמעבר ישיר לקניונים האחרים שנמצאים צמוד אחד לשני. (כל שרשרת הסיאם וסנטרל וורלד). 99% המעברים הם דרך הקניונים וגם אם יש גשם את לא מרגישה.
לגבי המלון עצמו: חדרים טובים אך לא מהמעולים וזאת כמובן לטעמי האישית ובהשוואה למלונות האחרים ששהיתי בהם במהלך הטיול. אך כפי שרבים אמרו לפני וגם יגידו אחרי, אין סיבה לקפוץ מעל הפופיק במלונות בבנגקוק מהסיבה שאת רוב הזמן את מבלה מחוץ למלון.
בשורה התחתונה, ממליץ בחום. המיקום שלו הופך אותו לנוח מאוד ולמעין
"נחיתה רכה", במיוחד למטייל שחווה את בנגקוק בפעם ה-1. -
חזרתיי
לגבי הילטון פאטיה אשמח לשמוע איך היה. אני מתלבט בינו לבין ה Amari ocean
-
ע"פ חוק, חובה עליכם לפנק בתמונות
-
חזרתיי
מלון מפואר, מדהים ביופיו. לטעמי היה היפה ביותר במהלך כל הטיול אך לטעם אשתי הוא היה קר ופלצני לעומת המרידיאן בצ'אנג מאי שלטענה היה חם ומחבק.
הלובי נמצא בקומה 16 (באותה קומה של הבריכה). במלון עצמו יש בקומה ה-34 בר שנקרא "הוריזון" ואין ספק שהוא אטרקציה בפני עצמה (המחירים של המשקאות יקרים מאוד, 280 בהט לקוקטייל סגנון מאי תאי. אוכל אין מה בכלל לדבר כי זה לא עבור המטייל הממוצע). יש לשים לב שהבר פתוח עבור כולם ולכן אין יתרון שאתה אורח במלון.
בנוסף, המלון ממוקם מעל קניון הסנטרל פסטיבל שהוא הקניון הכי שווה בפטאייה. הקניון והמלון מחוברים על ידי מעלית וללא ספק זה אחד היתרונות הגדולים של המלון. היינו לוחצים על קומה G ומגיעים ישר לfood court. יש יותר טוב מזה?!
לגבי המלון השני שרשמת, מצטער אבל לא הייתי וגם לא מכיר. אני לא חזק בפטאייה כל כך. אני מאמין שהחברים בפורום יוכלו לעזור לך יותר כדי להשוות.
אז לסיכום:
מרהיב, יוקרתי, טיפה פלצני, ממוקם להיט.
-
תודה -
תודהמבחינת מיקום ההילטון נמצא בלב העניינים.
האמארי נמצא בקצה הטיילת. צריך כל פעם לקחת מונית טנדר על מנת להגיע למאכז(המוניות טנדר בפטאיה הן הזולות בתאילנד,10 באט לכיוון)
-
חזרתיי
כייף לכם !!!
איך הילטון פטאיה ??